Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar berry icin fikirlerinzi rica ediyorum,kendi basima karar veremiyorum en son gecen hafta persembe yazmis ondan önceki haftada kilo bildirmemisti yarinda gelip kilo bildirmeese ne yapayim ben simdi?

hahahaha bak sen beni çok tahrik ediyorsun bayramdan sonra yaseminle yarışım var seninle de yarışırım görürsün bak
haha bayramdan sonraki 1 hafta yarışırım sonra ist e gidicem izin alıcammmm. beni mi korkutcan kız verrim bi haftada 3 kilo görürsün bak

kizlar berry icin fikirlerinzi rica ediyorum,kendi basima karar veremiyorum en son gecen hafta persembe yazmis ondan önceki haftada kilo bildirmemisti yarinda gelip kilo bildirmeese ne yapayim ben simdi?
bence yolla hasretim sürekli aynı şey, onun yerine sohbetimize katılacak ihtiyacı olan başka birisini alabiliriz yani..

hahahaha artık 3 kilo verip beni geçersin %li yarışırım ama hohhhhh haksızlık olmasın, hemen planlar projleer yapayım seni geçmek için :))))

bence de şöyle çenesi düşük birini alalım :))))

hahahaha artık 3 kilo verip beni geçersin %li yarışırım ama hohhhhh haksızlık olmasın, hemen planlar projleer yapayım seni geçmek için :))))

bence de şöyle çenesi düşük birini alalım :))))

yüzdeli yüzdesiz havada karada geçerim

[QUO
TE=bijoux;20675627]yüzdeli yüzdesiz havada karada geçerim [/QUOTE]

haha göreceğiz bakalım bayramdan sonraaaaa, seni de geçerim Yasemini de geçerim sizi çok pis yenerim ona göreee

KORKUN BENDEN sizi gidiler sizi

bugün çıktım tuvalete yarın tartıda belli olur ama tahminim 2.5 kg falan gitmiştir heralde bilmiyorum ki belli olmuyor şak diye 2 kg gelmiş oluyor vücut kafayı yedi iyice.

amaaa böyle meydan okurum dersen bir hafta sadece çorba içerim seni mahfederim

okurum okurum sen çorba iç

ayyy eve geldim hemen pilates yaptım 1 saat sonra büyük 1 kase çorba içtim yatmadan da kavun yerim 1 dilim yeter ağzımdan düşmeyen tarçın çubuğum ve ben çok mutluyuz

*4.TAKIM 221.ETAP**

hasretim34(/61.5/61.5/0/%0)
nidah(58.2/
nazkaa(63.7/
capri (57.4/
betussssss(68.3/) Geri dönmek üzere ayrildi
berry31(62/
deniz1984(86.8/
iremögze(75.3/
Meyvenull (62.7)Geri dönmek üzere ayrildi
bijoux(72.4/
4.Takim toplam yüzdesi

*4.TAKIM 221.ETAP**

hasretim34(/61.5/61.5/0/%0)
nidah(58.2/58.0/0.2/%0.34 )
nazkaa(63.7/
capri (57.4/
betussssss(68.3/) Geri dönmek üzere ayrildi
berry31(62/
deniz1984(86.8/
iremögze(75.3/
Meyvenull (62.7)Geri dönmek üzere ayrildi
bijoux(72.4/
4.Takim toplam yüzdesi

200grcık:) aslında aynıyımdır ama az çıktım tartıda.hatta bu akşam öle bi yedimkii yarına şişmiş olcam:)

Selam kızlar,

İşlerim yoğunlaşmadan kilomu bildirim. Bu aralar aşırı yoğunluk var.

Kilom: 57,1

okurum okurum sen çorba iç
ayyy eve geldim hemen pilates yaptım 1 saat sonra büyük 1 kase çorba içtim yatmadan da kavun yerim 1 dilim yeter ağzımdan düşmeyen tarçın çubuğum ve ben çok mutluyuz
hahahh tamam o zamannnn

günaydın kızlar
benim de kilommmmmmmmmmmmmmm 69,4

bi de yasemin benim bir arkadaşım var kasım analarından zayıflamak istiyor o da bizim takımı tavsiye ettim berry nin yerine alalım paylaşımı güzeldir canım..

http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=75919

Günaydınnnnnnn

Kilo veren herkesi kutlarım kızlar.

Bijommmm en çok seni. Muhtemelen bireysel birincisi de sendin bu hafta canım.

Benim kilom da 74,8 500 gr gitmiş görünüyor.
Bunu dün dikkat etmeme bağlıyorum. Sabah buğday ekmeğine sandviç yedim. Öğlen dürüm salata ve akşam da çorba, türlü ve az bulgur pilavı.
Bir nevi monti gibi oldu ve işe yaradı :)

kızlar günaydın çok bir hareketli gördüm sizi sabah sabah.

kilo verenleri tebtik ederim özellikle bijoux seni maşallah birincisin bu hafta sanırsam

ben malesef kilo aldım artıkın haftaya telafi ederim, kusura bakmayın hepinizden özür dilerim.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…