Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamamdır yapacak bişey yok yanımda götüreceğim bir an önce listeye girmek istiyorum çünkü
Bence de tartını götür tartıl
Tıpkı tansiyon aleti gibi düşünmeli aile bireyleri
Aynen ya yabancı değiller sonuçta
Evet canim kabul ediliyor

SsSiMqE bu aksam tarti fotosu atabilirsin canim. Yanina almak istemiyor isen tartini
Akşamki sonuçla sabahki aynı olmuyo bence gün içinde yediğimiz içtiğimiz su bile etkiliyo
Ayy benim babannem de öyle yemeye bayılır ama hareketi hiç sevmez beni spor yaparken görünce de çok kızar terin suyun içinde kaldın yıkılacaksın otur artık der
Hamburger köfteleri kendin hazirlayacaksan güzel bı menü
Akşama p90a bende varımmm. Gül böreğini yakmam lazım.
P90ı nerden temin ettiniz kızlar

Ah sedu biz yine Topluca regl olcez dimi
Pazar gelmesi gerek benimki

Afiyet olsun. Ben dun agridan portakalli kereviz yapamadim. Simdi kalkip aksam yemegi Hazirligina gececegim
Evet geçen ay da öyle denk gelmişti baya bir kişi regller bir diyetler bir

Kizlar üzerimde bir müsibet. Önce dislerim Cekildi ardindan hastalandim. Ve bugün test sonucuna göre covid 19 pozitif cikti. Iki hafta karantinada olacagim. Bu nasil bir aksiliktir anlamadim gitti. Zaten üzerimde bir halsizlik, nefes darligi. En iyisi ben bu grubu mesgul etmiyeyim. Belki katilmak isteyen baska arkadaslarda vardir. Kendimi bu gruba karsi kötü hissediyorum.

hayallah, gecmis olsun.
bu ara zaten diyet yapma.
kendini iyi hissettiginde evde yuruyus yaparsin sadece.

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin

İyi akşamlar kızlar bugün menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği biraz tulum peyniri 3 zeytin yarım kapya
Öğle 1.5 kase kabak detoks çorbası 2 kaşık yoğurt
Ara 1 avuç fıstık
Akşam 1 kase kabak çorbası yanında yoğurtlu buğday salatası
Su 3 lt
Spor 7500 adım 375 puan bugün karnım çok ağrıdı yattım tüm gün hiç de halim yoktu tamamlayamadım 10000 e
Arrietty_ sedulu O_sevincli_ki yeni işin nasıldı canım ilk iş günün nasıl geçti

Gecmis olsun canim. Regl mi sende?
Menun gayet guzel. Adim sayinda agrina ragmen iyi

Geçmiş olsun cnm
Kabak çorbanın sonucunu merak ediyorum yarın Iyi bir eksi göreceksin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…