Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aa sende de mi kereviz vardı afiyet olsun canım bende ilk kez yedim beğendim ama
Evet benim dün akşam da kereviz vardı eşim sevmeyince bana kaldı bugün de yedim ben çok severim
Kizlar yoga olarak bunu yaptim, daha cok fitness bence. Arada 1 kez, sonrasinda da 1 kez uzun bir esneme arasi koymus. Baya hosuma gitti. Fitness bolumlerinde esas kiza ayak uyduramadim ama

Çok güzel bı videoymus şöyle bir göz attım yarın da ben deneyim
Protein yönünden bayaa zengin bı menü olmuş
Akşam yemeği biraz geç saate kalmış ama menü güzel suyu mutlaka iç sadece kilo için değil daha sağlıklı ve dinç olmak için şart
Harikasın kaptan spor yine muhteşem de Chloe ting biraz sıkılaştırıcı olduğu için ben ideal kiloma yaklasinca başlamayı düşünüyorum yazın yapmıştım 1 ay inanılmaz incelmiştim ve 4 kilo vermiştim

Ya ben daha önce yaptım geçtiğimiz bir kaç ay önce çok güzel sıkılaştım bir ayda bir beden inceldim göbek falan eridi güzelce. Bu ay yine challenge yapayım dedim ama evde pek durmadım aksadı program. Artık mart ayında bakalım

Galiba kimse girememiş siteye, bi problem vardı. Ben dunku menumu yazayim.

24.02.21

14:00
1 yumurta
1 sosis

17:00
Bir parca kek
1 parca simit

20:45
3 kaşık kavurma
1 kase salata
5 6 dilim firin patates
Yarim bardak hoşaf

Su:
1 lt
1lt dukan

Spor:
18396 adım= 919 puan

Arrietty_ sedulu @_Vera_ K klbk33

Eklentiler

• 20210225_003143.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 31
Günaydın kızlar, bugün beklenmedik bir gelişmeyle yine yoğun 2 gün geçireceğim iş anlamında. Kim ne uzatırsa onu yiyeceğim yada yiyemeyeceğim. Akşam da pilates dersim başlıyordu. Sinirlerim bozuldu iptal de edemem daha ilk derste. Hayırlısı bakalım...

Selam kızlar
Çarşamba menüm
Sabah
1 su bardağı süt+ 3yk yulaf+ 1 tatlı kaşığı chia + biraz yaban Mersini ile yulaf lapası+ kahve

Ara
10 çiğ fındık+ yeşil çay

Öğle
Kuru börülcesi salata+ ayran

Ara
Sütlü kahve+ 1 tane cennet elması kurusu

Akşam
Kabak yemeği + salata + yoğurt

Ara
1 dilim ananas
Su: 3lt
Spor: 6000adım: 300 puan
Arrietty_ sedulu E Emeeelll

günaydın, tüm gün aç kalmaktansa az da olsa yemekte fayda var enerjin düşmesin covid zamanı bağışıklığını da düşürme derim

Günaydın herkese. Akşamdan beri sorun vardı sanırım. Açılmıyordu site. Hemen dünkü menümü yazayim:
Sabah:
2 wasa 1 dilim peynir
1 yumurta 3 zeytin

Ara:
Yarım avuç içi kuruyemiş

Aksam:
1 tabak barbunya yemeği
2 dilim hellim peyniri
Salata ve yoğurt
Su: 2 litre
3 adet bitki çayı içtim. (Ikisi kayısılı form çayı, 1 adaçayı.)

Spor: 10000 adım 500 puan
30 dk zumba 210 puan
Toplam: 710 puan
Arrietty_ sedulu Melegimkorusun

Günaydın kızlar dün bir türlü giremedim ama okuduğum kadarıyla herkes öyleymiş .Dünkü menüm 1 yumurta 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 8 zeytin öğlen türk kahvesi 2 cennet hurması kurusu akşam ıspanak salata yoğurt
Sporum 11000 adım 550 puan 60 mekik 120 puan 100 ip atlama 50 puan 720 puan toplam Arrietty_ sedulu Ceyhans

Arrietty_ kaptanım ya ben dün akşamdan beridir uğraşıyorum bir türlü siteye giremedim açılmadı sabah erken de baya denedim yine açılmadı ya bizim internette bi problem vardı yada sitede o sebeple menü ve spor paylaşamadım ilk defa. Dünkü menum
Sabah
1 yumurta haşlanmış
3 zeytin
2 dilim peynir
Şekersiz çay
Yeşillik

Öğle
Kabak yemeği
Yoğurt

akşam
Kabak yemeği
Üç tane çiğ biber
Azıcık maydanoz
1 dilim ekmek

spor
330 ip atlama 165 puan
sedulu D -DOLUNAY-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…