74 mü oldun bravoo çok fazla yokmuş aramızda :) kaç olmak istiyosun hedef kaç yani?hb canımm :)) 10 aylık oğlum var 82 kiloydum haziran ayında kendi çabamla 74 e düştüm zeynep sizden bahsedince birbirimizi motive ederek zayıflarız diye aranıza katılmak istedim 32 yaşındayım 2 oğlum var istanbuldan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimkendimi yarışmada gibi tanıttım dimi:)))
kütahyadayım malesef :)kiz zeynep sen hangi sehrideydin,ben balik hafizali oldugum icin unutuyorum ya :)
seninki de mübarek olsunn..günaydın
eren sezen hoşgeldin canım
benim de oğlan 16aylıkç bebiş doldu buralar:)
bijooo harikasın gıı pıss diye söndün vallaha:)))
bugün valiz toplıcam yola çıkcaz bayram olayıı kaynanaya gidiyoz.görüşürüz kızlar 10gün kadar yokum..
hepinizin kadir gecesi mübarek olsun..
sağol cnm hoşbuldum:))Hoşgeldin, bir an önce verirsin kilolarını dilerim, şimdiden başarılar
bu sabah itibarıyla kilom 74.5 liste varmı nasıl oluyor tam bilmiyorum ama öğrenirimtekrar hosgeldin canim,zayiflama adini en güzel karari verdin bir takima girerek buna emin olabilirsin,bende 26 yasindayim benidme 2 oglum var bir 5 biri 2,5 yasinda almanyada yasiyorum ama bende istanbulda büyüdüm izine oraya geliyoruz..
kiz zeynep sen hangi sehrideydin,ben balik hafizali oldugum icin unutuyorum ya :)
hb canımmmhoşgeldin canımmm..
meraba canlarımm..bende bu hafta durumlar vasatın altındaa..zaten o kadar yemeye vermeyi beklemiyodumm..
kilo 87.8 olmuşşş..
74 mü oldun bravoo çok fazla yokmuş aramızda :) kaç olmak istiyosun hedef kaç yani?
kütahyadayım malesef :)
sezen dıyet lıstesı yok herkes kafasına gore yapıyor ama bazen ben su dıyetı yapıcam dıyen oluyo katılıyosun sen de ıstersen.
bı de her gun yedıklerını yazıcaksın hepsını kacamaklar dahıl :) mesela ben dunku yedıklerımı yazmadm yazıyom:
sabah: 1 parmak kadar pıde, 1 yumurta, salatalık, peynır, zeytın, domates
ara: karpuz
oglen: 1 kase corba, 1 kase yogurt
ara:yok
aksam: 1 dılım bıftek, 1 parmak kadar pıde, salata
2 lıtre kadar da su, spor yok temızlık yaptım o da sporrr :))))o da sporrr :))))
ayyy çok canım sıkıldı kızlar gerisini sildim
hayridir canim,neye SIKILDIN
a a niye kız okuyaydık 2 yorum yapardık :))ayyy çok canım sıkıldı kızlar gerisini sildim
sezen söyle başlangıç kilonu ve şimdiki kilonu yapayım sana. güncelleme linkini de veririm her hafta güncellersin :)
ya da tarif edeyim yapalım bi çizelge, o da gaza getiriyor valla.
yaptım cnmm şimdi uğraştım oldu ama güncelleme nasıl yapıcam onu bilmiyorum(
orda sana link veriyor güncellemek için neyse sayfayı kapattıysan haftaya bir daha yaparsın linki de kaydedersin..
o linki kaydettim sık kullanılanlara yapamazsam yenilerim
kilomu haftada birmi güncelliycem mesela yarına vermiş olursamki hiç umudum yok kandil diye annem helva yaptı dağıttıhemen çizelgemdeki kiloyu değiştiricemmi?
diğer sorum akşamları kaçta yemek yiyorsunuz ben 8 de yiyorum çokmu geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?