- 5 Mart 2008
- 281
- 1.515
- 638
Paten mi90dk araliksiz paten surdum. Yolun yarisi yokus yukariydi. Canim cikti. Montum bile sirilsklam olmus
Evet benim dün akşam da kereviz vardı eşim sevmeyince bana kaldı bugün de yedim ben çok severimAa sende de mi kereviz vardı afiyet olsun canım bende ilk kez yedim beğendim ama
Çok güzel bı videoymus şöyle bir göz attım yarın da ben deneyimKizlar yoga olarak bunu yaptim, daha cok fitness bence. Arada 1 kez, sonrasinda da 1 kez uzun bir esneme arasi koymus. Baya hosuma gitti. Fitness bolumlerinde esas kiza ayak uyduramadim ama
Protein yönünden bayaa zengin bı menü olmuşArrietty_ sedulu S sadece_ben
Sabah
1 h. yumurta
K.k peynir
1 bardak ev yapımı kayısı suyu
Ara
1 avuç içi çiğ fındık
2 kare bitter
Akşam
1 tabak kuru fasulye
1 tavuk but
1 kase mercimek çorbası
Salata
Spor
9000 adım =450 puan
Akşam yemeği biraz geç saate kalmış ama menü güzel08:30 kahvaltı
Avuç içi büyüklüğünde sucuklu omlet
(içinde iki ince dilim sucuk vardı)
3 zeytin
1 dilim karabuğdaylı çavdarlı ekmek
Limonlu çay
10:30
Duble az şekerli türk kahvesi
14:00 domates çorbası
Sulu köfte (sadece köftelerini yedim, patatesleri eledim)
21:00
Yarım kase tarhana çorbası
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
1 dilim beyaz ekmek
Su anca 1 lt olmuştur, yatmadan 2 lt ye tamamlamaya çalışacağım. Bugün ne spora ne adımlamaya vaktim yok. Ofisten iş getirdim yine.
Şimdilik 3000 adımım var, yatmadan bir şeyler yapabilirsem güncellerim kızlar.
150 p
Arrietty_ sedulu graphicdesigner
Harikasın kaptan spor yine muhteşem de Chloe ting biraz sıkılaştırıcı olduğu için ben ideal kiloma yaklasinca başlamayı düşünüyorum yazın yapmıştım 1 ay inanılmaz incelmiştim ve 4 kilo vermiştim
Ya ben daha önce yaptım geçtiğimiz bir kaç ay önce çok güzel sıkılaştım bir ayda bir beden inceldim göbek falan eridi güzelce. Bu ay yine challenge yapayım dedim ama evde pek durmadım aksadı program. Artık mart ayında bakalımEvet benim dün akşam da kereviz vardı eşim sevmeyince bana kaldı bugün de yedim ben çok severim
Çok güzel bı videoymus şöyle bir göz attım yarın da ben deneyim
Protein yönünden bayaa zengin bı menü olmuş
Akşam yemeği biraz geç saate kalmış ama menü güzelsuyu mutlaka iç sadece kilo için değil daha sağlıklı ve dinç olmak için şart
Harikasın kaptan spor yine muhteşem de Chloe ting biraz sıkılaştırıcı olduğu için ben ideal kiloma yaklasinca başlamayı düşünüyorum yazın yapmıştım 1 ay inanılmaz incelmiştim ve 4 kilo vermiştim
aaa bugün perşembe miii ne çabuk geçtiGünaydın kızlar
Tarti öncesi son gün. Bugün olabildiğince hafif beslenip sporu az tutalım.
günaydın, tüm gün aç kalmaktansa az da olsa yemekte fayda var enerjin düşmesin covid zamanı bağışıklığını da düşürme derimGünaydın kızlar, bugün beklenmedik bir gelişmeyle yine yoğun 2 gün geçireceğim iş anlamında. Kim ne uzatırsa onu yiyeceğim yada yiyemeyeceğim. Akşam da pilates dersim başlıyordu. Sinirlerim bozuldu iptal de edemem daha ilk derste. Hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?