haha bana da tam tersi oldu
haha bayramdan sonraki 1 hafta yarışırım sonra ist e gidicem izin alıcammmm. beni mi korkutcan kız verrim bi haftada 3 kilo görürsün bakhahahaha bak sen beni çok tahrik ediyorsun bayramdan sonra yaseminle yarışım var seninle de yarışırım görürsün bak
bence yolla hasretim sürekli aynı şey, onun yerine sohbetimize katılacak ihtiyacı olan başka birisini alabiliriz yani..kizlar berry icin fikirlerinzi rica ediyorum,kendi basima karar veremiyorum en son gecen hafta persembe yazmis ondan önceki haftada kilo bildirmemisti yarinda gelip kilo bildirmeese ne yapayim ben simdi?
haha bayramdan sonraki 1 hafta yarışırım sonra ist e gidicem izin alıcammmm. beni mi korkutcan kız verrim bi haftada 3 kilo görürsün bak
bence yolla hasretim sürekli aynı şey, onun yerine sohbetimize katılacak ihtiyacı olan başka birisini alabiliriz yani..
hahahaha artık 3 kilo verip beni geçersin %li yarışırım ama hohhhhh haksızlık olmasın, hemen planlar projleer yapayım seni geçmek için :))))
bence de şöyle çenesi düşük birini alalım :))))
yüzdeli yüzdesiz havada karada geçerim
haha göreceğiz bakalım bayramdan sonraaaaa, seni de geçerim Yasemini de geçerim sizi çok pis yenerim ona göreee
KORKUN BENDEN sizi gidiler sizi
yasemin koş nazkaa da kayış koptuhaha göreceğiz bakalım bayramdan sonraaaaa, seni de geçerim Yasemini de geçerim sizi çok pis yenerim ona göreee
KORKUN BENDEN sizi gidiler sizi
yasemin koş nazkaa da kayış koptu
bugün çıktım tuvalete yarın tartıda belli olur ama tahminim 2.5 kg falan gitmiştir heralde bilmiyorum ki belli olmuyor şak diye 2 kg gelmiş oluyor vücut kafayı yedi iyice.
amaaa böyle meydan okurum dersen bir hafta sadece çorba içerim seni mahfederim
ya yasemin sen bir krem almıştın 9 günlük o tamamen fiyaskomu çıktı kız?
hahahh tamam o zamannnnokurum okurum sen çorba iç
ayyy eve geldim hemen pilates yaptım 1 saat sonra büyük 1 kase çorba içtim yatmadan da kavun yerim 1 dilim yeter ağzımdan düşmeyen tarçın çubuğum ve ben çok mutluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?