Persembe günü var canim.Arrietty_ canim doktorla randevun var mi yakinlarda ? Belki bu durumu bilince biraz daha uzatır dinlenmeyi
Kullanıcı Adı : oaktree
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: sabahlık dikiyorum
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 170
Kilonuz: 65
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : yaşam tarzi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlık icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir
Tamamdır yapacak bişey yok yanımda götüreceğim bir an önce listeye girmek istiyorum çünküBildirim yapamazsan takımın esas listesine girişin uzar canım. Ayrıca cuma günleri tarti çok önemli oluyor takım için. Esas listeye de girdiğinde takım puanını etkiliyor. O yüzden görsel olarak bildirim yapmak mecburi.
Aynen ya yabancı değiller sonuçtaBence de tartını götür tartıl
Tıpkı tansiyon aleti gibi düşünmeli aile bireyleri
Akşamki sonuçla sabahki aynı olmuyo bence gün içinde yediğimiz içtiğimiz su bile etkiliyoEvet canim kabul ediliyor
SsSiMqE bu aksam tarti fotosu atabilirsin canim. Yanina almak istemiyor isen tartini
Ayy benim babannem de öyle yemeye bayılır ama hareketi hiç sevmez beni spor yaparken görünce de çok kızar terin suyun içinde kaldın yıkılacaksın otur artık derYaa çok çok tatlı bir abla. Annemi hiç aratmıyor. Bi işin ucundan tutayım diyorum yok sen gençsin sen git otur diyor. Ama sorunumuz şu abla 100kg ve üzeri kocasıda öyle. Çocukları da obez
Pasta börek çörek abur cubur gırla. Spor yapınca da 15 dk yapsam öldün kemiklerin kırılacak yeter kızım otur diyorlar
Hamburger köfteleri kendin hazirlayacaksan güzel bı menüMenumu aksami yapmadan yazayim.
12:00
2 dilim acukali ekmek
az peynir
2 zeytin
az yesillik
14.30
yarim elme
yarim portakal
1 buyuk dilim armut
17.30 (tahmini, ins gece kalmaz)
2 hamburger kofte, 2 hamburger peyniri
bol yesillik
500 ml ayran
Arrietty_ sedulu @Zeytur
ayrica spor olarak da bugun sadece 10 bin adimi hedefliyorum, belki bir de yatmadan once yoga yaparim.
P90ı nerden temin ettiniz kızlarAkşama p90a bende varımmm. Gül böreğini yakmam lazım.
Hamburger köfteleri kendin hazirlayacaksan güzel bı menü
Evet geçen ay da öyle denk gelmişti baya bir kişiAh sedu biz yine Topluca regl olcez dimi
Pazar gelmesi gerek benimki
Afiyet olsun. Ben dun agridan portakalli kereviz yapamadim. Simdi kalkip aksam yemegi Hazirligina gececegim
Cok sevindim ise yaramasinakızlar sabah uyandım ki sorunum yine çözülmemişti , ozzybal bu da aklımdaydı aç karnına 2 kuru kayısı ve türk kahvesi yaptım bir saat sonra problemim çözüldü , çok fena bir durummuş ya
Kizlar üzerimde bir müsibet. Önce dislerim Cekildi ardindan hastalandim. Ve bugün test sonucuna göre covid 19 pozitif cikti. Iki hafta karantinada olacagim. Bu nasil bir aksiliktir anlamadim gitti. Zaten üzerimde bir halsizlik, nefes darligi. En iyisi ben bu grubu mesgul etmiyeyim. Belki katilmak isteyen baska arkadaslarda vardir. Kendimi bu gruba karsi kötü hissediyorum.
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinKizlar üzerimde bir müsibet. Önce dislerim Cekildi ardindan hastalandim. Ve bugün test sonucuna göre covid 19 pozitif cikti. Iki hafta karantinada olacagim. Bu nasil bir aksiliktir anlamadim gitti. Zaten üzerimde bir halsizlik, nefes darligi. En iyisi ben bu grubu mesgul etmiyeyim. Belki katilmak isteyen baska arkadaslarda vardir. Kendimi bu gruba karsi kötü hissediyorum.
Teşekkür ederim
Gecmis olsun canim. Regl mi sende?İyi akşamlar kızlar bugün menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği biraz tulum peyniri 3 zeytin yarım kapya
Öğle 1.5 kase kabak detoks çorbası 2 kaşık yoğurt
Ara 1 avuç fıstık
Akşam 1 kase kabak çorbası yanında yoğurtlu buğday salatası
Su 3 lt
Spor 7500 adım 375 puan bugün karnım çok ağrıdı yattım tüm gün hiç de halim yoktu tamamlayamadım 10000 e
Arrietty_ sedulu O_sevincli_ki yeni işin nasıldı canım ilk iş günün nasıl geçti
Geçmiş olsun cnmİyi akşamlar kızlar bugün menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği biraz tulum peyniri 3 zeytin yarım kapya
Öğle 1.5 kase kabak detoks çorbası 2 kaşık yoğurt
Ara 1 avuç fıstık
Akşam 1 kase kabak çorbası yanında yoğurtlu buğday salatası
Su 3 lt
Spor 7500 adım 375 puan bugün karnım çok ağrıdı yattım tüm gün hiç de halim yoktu tamamlayamadım 10000 e
Arrietty_ sedulu O_sevincli_ki yeni işin nasıldı canım ilk iş günün nasıl geçti
Cidden yaHaftayı ne çabuk yedik bende anlamadım
Evet canım malesef regl ağrısı çok teşekkür ederimGecmis olsun canim. Regl mi sende?
Menun gayet guzel. Adim sayinda agrina ragmen iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?