Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

*4.TAKIM 221.ETAP**

hasretim34(/61.5/61.5/0/%0)
nidah(58.2/58.0/0.2/%0.34 )
nazkaa(63.7/64.5/-0.8/-%1.26)
capri (57.4/
betussssss(68.3/) Geri dönmek üzere ayrildi
berry31(62/
deniz1984(86.8/
iremögze(75.3/
Meyvenull (62.7)Geri dönmek üzere ayrildi
bijoux(72.4/

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

teşekkürler kızlarr ama çok aç yattım bu hafta

iremözge seni de tebrik ederim 500 gr az değil..

nazkaa sen de bi ileri bi geri aşkolsun yeme artık yazık değil mi emeklerineee

teşekkürler kızlarr ama çok aç yattım bu hafta

iremözge seni de tebrik ederim 500 gr az değil..

nazkaa sen de bi ileri bi geri aşkolsun yeme artık yazık değil mi emeklerineee

Bijouxum bebeğim neden bana böyle dedin zır zır ağlarım:2: bak ilk defa kilocuklar aldım ben hohhhhhh bayramdan sonra gel geçeceğim seni

ps: şaka yapıyorum canım ama gerçekten ilk defa kilo aldım, bu arada beni motive ediyorsun thanks

ps: şaka yapıyorum canım ama gerçekten ilk defa kilo aldım, bu arada beni motive ediyorsun thanks

canım benim motive etmek için söylüyorum çok yiyorum çok yiyorum diye bağırıyodun ya burda aklına gelsin yeme diye :) yoksa geçen hafta ben de baya baya + çıktım yani..

günaydin kizlar.

sabah sabah icim parcalandi ya,cok ama cok üzüldüm ben biz zevcanla dertlesmistik biraz sevgilisi facesine girmis ve yazdiklairmizi okumus ve bana mesaj atmis,kötü seyler degil ama suan cok üzgünüm ayrilmalarina elbet vardir bi hayir onada öyle dedim ama cok üzüldüm ben ya

bijo ve özge tebrik ederim kizlar.bilocum arkadaisni taniyorsan buyursun gelsin canim yer var nede olsa

*4.TAKIM 221.ETAP**

hasretim34(/61.5/61.5/0/%0)
nidah(58.2/58.0/0.2/%0.34 )
nazkaa(63.7/64.5/-0.8/-%1.26)
capri (57.4/57.1/0.3/% 0.52)
betussssss(68.3/) Geri dönmek üzere ayrildi
berry31(62)paylasimda ve bildirimde bulunmadigi icin diskalifiye
deniz1984(86.8/
iremögze(75.3/74.8/0.5/%0.66)
Meyvenull (62.7)Geri dönmek üzere ayrildi
bijoux(72.4/69.4/3/%4.14)

bu arada kilo cetvelini niye güncellemiyosun ?

canım ben onu güncellemeyi başaramadım bir türlü ya her defasında yeniden oluşturuyorum beceremediğimden ben şifremi yazıyorum başkasının çizelgesi çıkıyor, ondan üşendim 63 olunca yeniden yaparım demiştim kaldı öyle

maşallah bijoux süpersin gerçekten allah bir daha 70leri göstermesin sana inşallah- tabi bebek falan yaparsan ayrı

canım sıkma canını, belki barışırlar öyle olmasa bile herşeyin hayırlısı

Bijoux canım biliyorum şaka yaptığını doğru diyorsun bu hafta çok fena yedim ama sigarayı bırakmak için değerdi, şu an ağzımı oyalamak için tarçınla idare ediyorum bayramdan sonraki bildirimde herşeyi yoluna sokmuş olurum sanırsam, seni ve yasemini çok seviyorum, siz olmasanız ben şimdi sigarayı bıraktım diye 5 kilo rahast alırdım. son 3 yıldır yani eşimle tanıştığımdan bugüne sigarayı bırakıyorum çok kilo alıyorum çok kilo alıyorum olmayacak böyle diye yeniden sigaraya başlıyorum, sonra zayıflıyorum ama sigara içmek beni çok mutsuz ediyor yeniden bırakıyorum yeniden kilo alıyorum, bildiğin embesil gibi bir çarkın içinde yuvarlanıp durdum, dün diyetimi tam yaptım, bugünde bu ana kadar hiçbirşey atıştırmadım diyet dışı, sayenizde, 4. takımın sayesinde kendimi çok motive hissediyorum, aslında 2 kilo almıştım cuma bu hafta ama dün diyetimi yapınca hemen indim bu sabah, bu azmimi tamamen size borçluyum, yasemin ve bijoux diyorum çünkü bu hafta en çok onlarla konuştum ama hepinizi seviyorum siz olmasanız yine sigarayı bırakıp dombili hasan usta gibi olurdum kesin.

iyi ki varsınız

canim kendi adima faydali olabildiysem ne mutlu bana,bende sizi seviyorum,eger beni birakmis olsaydiniz simdi cokton 70 e dayanmistim bile .o kapasiteye sahibim yani hahha

ah canım tşk ederim ne güzel yazmışsın. zamanım olsa daha çok gelirim motivasyon şeederim ama 2 gündür rahat yazabiliyorum toprak kendi kendine oynuyor çünkü 2 gündür :)

eh burası da zaten bugünler için var hesap veriyosun yediklerini yazıyosun. ayrıca sigarayı bırakıyormuşsun allah kolaylık versin işin çok zor hem kilo vermek hem sigara bırakmak..

aaaaa yüzdem ne kadar çok çıkmış kızzzzzzzzzzzz

ama hile var geçen cuma çok fazla çıkmıştı kilom psss diye söndümm

hb canımm :)) 10 aylık oğlum var 82 kiloydum haziran ayında kendi çabamla 74 e düştüm zeynep sizden bahsedince birbirimizi motive ederek zayıflarız diye aranıza katılmak istedim 32 yaşındayım 2 oğlum var istanbuldan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim kendimi yarışmada gibi tanıttım dimi:)))

aaaaa yüzdem ne kadar çok çıkmış kızzzzzzzzzzzz

ama hile var geçen cuma çok fazla çıkmıştı kilom psss diye söndümm

canim hile filan yok sonucta sen gördügün rakami söyledin:) bireyselde birincilik gözüküyo sana..

kizlar ben birazan uyumaya gidicem gelince listeleri hallederim.

tekrar hosgeldin canim,zayiflama adini en güzel karari verdin bir takima girerek buna emin olabilirsin,bende 26 yasindayim benidme 2 oglum var bir 5 biri 2,5 yasinda almanyada yasiyorum ama bende istanbulda büyüdüm izine oraya geliyoruz..

kiz zeynep sen hangi sehrideydin,ben balik hafizali oldugum icin unutuyorum ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…