Haftayı ne çabuk yedik bende anlamadımBen fistik gibiydim kaptan. Takvimde bugunun persembe olduğunu gorene kadar
En fazla 21, bazı öğünlerde 3-5 de olabiliyormuş.Abla onu ben de araştırdım ama günde 21 adet hurma bana çok gelir yiyemem diye yapmadım
İnşallah abla sende bu gayret olduktan sonra herşeyi başarırsın allahın izni ile sağlığına da kavuşursun ❤Gerçi ben yürüyüşe başlayacak kıvama gelmeliyim. En az 45 dk yürüyüş de lazım.
Ama bugun sabah eşimle deneme yaptık. 15 dk sorunsuz tempolu yürüdüm.
Birden yuklenme olmasın diye de kestim.
3 adımda bir kaldirima in-cik da yaptım.
Böyle böyle dengem yerine gelecek inşaallah.
Çok şükür gayretim de var, sabrım da..
Merhaba kizlar.
Bir süredir hurma detoksunu araştırıyorum.
İnsülin direnci olanlar ve şeker hastaları haricinde, hep tavsiye edilmiş.
Olabilir gibi geldi. Ancak 7 gunden bahsediyorlar, çok geldi yahu.
3-5 gün yapanlar da var.
Gün içinde veya sabahları kahvaltı oncesi yediğim hurma bile sindirimi çok rahatlattigina gore faydası vardır.
Aranızda deneyen oldu mu?
O kadar olumlu uzman görüşü okudum, yine de cesaret edemedim.
Buna tatliyla pek aram olmaması da sebep.
Vücudu güzel de temizliyor.
Besleyici değeri çok yüksek, yoğurt da destekliyor. Uzun süreli de değil.
AMA, AMA işte...
Evet abla bence de en fazla 3 gün yapılmalıEn fazla 21, bazı öğünlerde 3-5 de olabiliyormuş.
Yeğenime diyetisyeni tavsiye etmiş. Ne bileyim...
3 gün bari denesek mi ne yapsak...
Dün akşamdan beri site açılmıyordu
Ancak girebildim son kez denedim açıldı
Sabah
Menemen 1 yumurta ilaveli 3.yk kadar
Lor peynir
Yeşillik
Kahvaltılık sos 1 y.k
1tb ekmek
Ara
Ödem atıcı çay
Ara
Sade türk kahvesi
2 kayısı
1 ceviz
Akşam
Haşlanmış ıspanak bir tabak dolusu
Üstüne 3y.k sarımsaklı yoğurt
Üstüne 1y.k zeytintağı +pulbiber
1.tb ekmek
Ara
Yağ yakıcı yoğurt
Ara
Kayısılı yeşil çay
6 ciğ badem
2.5 litre su
10400 adım: 520 puan
Arrietty_ sedulu Alys
Aranıza pazartesi katıldım sanırım şimdi esas listede olamıycam yalnız bu akşam kayinvalidemlerde kalıcaz o yüzden yarın tartı bildirimi yapamayacağım çünkü onlarda tartı yok yarın da akşamdan önce eve gelemeyiz o yüzden akşam tartilsam da doğru sonucu göremem diye düşünüyorum tartıyı yanımda götürsem iyi olur ama ona da utanıyorum kiloyla kafayı bozdu diyecekler diyeAramıza katılış tarihine bakarız canım esas liste için. Ama esas liste olmasa bile deneme surecindekiler diye bölümümüz var oraya ekliyoruz yani listede oluyorsunuz canım.
Yarin ilk sayfadaki görsel var tartıyla ilgili onun gibi bildirim yapmayı unutma sadece. Çok önemli o kağıda tarih ve nickname yazmanız
Evet süresi çok uzun ama Instagramda takip ettiğim bir diyetisyen demişti ki 7 gün şart değil ama tek gün yapın yani 1 gün 3 gün 5 gün ya da 7 gün ama ben en fazla 1 gün dayanabilirim galiba sürekli aynı şeyleri yemek beni Bayar diye düşünüyorumMerhaba kizlar.
Bir süredir hurma detoksunu araştırıyorum.
İnsülin direnci olanlar ve şeker hastaları haricinde, hep tavsiye edilmiş.
Olabilir gibi geldi. Ancak 7 gunden bahsediyorlar, çok geldi yahu.
3-5 gün yapanlar da var.
Gün içinde veya sabahları kahvaltı oncesi yediğim hurma bile sindirimi çok rahatlattigina gore faydası vardır.
Aranızda deneyen oldu mu?
O kadar olumlu uzman görüşü okudum, yine de cesaret edemedim.
Buna tatliyla pek aram olmaması da sebep.
Vücudu güzel de temizliyor.
Besleyici değeri çok yüksek, yoğurt da destekliyor. Uzun süreli de değil.
AMA, AMA işte...
Maşallah size azminizi kutluyorum daha iyi olur inşallahGerçi ben yürüyüşe başlayacak kıvama gelmeliyim. En az 45 dk yürüyüş de lazım.
Ama bugun sabah eşimle deneme yaptık. 15 dk sorunsuz tempolu yürüdüm.
Birden yuklenme olmasın diye de kestim.
3 adımda bir kaldirima in-cik da yaptım.
Böyle böyle dengem yerine gelecek inşaallah.
Çok şükür gayretim de var, sabrım da..
Evet 3 gün bana da daha makul geliyo yaparsak birlikte yapalım da birbirimize destek olalımEvet abla bence de en fazla 3 gün yapılmalı
Aranıza pazartesi katıldım sanırım şimdi esas listede olamıycam yalnız bu akşam kayinvalidemlerde kalıcaz o yüzden yarın tartı bildirimi yapamayacağım çünkü onlarda tartı yok yarın da akşamdan önce eve gelemeyiz o yüzden akşam tartilsam da doğru sonucu göremem diye düşünüyorum tartıyı yanımda götürsem iyi olur ama ona da utanıyorum kiloyla kafayı bozdu diyecekler diye
Olmazsa çantama saklayıp gizli gizli tartilayimcanim bu hafta tarti fotosu gondermezsen listeye girmen 1 hafta daha uzar.
gotur sen tartini, cumalari tarti gunum mecbur dersin artik, yapacak bir sey yok.
Bildirim yapamazsan takımın esas listesine girişin uzar canım. Ayrıca cuma günleri tarti çok önemli oluyor takım için. Esas listeye de girdiğinde takım puanını etkiliyor. O yüzden görsel olarak bildirim yapmak mecburi.Aranıza pazartesi katıldım sanırım şimdi esas listede olamıycam yalnız bu akşam kayinvalidemlerde kalıcaz o yüzden yarın tartı bildirimi yapamayacağım çünkü onlarda tartı yok yarın da akşamdan önce eve gelemeyiz o yüzden akşam tartilsam da doğru sonucu göremem diye düşünüyorum tartıyı yanımda götürsem iyi olur ama ona da utanıyorum kiloyla kafayı bozdu diyecekler diye
Evet süresi çok uzun ama Instagramda takip ettiğim bir diyetisyen demişti ki 7 gün şart değil ama tek gün yapın yani 1 gün 3 gün 5 gün ya da 7 gün ama ben en fazla 1 gün dayanabilirim galiba sürekli aynı şeyleri yemek beni Bayar diye düşünüyorum
Maşallah size azminizi kutluyorum daha iyi olur inşallah
Evet 3 gün bana da daha makul geliyo yaparsak birlikte yapalım da birbirimize destek olalım
Olmazsa çantama saklayıp gizli gizli tartilayim
Bence de tartını götür tartılOlmazsa çantama saklayıp gizli gizli tartilayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?