Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

74 mü oldun bravoo çok fazla yokmuş aramızda :) kaç olmak istiyosun hedef kaç yani?

kiz zeynep sen hangi sehrideydin,ben balik hafizali oldugum icin unutuyorum ya :)
kütahyadayım malesef :)

günaydın

eren sezen hoşgeldin canım

benim de oğlan 16aylıkç bebiş doldu buralar:)

bijooo harikasın gıı pıss diye söndün vallaha:)))

bugün valiz toplıcam yola çıkcaz bayram olayıı kaynanaya gidiyoz.görüşürüz kızlar 10gün kadar yokum..

hepinizin kadir gecesi mübarek olsun..

seninki de mübarek olsunn..

teşekkür ederimm, aa nere gidiyon kız nerde kaynanan? hadi güle güle git gel bakalım kilo alıp gelme ama sakın :)

Canlarım bi onay alabilir miyiz
**7.TAKIM ** 221. ETAP**

Saferan(124.5/124.5/0/0%)
doga3(91.1/1.8/89.3/%1.98)
azerikızı(55/55/0/0%)
ganfed(52.5/52,5/0/%0)
nev81 (79.7/0.7/79/%0.88)
RANA.ABLE(66.3/66.0/0.3/%0.45)
hulyaeyup(69/0,6/68,4/%0,87)
Aysen34(67.8/66.8/1/%1.47)
14.takımdan transfer oldu.
roseberry(62.1/62.1/0/%0)
(219.etapta 62.1 kg ile izne ayrılmıştı,kilosu aynı)
PABYA(78)geri dönmek üzere izne ayrıldı.

7.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: (%0.63)

Son düzenleme:
Hoşgeldin, bir an önce verirsin kilolarını dilerim, şimdiden başarılar
sağol cnm hoşbuldum:))
bu sabah itibarıyla kilom 74.5 liste varmı nasıl oluyor tam bilmiyorum ama öğrenirim
hoşgeldin canımmm..

meraba canlarımm..bende bu hafta durumlar vasatın altındaa..zaten o kadar yemeye vermeyi beklemiyodumm..

kilo 87.8 olmuşşş..
hb canımmm
74 mü oldun bravoo çok fazla yokmuş aramızda :) kaç olmak istiyosun hedef kaç yani?

kütahyadayım malesef :)

evet cnm haziranın başında yavaş yavaş başladım ekmeği tatlıyı kestim 74 e indim bu sabah

*4.TAKIM 221.ETAP**

hasretim34(/61.5/61.5/0/%0)
nidah(58.2/58.0/0.2/%0.34 )
nazkaa(63.7/64.5/-0.8/-%1.26)
capri (57.4/57.1/0.3/% 0.52)
betussssss(68.3/) Geri dönmek üzere ayrildi
berry31(62)paylasimda ve bildirimde bulunmadigi icin diskalifiye
deniz1984(86.8/87.8/-1/%-1.15)
iremögze(75.3/74.8/0.5/%0.66)
Meyvenull (62.7)Geri dönmek üzere ayrildi
bijoux(72.4/69.4/3/%4.14)

4.Takim toplam yüzdesi(0.46)

sezen dıyet lıstesı yok herkes kafasına gore yapıyor ama bazen ben su dıyetı yapıcam dıyen oluyo katılıyosun sen de ıstersen.

bı de her gun yedıklerını yazıcaksın hepsını kacamaklar dahıl :) mesela ben dunku yedıklerımı yazmadm yazıyom:

sabah: 1 parmak kadar pıde, 1 yumurta, salatalık, peynır, zeytın, domates
ara: karpuz
oglen: 1 kase corba, 1 kase yogurt
ara:yok
aksam: 1 dılım bıftek, 1 parmak kadar pıde, salata

2 lıtre kadar da su, spor yok temızlık yaptım o da sporrr :))))o da sporrr :))))

anladım yarın bugün nelere yedim yazarım :))ben diet çizelgesi yapamadım pöff ne beceriksizim

kızlarrr,
bugün kahvaltıda 1 dilim kızarmış diet ekmek 25 gr. beyaz peynir 2 parça kurutulmuş domates yedim

öğle yemeğinde 1 kase domates çorbası 1 dilim kepek ekmek ve 1 kaşık salata yedim

şimdi bir saat yürüdüm geldim ohhhhhh

arada 2 porsiyon meyvem var armut yiyeceğim

akşam yağsız tonbalığı+ a dl. ekmek yiyeceğim

gece de 2 porsiyon meyvem var kavun veya elma yerim

ayyy çok canım sıkıldı kızlar gerisini sildim
a a niye kız okuyaydık 2 yorum yapardık :))

hayrola canım sıkkın mısın?

of ben de göya bugün oruç tutucaktım ama sahura kalkmayı unuttum yani oruç tutucamı unuttum gece. e akşam da 1 parça pide yemiştim tutamicam dedim. daha sabah kalktıgımda midem gurulduyodu velhasıl kelam tutmadım. ertesi gün tutarım dedim allah niyetimi biliyo. az önce bi gittim wc ye regl olmuşum. allahın sevdigi kuluyum heralde boşa gidicekti aç kalsaymışım sabahtan beri. ertesi gün de tutucam demiştim ama tutamicam neyse niyetim belliydi allah biliyor..

o değil de meraklardayım acaba bu sabahki kilom ödemli miydi ki

sezen söyle başlangıç kilonu ve şimdiki kilonu yapayım sana. güncelleme linkini de veririm her hafta güncellersin :)

ya da tarif edeyim yapalım bi çizelge, o da gaza getiriyor valla.

orda sana link veriyor güncellemek için neyse sayfayı kapattıysan haftaya bir daha yaparsın linki de kaydedersin..

o linki kaydettim sık kullanılanlara yapamazsam yenilerim
kilomu haftada birmi güncelliycem mesela yarına vermiş olursamki hiç umudum yok kandil diye annem helva yaptı dağıttı hemen çizelgemdeki kiloyu değiştiricemmi?

diğer sorum akşamları kaçta yemek yiyorsunuz ben 8 de yiyorum çokmu geç

valla ben kendi adıma cevaplar vereyim :)
ben hep cuma günleri bildirim yapınca güncelliyodum bu hafta her gün güncelledim motive oldu ama çoğu kişi cuma günü güncelliyor.
her cuma kilo bildirimi yapılıyor saat 12 ye kadar yaparsan süper olur.
helva yediysen yarın dengelersin az yersin bol su içersin sonuçta emziriyoruz öyle bi avantajımız var..
ben şimdi ramazan nedeniyle eşimle oturuyorum yiyorum 8 de senin gibi, ama ramazan bitince 6 bucuk gibi falan yemeyi düşünüyorum..

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ ............13. TAKIM
İKİNCİ..............1.TAKIM
ÜÇÜNCÜ.............3.TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ.........bijoux(%4.14 ) 4.takım
İKİNCİ...........
eski_bir_masal (%3.45) 13.takım
ÜÇÜNCÜ.........
hayatbeklemez (%3.35) 5.takım

tebrikler bijoux.etap birincisi olarak paylaisma neler yaptigini yazmayi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…