teşekkür ederimmmm canım ama bu ikinci birinciliğimbu haftanın birincisi zeynep olmuş bravo cnmmmm başarılarının devamını diliyorum
süper menü valla hadi bakalım inşallah böyle gidersin hepdün 74.500 le başladım bu sabah 74.100 olmuşum 400 gr beni çook mutlu ettiçizelgemi güncelledim motive olmak adına
dün yediklerimi yazayım
sabah:2 dilim ince kepek ekmeğiyle yapılmış kaşarlı tost,şekersiz çay
arada yemedim kahvaltı 10 da yapmıştım
öğlen karpuz,irmik helvası (bu kaçamak oldu)
ikindi altınbaşak kepek bisküvi,çay
akşam mantarlı tavuk sote yarım tabak,2 kaşık prinç pilavı
günaydın ince ve narin bayanlar
üff gene mi birinci olmuşum yaa cık cık
ama dün kendime ödül verdim pide yedim ohh sefam olsun
dünkü yediklerim:
sabah: salatalık, yumurta, 1 parmak kadar pide, peynir, zeytin
ara: karpuz
öğlen: çorba, yoğurt, 1 parmak kadar pide (kepek ekmeğim bitti unutuyorum hep aldırtmayı bugün başarmayı umuyorum :)
ara: yok
akşam: çorba, 1 tabak bezelye yemeği, 3 kare pide
2 litre de su
spor yok
teşekkür ederimmmm canım ama bu ikinci birinciliğim
ooo süper bu haftada ben olmak istiim eğer kaçamaklar yapmazsam tamda bayram haftası kesin ipin ucu kaçar :))seni gaza getiriyorum bak :)))
süper menü valla hadi bakalım inşallah böyle gidersin hep
bugün daha pek bişey yemedim. yani mesela oğlumun yumurtasının beyazını yedim bi tane de zeytin tamam. canım bişey istemiyor regl olunca böyle oluyorum. bu hafta da tartılmicam cumaya kadar çünkü fazla çıkıcam hiç canımı sıkmayayım. bol bol su içiyorum o kadar.
ha bak aklıma geldi bildirim var mı bu hafta yasemin?
sezen bak kaçamak yapmışsın ama yine de gitmiş gramlar. bizim avantajımız var emzirdiğimiz için arada abartmadan kaçırabiliriz
evet cnm emzirdiğimiz için arada yapabiliriz kaçamaksüttenmi bilmiyorum ama tatlı krizine giriyorum yemezsem bende nefsimi köreltmek için azıcık yiyorum
günaydin kizlar..
günaydin mutedeyyin..
sezencim tebrik ederim canim senin baslangic kilon 74.5 olacak böyle devam edersen sende haftaya bireyselde birinci olabilrisin.
bijoux bu hafta bildirim yok canim,bir dahaki haftaya bildirimler bölünmeden yapilacak ona göre bayramda kilo almayalim lütfen( bende dahilim tabiki)
sütle bisirilmis sekersiz türk kahvesi tatli ve istah krizine birebir,tavsiye ederim
merhaba kızlar,,
akşam eşim gelecek çok heyecanlıyım ama evdeyim diye herhalde sabah diğer günlere göre sigara daha fazla istedi canım ben de yattım uyudum şimdi kalktım kafam kazan gibiii.
sigara içmiyorsanız ne demek istediğimi anlayamazsınız ama be o kadar mutluyum ki dün 700 gr. vermişim ( sigarayı kesince aldığım yeni kilo olduğu için hemen gitti) yani sigara içmeyi bırakmamın üzerinden daha 1 hafta bile geçmeden diyetime devam edebilmem o kadar muhteşem bişey ki, sabah tartılınca sevinçten ağlayacaktım.
dün akşam dışarıdaydım- arkdaşalr iç çkışı bi yerde oturdular- hepsi de sigara içiyor- ben de tarçınımı aldım gittim onlarda, o yüzden akşam ki menüm değişti ızgara hellimli salata yedim.
bir de sizlere bişey sormak istiyyorum, geçmişte görmüştüm bir arkadaş vardı adını bilmiyorum kalori sepeti diye bir site var o da oradan yararlanıyordu. o siteyi kullananınız var mı yaaa, çk beğendim ben özellikle yeni halini ama biaz kafam karıştı gerçekten, çünkü dünkü yediklerimi yazıp hareketlerimi de girince kalorim ekside çıkıyor salak sitede bana "hey sen 1000 kalorinin altında aldın kendine gel bu hiç sağlıklı değil" diyor.
canim iradenden dolayi kutlarim seni,ben o siteyi kullandim ama yeni halini bilmiyorum ,ama sporlari girince kalorinin düsmesi normal sonucta sporla kalori yakiyosun
ben tatlı krizim gelince karpuz yiyorum ama bayramda tatlı yerim ben hiiiç güvenemiyorum kendime. hakatten insan emzirirken tatlıya dayanamıyo
bayramdan sonraki hafta da ist e gidicem orda ne yaparım ne ederim onu da bilmiyorum gerçi telaşe olcak belki yemeyi unuturum ama anne yemeği ya off
oğluşun doğumgününe 60 olsammmm aah ah :2:
merhaba kızlar,,
akşam eşim gelecek çok heyecanlıyım ama evdeyim diye herhalde sabah diğer günlere göre sigara daha fazla istedi canım ben de yattım uyudum şimdi kalktım kafam kazan gibiii.
sigara içmiyorsanız ne demek istediğimi anlayamazsınız ama be o kadar mutluyum ki dün 700 gr. vermişim ( sigarayı kesince aldığım yeni kilo olduğu için hemen gitti) yani sigara içmeyi bırakmamın üzerinden daha 1 hafta bile geçmeden diyetime devam edebilmem o kadar muhteşem bişey ki, sabah tartılınca sevinçten ağlayacaktım.
dün akşam dışarıdaydım- arkdaşalr iç çkışı bi yerde oturdular- hepsi de sigara içiyor- ben de tarçınımı aldım gittim onlarda, o yüzden akşam ki menüm değişti ızgara hellimli salata yedim.
bir de sizlere bişey sormak istiyyorum, geçmişte görmüştüm bir arkadaş vardı adını bilmiyorum kalori sepeti diye bir site var o da oradan yararlanıyordu. o siteyi kullananınız var mı yaaa, çk beğendim ben özellikle yeni halini ama biaz kafam karıştı gerçekten, çünkü dünkü yediklerimi yazıp hareketlerimi de girince kalorim ekside çıkıyor salak sitede bana "hey sen 1000 kalorinin altında aldın kendine gel bu hiç sağlıklı değil" diyor.
canım süpersin aynen devamm..bende hamiş olduğumu öğrendiğimde bırakmıştım ve şu anda seni çok iyi anlıyorumm..bu arada kalori sepetini hiç duymadım ama senin söylediğin iyi oldu..heöem kullanmaya başlıycammmm..
ay şu ramazan bitsindee..rejime devammm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?