Yanlis yazmissim ama. Incikmis. Esim duzelttiAfiyet şifa olsun canım
Kısslarrrr pilates dersinden çıktım üstüne yarım saat yürüdüm.
Yanıyorum Fuat abiiii
Ama mükemmel hissediyorum, amuda kalkabilmek için sabırsızlanıyorum
Eve geldim o kadar hareket sonrası yemek yemeye kıyamadım yulaf lapası kemiriyorum şu anda
En dar kıyafetlerimle foto çekildim gitmeden, birde dersler bitince 1,5 ay sonra çekilicem. Sonucu sizlerle de paylaşırım
Ayrıca 55 'in altına dustugum hafta cuma günü browni ödülü yapcam kendimemakaron hevesim bitti browni başladı
Hahha yerim seni... piki tatlım duymadım o zaman
Afiyet bal, şeker olsun bu arada.
Ben de yarın akşamın hayalini kuruyorum. Bu hafta direkt ev mantısı yapan bir yerden sipariş verdim. Cumaya kadar kesin yetişsin düştüm sipariş notunabugün geldiler buzluğa yerleştirdim.
Bohça mantıdan, çerkes mantısına kadar var evde. Canım hangisini çekerse onu pişiricem. Dursunlar buzluğumda gözüm doysun hiç değilse.
İyi akşamlar kızlar bugün menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği biraz tulum peyniri 3 zeytin yarım kapya
Öğle 1.5 kase kabak detoks çorbası 2 kaşık yoğurt
Ara 1 avuç fıstık
Akşam 1 kase kabak çorbası yanında yoğurtlu buğday salatası
Su 3 lt
Spor 7500 adım 375 puan bugün karnım çok ağrıdı yattım tüm gün hiç de halim yoktu tamamlayamadım 10000 e
Arrietty_ sedulu @Osev yeni işin nasıldı canım ilk iş günün nasıl geçti
Iyi aksamlar kizlar
Pek aktif olamadim.
Ise dondum part time da olsa ama yoruluyorum. Hala hazir olmadigimi hissetmeme sebep oldu.
Dunde migren atagi gecirdim. Gecmek bilmedi delirecek gibiydim
Evet cok severim pateni. Gecen yaz almistim. Her izin gunumde cikacagim, yagmur olmadigi sure. Felaket kalori yaktiriyor.
Tavuk budu var ya işte o kısmı bütün olursa incik ya da but diyoruz
Offf migren deme. Dünyasını karartıyor insanın iyi bilirim. Çok çok geçmiş olsun.Iyi aksamlar kizlar
Pek aktif olamadim.
Ise dondum part time da olsa ama yoruluyorum. Hala hazir olmadigimi hissetmeme sebep oldu.
Dunde migren atagi gecirdim. Gecmek bilmedi delirecek gibiydim
Şahane olmuş canım yarın güzel bir eksi gelecek inşGünaydın herkese. Akşamdan beri sorun vardı sanırım. Açılmıyordu site. Hemen dünkü menümü yazayim:
Sabah:
2 wasa 1 dilim peynir
1 yumurta 3 zeytin
Ara:
Yarım avuç içi kuruyemiş
Aksam:
1 tabak barbunya yemeği
2 dilim hellim peyniri
Salata ve yoğurt
Su: 2 litre
3 adet bitki çayı içtim. (Ikisi kayısılı form çayı, 1 adaçayı.)
Spor: 10000 adım 500 puan
30 dk zumba 210 puan
Toplam: 710 puan
Arrietty_ sedulu Melegimkorusun
Ay inşallah onlar seni değil sen onları değiştirirsinYaa çok çok tatlı bir abla. Annemi hiç aratmıyor. Bi işin ucundan tutayım diyorum yok sen gençsin sen git otur diyor. Ama sorunumuz şu abla 100kg ve üzeri kocasıda öyle. Çocukları da obez
Pasta börek çörek abur cubur gırla. Spor yapınca da 15 dk yapsam öldün kemiklerin kırılacak yeter kızım otur diyorlar
Evet geçen ay da öyle denk gelmişti baya bir kişiregller bir diyetler bir
Bende peşimizden gelirim haftaya. Takvim niyetine sizi takip ediyorum artıkBen regl oldum
Ay saka gibi ya
Gecen de boyle oldu
3gun erken gelmis. Telefon da ki takvime gore. Normalde günü gününe tutar
Çok geçmiş olsun canım bende geçirdim covit. rahat atlatmak istiyorsan sadece bolca vitamin al çok dinlen inşallah atlatırsınKizlar üzerimde bir müsibet. Önce dislerim Cekildi ardindan hastalandim. Ve bugün test sonucuna göre covid 19 pozitif cikti. Iki hafta karantinada olacagim. Bu nasil bir aksiliktir anlamadim gitti. Zaten üzerimde bir halsizlik, nefes darligi. En iyisi ben bu grubu mesgul etmiyeyim. Belki katilmak isteyen baska arkadaslarda vardir. Kendimi bu gruba karsi kötü hissediyorum.
Ben de yanında soslari ile beraber hamburger ve patates kızartması istiyorumAyrıca 55 'in altına dustugum hafta cuma günü browni ödülü yapcam kendimemakaron hevesim bitti browni başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?