teşekkürler kızlarr ama çok aç yattım bu hafta
iremözge seni de tebrik ederim 500 gr az değil..
nazkaa sen de bi ileri bi geri aşkolsun yeme artık yazık değil mi emeklerineee
ps: şaka yapıyorum canım ama gerçekten ilk defa kilo aldım, bu arada beni motive ediyorsun thanks
bu arada kilo cetvelini niye güncellemiyosun ?
*4.TAKIM 221.ETAP**
hasretim34(/61.5/61.5/0/%0)
nidah(58.2/58.0/0.2/%0.34 )
nazkaa(63.7/64.5/-0.8/-%1.26)
capri (57.4/57.1/0.3/% 0.52)
betussssss(68.3/) Geri dönmek üzere ayrildi
berry31(62)paylasimda ve bildirimde bulunmadigi icin diskalifiye
deniz1984(86.8/
iremögze(75.3/74.8/0.5/%0.66)
Meyvenull (62.7)Geri dönmek üzere ayrildi
bijoux(72.4/69.4/3/%4.14)
günaydin kizlar.
sabah sabah icim parcalandi ya,cok ama cok üzüldüm benbiz zevcanla dertlesmistik biraz sevgilisi facesine girmis ve yazdiklairmizi okumus ve bana mesaj atmis,kötü seyler degil ama suan cok üzgünüm ayrilmalarina elbet vardir bi hayir onada öyle dedim ama cok üzüldüm ben ya
bijo ve özge tebrik ederim kizlar.bilocum arkadaisni taniyorsan buyursun gelsin canim yer var nede olsa
canım ben onu güncellemeyi başaramadım bir türlü ya her defasında yeniden oluşturuyorum beceremediğimden ben şifremi yazıyorum başkasının çizelgesi çıkıyor, ondan üşendim 63 olunca yeniden yaparım demiştim kaldı öyle
maşallah bijoux süpersin gerçekten allah bir daha 70leri göstermesin sana inşallah- tabi bebek falan yaparsan ayrı
canım sıkma canını, belki barışırlar öyle olmasa bile herşeyin hayırlısı
Bijoux canım biliyorum şaka yaptığını doğru diyorsun bu hafta çok fena yedim ama sigarayı bırakmak için değerdi, şu an ağzımı oyalamak için tarçınla idare ediyorum bayramdan sonraki bildirimde herşeyi yoluna sokmuş olurum sanırsam, seni ve yasemini çok seviyorum, siz olmasanız ben şimdi sigarayı bıraktım diye 5 kilo rahast alırdım. son 3 yıldır yani eşimle tanıştığımdan bugüne sigarayı bırakıyorum çok kilo alıyorum çok kilo alıyorum olmayacak böyle diye yeniden sigaraya başlıyorum, sonra zayıflıyorum ama sigara içmek beni çok mutsuz ediyor yeniden bırakıyorum yeniden kilo alıyorum, bildiğin embesil gibi bir çarkın içinde yuvarlanıp durdum, dün diyetimi tam yaptım, bugünde bu ana kadar hiçbirşey atıştırmadım diyet dışı, sayenizde, 4. takımın sayesinde kendimi çok motive hissediyorum, aslında 2 kilo almıştım cuma bu hafta ama dün diyetimi yapınca hemen indim bu sabah, bu azmimi tamamen size borçluyum, yasemin ve bijoux diyorum çünkü bu hafta en çok onlarla konuştum ama hepinizi seviyorum siz olmasanız yine sigarayı bırakıp dombili hasan usta gibi olurdum kesin.
iyi ki varsınız
slm arkadaşlar bende zayıflama maratonuna katıldım aranıza yeni geldim
aaaaa yüzdem ne kadar çok çıkmış kızzzzzzzzzzzz
ama hile var geçen cuma çok fazla çıkmıştı kilom psss diye söndümm
hb canımm :)) 10 aylık oğlum var 82 kiloydum haziran ayında kendi çabamla 74 e düştüm zeynep sizden bahsedince birbirimizi motive ederek zayıflarız diye aranıza katılmak istedim 32 yaşındayım 2 oğlum var istanbuldan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimkendimi yarışmada gibi tanıttım dimi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?