Girmesem iyi olur. Kilom az. Gram gram veriyorum. Takımı kötü etkilemek istemiyorum.
Tamam canim Free listeye yazayim seni ozaman. Unutupda sürekli sormayim :)Girmesem iyi olur. Kilom az. Gram gram veriyorum. Takımı kötü etkilemek istemiyorum.
Günaydin . Uygulama fotosu malesef gecerli degil. Ilk sayfadaki ornek gibi olmaliEki Görüntüle 2790552
Merhaba kızlar umarım uygula fotosu geçerlidir hergün zaten tartışıyorum dün 65,70 di şu an 65,90 olmuş ama yağdan gitmiş
Arrietty_ sedulu
Saat 12 ye ladar içecek dönemindeyim
Hindistancevizi yağlı kahve içiyorum şekersiz badem sütlü
Vitaminlerimi aldım
1 çorba kaşığı aspir yağı
12 de kahvaltı
Yumurta haşlanmış
Salatalık
Domates
Yeşil biber
Greyfurt
Evet içtim ama eğer geçerli olursa yarın sabah atabilirimTamam canim Free listeye yazayim seni ozaman. Unutupda sürekli sormayim :)
Günaydin . Uygulama fotosu malesef gecerli degil. Ilk sayfadaki ornek gibi olmali
Sivi ictim gec kaldim diyorsan haftaya cuma atarsin
Simdiden afiyet olsun. Güzel menu
Hedefe son 5 [Bes bes bes bes ]Gecen hafta : 60.50
Bu hafta 60.10
Fark 400 gr
%0.66
***DUYURU***KizlarH3RA_ arkadasimiz saolsun kaptan yardimcilikda bize yardimci olacak. Sagolsun bizi kirmadi, takimimizin yeni kaptan yardimcisi kendisi...
Hepimizin adina kendisine cok tesekkur ediyorum,diliyorum ki takimimiz icin cok guzel olsun..
Sporda :H3RA_ i etiketlemeniz
Menüde :sedulu yu eklemeniz yeterlidir
Ayy insallahHedefe son 5 [Bes bes bes bes ]
regl iken sabir çıkmak üyük başarı
NEEEEE
Ayy teşekkür ederimm doğrumu diye 10 kez falan tartıldımregl iken sabir çıkmak üyük başarıbelli ki gitmiş kilolar
NEEEEE
maşallah çooook tebrik ediyorum seni
Neeey bu gözler yanlış mı görüyo acaba didim tekrar tekrar baktım maşallah sana kızzz naptın neyi farklı yaptın da oldu bu
Ooo masallah kuzum bu ne guzel eksi
Ortagim bende de bir tuvalet sorunu var.Günaydınlar güzel eksili bir gün diliyorum zira ben yine çıkamadım wc
Dünki menüm
uyanınca
2 kuru kayısı
1 sade türk kahvesi
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
öğle
1 kase salata (kıvırcık-roka-domates-salatalık-kapya bşberi-parmesan peyniri-sirke-z.yağı-nar ekşisi)
akşam
1 tabak zeytinyağlı yerelması
su:2 lt
spor: 1400 adım
Arrietty_ @_Vera_ A Aylakkadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?