Anneme gidecegim.
O yuzden az önce yedim. Günü kapattim
Spor suan sadece paten var. Annemden gelince fit tk ve p90x3 yapacagim
Buda günün Ilk ve tek ögünü
Eki Görüntüle 2789610
Su ve sporu aksama eklerim.
@_Vera_sedulu
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinIyi aksamlar kizlar
Pek aktif olamadim.
Ise dondum part time da olsa ama yoruluyorum. Hala hazir olmadigimi hissetmeme sebep oldu.
Dunde migren atagi gecirdim. Gecmek bilmedi delirecek gibiydim
Aman dikkat Abla ya. Kilo aldiracak :))Arrietty_ dün akşamdan beridir siteye giremiyordum o yüzden yazamadım menülerimi. Hemen yazayım
Dün menüsü
Sabah yulaf lapası
Ara hc yağlı kahve 1 hurma
Akşam mercimek salatası 2 yk sebze 1 gül böreği
Su 2 lt
Spor 13.000 adım 650 puan
Börek olmadı biliyorum ama kaldığım evdeki abla senin için yaptım kırma bir tane ye diyince yok diyemedim.
Bugüne gelecek olursam
Sabah yulaf lapası
Ara hc yağlı kahve
Dukan birası içtim sadece.
Sabah da tavada börek yapmış abla çağırdı beni. 2 ısırık alıp abla bunu okula götüreyim orda yerim diyip kaldırdım. Olayı çözdüm abla okulda yiyim diyip yaptıklarını alıp okulda arkadaşlarıma veriyorumabla da resmen beslenme hazırlıyor. Poşet verdi elime okulda bişi bulamazsın virüs var bunları ye diye. Meyve suyu bisküvi hazır puding meyve çerez koymuş. Ayy hepsi de diyete zararlı. Zayıf arkadaşlarıma verdim alın evde yersiniz dedim
Okula yürüyerek geldim 14.000 adım var şuan cepte
Evet cok severim pateni. Gecen yaz almistim. Her izin gunumde cikacagim, yagmur olmadigi sure. Felaket kalori yaktiriyor.Paten miben de patenciyim harikasin kaptanimmmmm bu cuma bem de patene cikacaktim. Ne guzel ne guzel
Tesekkur ederim. Bugun yok cok sukurGeçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Arrietty_ dün akşamdan beridir siteye giremiyordum o yüzden yazamadım menülerimi. Hemen yazayım
Dün menüsü
Sabah yulaf lapası
Ara hc yağlı kahve 1 hurma
Akşam mercimek salatası 2 yk sebze 1 gül böreği
Su 2 lt
Spor 13.000 adım 650 puan
Börek olmadı biliyorum ama kaldığım evdeki abla senin için yaptım kırma bir tane ye diyince yok diyemedim.
Bugüne gelecek olursam
Sabah yulaf lapası
Ara hc yağlı kahve
Dukan birası içtim sadece.
Sabah da tavada börek yapmış abla çağırdı beni. 2 ısırık alıp abla bunu okula götüreyim orda yerim diyip kaldırdım. Olayı çözdüm abla okulda yiyim diyip yaptıklarını alıp okulda arkadaşlarıma veriyorumabla da resmen beslenme hazırlıyor. Poşet verdi elime okulda bişi bulamazsın virüs var bunları ye diye. Meyve suyu bisküvi hazır puding meyve çerez koymuş. Ayy hepsi de diyete zararlı. Zayıf arkadaşlarıma verdim alın evde yersiniz dedim
Okula yürüyerek geldim 14.000 adım var şuan cepte
Merhaba kizlar
Aralık ayinda inflamasyon diyetine başladık eşimle beraber 72 kg başladım şu an 65 kg düştüm benimde eklerseniz diyet grubumuza çok memnun olurum
Sabah 12 de kahvaltı ediyorum
Akşam 19:00 a kadar yemek yiyorum
Süt ve süt ürünleri yasak
Gluten yasak
Şeker yasak
Portakal mandalina muz yasak
Bal yasak hurma yasak pekmez yasak
Ama bu kadar yasak yiyeceğe iyice alıştım
Yaa çok çok tatlı bir abla. Annemi hiç aratmıyor. Bi işin ucundan tutayım diyorum yok sen gençsin sen git otur diyor. Ama sorunumuz şu abla 100kg ve üzeri kocasıda öyle. Çocukları da obezay ne iyi kadinmis, Allah razi olsun,
boyle guzel insanlari duyunca pek seviniyorum.
Merhaba hosgeldinizMerhaba kizlar
Aralık ayinda inflamasyon diyetine başladık eşimle beraber 72 kg başladım şu an 65 kg düştüm benimde eklerseniz diyet grubumuza çok memnun olurum
Sabah 12 de kahvaltı ediyorum
Akşam 19:00 a kadar yemek yiyorum
Süt ve süt ürünleri yasak
Gluten yasak
Şeker yasak
Portakal mandalina muz yasak
Bal yasak hurma yasak pekmez yasak
Ama bu kadar yasak yiyeceğe iyice alıştım
Akşama p90a bende varımmm. Gül böreğini yakmam lazım.Aman dikkat Abla ya. Kilo aldiracak :))
Ellerine saglik Yinede, yapmis okadar
Masallah 14bin adim daha simdiden
Takimca bildirim yapamadik :))
Sabah duzelmistir klasik yarin cuma tarti günü mesaji bile atamadim
Hemen okuyup geliyorum evet eşimde kolestrol şeker kanda yağ tiroid hepsi vardı sağlığa kavuşmak için bir sürü yiyeceği eledikhayatimizdan kısa süreli değil ömürlükMerhaba hosgeldiniz
Ilk defa duyuyorum inflamasyon diyetini. Guzeldi kilo vermissiniz. Nu diyete baslama sebebiniz saglik sorunu mu?
Ayrica Ilk sayfada ki kurallari okumaniz ve katilim formunu doldurmaniz yeterlidir
Ah sedu biz yine Topluca regl olcez dimiAkşama bende tarhana çorbası ve brokoli salatası olacak. Azıcık mekik bisi yapayım bari belki regl olmayı hızlandırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?