Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese günaydın,
Dun esim rahatsızdı, erken yatti. Cocuklarin ikisini de uyutmak cok yordu beni, bir türlü uyumadilar. Menu bildirimini de ancak simdi yapabiliyorum:

Cuma günü menü:
11:00 2 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, 1 dilim ekmek

14:00 1 kuvuk elma, turk kahvesi

17:00 8 kasik pazı sote, 3 kasik pilav, 3 kasik yoğurt, yarim kase sulu köfte

2 litre su
6000 adim: 300 puan

Arrietty_ sedulu H3RA_
D -DOLUNAY-

Gunaydin kizlar
Dun sondan 2.olduk
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri' Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri

Zeytur bireysel birincilik sende kuzum tebrik ederim seni
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri' Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri

Ayrica su linke yazman gerek :)

sedulu , Sedum sende yazmissin kuzum. Ellerine saglik

@Serina08 paylasmamissin tartini. Hayal kirikligi resmen
Bu durum haftaya takimi etkileyecek maalesef..

Yaaa ne yazsamkiii

Gunaydin kizlar
Dun cok gec geldim eve paylasim yapamadim. Ayrica gece gece tartimin başını da yedim. Dolabin ust rafina koyuyorum yerde çocuklar gelip gidip kurcaliyor aceleyle geldim aliyim derken elimden kaydi yerle bir oldu calismadi. En kisa zamanda alicam yine. Gecen hafta baya sikinti oldu cok faal olmadim dun zaten tam anlamiyla bir fiyaskoydu farkındayım. Buhafta toparliyorum. Bugun temizlikle ugrasicam. 1 haftadir misafir olunca bi el atmak lazim.yeni gelen arkadaslar hepiniz hos geldiniz. Dilber Hala bu hafta es olmusuz. Insallah guzel bir hafta olur.

Afiyet olsun canım
Yağ yakıcı yoğurt kürü nasil bisey? Ne zamandır yapıyorsun? Ben de denesem diyorum. Yansın yağlar

Yoğurt kürü

Yarım elma rendesi
3yk yoğurt
2yk yulaf ezmesi
1tk zendecal
1çk karabiber
1çk toz kbiber
1çk tarçın
1çk keten tohumu

Ben yerken can çekişiyodum diytsyenime söyledim yeni bi tarif verdi bilindik

3.yk yoğurt pulbiber limon zencefil olarak tükettim son zamanlar

Arrietty_ sedulu Dilber Hala
dunun menusunu paylqsayim baya karman corman oldu ama.
2 litre su
Sabah klasik kahvalti
Haslanmis yumurta 1 dilim peynir 3 yesil zeytin 1 dilim ekmek cay
Gun boyunca baska bisi yemedim
Aksam 8 civarinda yemek yedik
150 gram et doner salata ve ayran ceyrek lavas
23.700 adim 1850 puan

Günaydın kızlar bu saatte
50 dk pilates
5.000 adım yapıldı bile.
Bu kadın çok acımasız kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı benimle
İp atlıyorsın o bitiyor dinlenmeden, ağırlıkla sguat sonra mekikli bişiler, o bitiyor halat attırıyorsun.
Yapamadığın yerde başa sardırıyor, tekrar yapmamak için etapı bitirmeye çalışıyorsun. 6 ay bu kadınla çalışırsam survivora bile giderim

Tavandan uzanan ipli bir alet var adını unuttum. onlara ayaklarımı geçirdi yüzüstü kol kuvvetimle şınav yaptım. Diğer yandan bacak karna çek bırak vs vs
Ben önceden spor yapmıyormuşum kesinlikle.
Kollarım, bacaklarım iptal penguen gibi yürürken bugün nasıl temizlik yapıcam bilmiyorum.
Neyse vücudum açılsın, esnesin bir an önce çok amin

Az biraz dinleneyim tabloları yapacağım, öptüm hepinizi

Canım bunu hergün akşam mı yiyosun

Evet canım akşam 5 de akşam yemegini yemiş oluyorum 7 7bucuk gibi bu karışımları yedim
Bu hafta hergün yedin o zaman demi canım bende yapıyorum bu kürü bazen de hafta da 2 defa yapıyorum da bu yüzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…