Yaaa bi an emin olamadım sen öyle yazıncaaaa bugün perşembe miii ne çabuk geçti
Çok karbonhidrat yüklü bir menü olmuş. Kek simit yemek yerine daha sağlıklı atistirmalik yapabilirdin. Akşam yemeği saati çok geç olmuş midenin onu yakması epey uzun sürer. Biraz daha öne çekmeyi deneyebilirsin.
Menünün çok güzel sadece akşam ekmek yeme olur mu tatlımArrietty_ kaptanım ya ben dün akşamdan beridir uğraşıyorum bir türlü siteye giremedim açılmadı sabah erken de baya denedim yine açılmadı ya bizim internette bi problem vardı yada sitede o sebeple menü ve spor paylaşamadım ilk defa. Dünkü menum
Sabah
1 yumurta haşlanmış
3 zeytin
2 dilim peynir
Şekersiz çay
Yeşillik
Öğle
Kabak yemeği
Yoğurt
akşam
Kabak yemeği
Üç tane çiğ biber
Azıcık maydanoz
1 dilim ekmek
spor
330 ip atlama 165 puan
sedulu @-DOLUNAY-
Listede ben de olacak mıyım kaptanGünaydın kızlar
Tarti öncesi son gün. Bugün olabildiğince hafif beslenip sporu az tutalım.
Canım teşekkürler akşam ekmeği de çiğ biber yedim ya sade yiyemedim o yüzden yedimMenünün çok güzel sadece akşam ekmek yeme olur mu tatlım
Hergün tartılıyorumher gun tartilmiyorsun degil mi, senin de degisimi merak ediyorum,
kabagin mucizevi etkisi varsa hemen denerim,
cok severim, senin tabak da sahane gorunuyor.
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinMerhaba arkadaslar :)))
Sizleri özlemisim. Nasilsiniz?
Son birkac hafta pek takip edemedim sizleri.
Dis cekimi sonrasi birde hastalandim pek kendime gelemedim.
en son pazartesi tartildim kilom 69,7kg
yavas yavas eski düzenime tekrar dönecegim kizlar. Yarindan itibaren tekrar sik sik yazmaya baslayacagim.
Eger ki kabul ederseniz :)
Sabah kahvaltıdan önce kuru erik ve Türk kahvesi diyetisyenimin onerisiydi.
Aramıza katılış tarihine bakarız canım esas liste için. Ama esas liste olmasa bile deneme surecindekiler diye bölümümüz var oraya ekliyoruz yani listede oluyorsunuz canım.Listede ben de olacak mıyım kaptan
Adimin az kalmis ortagim. Ama menu sahanedünki menümü yazayım
sabah
1 h yumurta
öğle
2 lahana sarması
ara
2 kuru kayısı, 2 kuru erik, ıhlamur çayı
akşam
1 p kıymalı mantar yahnisi
su:2 lt
spor:1600 adım
Arrietty_ @_Vera_ A Aylakkadin
Ben fistik gibiydim kaptan. Takvimde bugunun persembe olduğunu gorene kadarBugün bende acayip şişlik var regl takvimime baktım 2 gün sonraya regl gösteriyorAkşam salatayla gecistiricem yemeği artı cikmak istemiyorum.
Biraz dans edeyim dedim rahatsız etti karnımı şişlik bende hareket olsun diye çocuğu dışarı çıkardım
Sorma bende bugün oldum yarın tartıya çıkmak hiç istemesem de mecburen tartılcamBugün bende acayip şişlik var regl takvimime baktım 2 gün sonraya regl gösteriyorAkşam salatayla gecistiricem yemeği artı cikmak istemiyorum.
Biraz dans edeyim dedim rahatsız etti karnımı şişlik bende hareket olsun diye çocuğu dışarı çıkardım
Abla onu ben de araştırdım ama günde 21 adet hurma bana çok gelir yiyemem diye yapmadımMerhaba kizlar.
Bir süredir hurma detoksunu araştırıyorum.
İnsülin direnci olanlar ve şeker hastaları haricinde, hep tavsiye edilmiş.
Olabilir gibi geldi. Ancak 7 gunden bahsediyorlar, çok geldi yahu.
3-5 gün yapanlar da var.
Gün içinde veya sabahları kahvaltı oncesi yediğim hurma bile sindirimi çok rahatlattigina gore faydası vardır.
Aranızda deneyen oldu mu?
O kadar olumlu uzman görüşü okudum, yine de cesaret edemedim.
Buna tatliyla pek aram olmaması da sebep.
Vücudu güzel de temizliyor.
Besleyici değeri çok yüksek, yoğurt da destekliyor. Uzun süreli de değil.
AMA, AMA işte...
Yaa bende tirsiyorum yarınaSorma bende bugün oldum yarın tartıya çıkmak hiç istemesem de mecburen tartılcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?