Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arrietty_ dün akşamdan beridir siteye giremiyordum o yüzden yazamadım menülerimi. Hemen yazayım

Dün menüsü
Sabah yulaf lapası
Ara hc yağlı kahve 1 hurma
Akşam mercimek salatası 2 yk sebze 1 gül böreği
Su 2 lt
Spor 13.000 adım 650 puan

Börek olmadı biliyorum ama kaldığım evdeki abla senin için yaptım kırma bir tane ye diyince yok diyemedim.

Bugüne gelecek olursam
Sabah yulaf lapası
Ara hc yağlı kahve
Dukan birası içtim sadece.
Sabah da tavada börek yapmış abla çağırdı beni. 2 ısırık alıp abla bunu okula götüreyim orda yerim diyip kaldırdım. Olayı çözdüm abla okulda yiyim diyip yaptıklarını alıp okulda arkadaşlarıma veriyorum abla da resmen beslenme hazırlıyor. Poşet verdi elime okulda bişi bulamazsın virüs var bunları ye diye. Meyve suyu bisküvi hazır puding meyve çerez koymuş. Ayy hepsi de diyete zararlı. Zayıf arkadaşlarıma verdim alın evde yersiniz dedim

Okula yürüyerek geldim 14.000 adım var şuan cepte

Aman dikkat Abla ya. Kilo aldiracak :))
Ellerine saglik Yinede, yapmis okadar

Masallah 14bin adim daha simdiden

Takimca bildirim yapamadik :))

Sabah duzelmistir klasik yarin cuma tarti günü mesaji bile atamadim

Merhaba kizlar
Aralık ayinda inflamasyon diyetine başladık eşimle beraber 72 kg başladım şu an 65 kg düştüm benimde eklerseniz diyet grubumuza çok memnun olurum

Sabah 12 de kahvaltı ediyorum
Akşam 19:00 a kadar yemek yiyorum

Süt ve süt ürünleri yasak
Gluten yasak
Şeker yasak
Portakal mandalina muz yasak
Bal yasak hurma yasak pekmez yasak
Ama bu kadar yasak yiyeceğe iyice alıştım

ay ne iyi kadinmis, Allah razi olsun,
boyle guzel insanlari duyunca pek seviniyorum.

hosgeldin.

benim bu mesaji portakalin kabuklari kemirirken okumam da ayrica komik oldu

ay ne iyi kadinmis, Allah razi olsun,
boyle guzel insanlari duyunca pek seviniyorum.
Yaa çok çok tatlı bir abla. Annemi hiç aratmıyor. Bi işin ucundan tutayım diyorum yok sen gençsin sen git otur diyor. Ama sorunumuz şu abla 100kg ve üzeri kocasıda öyle. Çocukları da obez
Pasta börek çörek abur cubur gırla. Spor yapınca da 15 dk yapsam öldün kemiklerin kırılacak yeter kızım otur diyorlar

Merhaba hosgeldiniz
Ilk defa duyuyorum inflamasyon diyetini. Guzeldi kilo vermissiniz. Nu diyete baslama sebebiniz saglik sorunu mu?

Ayrica Ilk sayfada ki kurallari okumaniz ve katilim formunu doldurmaniz yeterlidir

Menumu aksami yapmadan yazayim.

12:00
2 dilim acukali ekmek
az peynir
2 zeytin
az yesillik

14.30
yarim elme
yarim portakal
1 buyuk dilim armut

17.30 (tahmini, ins gece kalmaz)
2 hamburger kofte, 2 hamburger peyniri
bol yesillik
500 ml ayran

Arrietty_ sedulu Zeytur

ayrica spor olarak da bugun sadece 10 bin adimi hedefliyorum, belki bir de yatmadan once yoga yaparim.

Aman dikkat Abla ya. Kilo aldiracak :))
Ellerine saglik Yinede, yapmis okadar

Masallah 14bin adim daha simdiden

Takimca bildirim yapamadik :))

Sabah duzelmistir klasik yarin cuma tarti günü mesaji bile atamadim
Akşama p90a bende varımmm. Gül böreğini yakmam lazım.

Merhaba hosgeldiniz
Ilk defa duyuyorum inflamasyon diyetini. Guzeldi kilo vermissiniz. Nu diyete baslama sebebiniz saglik sorunu mu?

Ayrica Ilk sayfada ki kurallari okumaniz ve katilim formunu doldurmaniz yeterlidir
Hemen okuyup geliyorum evet eşimde kolestrol şeker kanda yağ tiroid hepsi vardı sağlığa kavuşmak için bir sürü yiyeceği eledikhayatimizdan kısa süreli değil ömürlük

Akşama bende tarhana çorbası ve brokoli salatası olacak. Azıcık mekik bisi yapayım bari belki regl olmayı hızlandırır
Ah sedu biz yine Topluca regl olcez dimi
Pazar gelmesi gerek benimki

Afiyet olsun. Ben dun agridan portakalli kereviz yapamadim. Simdi kalkip aksam yemegi Hazirligina gececegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…