- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Ortagim ve kaptanlarımmerhaba canım benim ayyy ne güzel ismin var hep ilgimi çekmiştir, bak çeke çeke en sonunda seni kendime çekmişim
Ortagim ve kaptanlarım
Yumurtalı sucuk peynir brokoli corbasi
Aksam sahane bir ton balikli kavurma
11000 adim
2lt su
2 sade kahve
2 agri kesicidişim bana sinav icin bahane oluşturuyor
Arrietty_ sedulu H3RA_
@Mathteacher27 slm cnm bu hafta senle eşiz umarım iyi bir hafta geçiririz
Sabah
1 h. yumurta
1 dilim şu böregi
1 t.k fıstık ezmesi
Ara
1 armut
1 avuç kuru yemiş
Akşam
Hamburger
Patates kızartması
Ayran
Aslında ödülü henüz hakettiğimi düşünmüyorum hedef kiloma çok uzağım o yüzden hiç ödül menüsü planım yoktu aslında ama akşama kadar dersim vardı evde de yemeklik bişey kalmamış eşime biseyler al gel de yemek yapayım dedim o da sağolsun pide alıp gelmiş doğaçlama oldu yani ama kendime çok kızdım yarısını yiyip kalkabilirdin neden aç gözlülük yaptın diye yiyeli 5 saat oldu hala yeni yiyip kalkmış gibi yokum ama şuna seviniyorum 2 ay önce olsaydı o pideyle asla doymaz üstüne tatlı biseyler mutlaka yerdim şimdi demek ki midem küçülmüş ki bu kadar rahatsız oldumYok aslinda pide tarzi yiyecekler evet dogru diyete uygun degil,
Ama odul olarak da cok uygun.
Ornegin fast food kategorisinde degil pide, catal bicakla yavas yiyorsun, bir hamburgeri 5 dakikada gomuyorsun kiyaslarsak. O yuzden kotunun iyisi olarak goruyorum ben. Ve odul yapilacagi zaman atistirmalik yerine bu tarz bir ana yemegi daha makul buluyorum (kendim icin diyeyim)H3RA_ manti yer, ben pizza yerim odul olarak mesela, cok buyuk bir zarara ugramadik. Tabi o gun biraz daha dikkatli olunabilir. Ornegin önceden planlasaydin sabahki ekmekleri kisarsin gibi.
Harika bi menü olmuş eşim tebriklerMerhaba, bugunku menum
13.00
2 karabugday patlagi
Ustlerine suzme yogurt
2 dilim hindi füme
2 haslanmis yumurta
1 tane domates
Yesil cay
16:30
Yarim tabak kiymali kapuska
1 tabak sütlü şehriyeli çorba
2 bugday patlagi
2 kasik suzme yogurt
20:00
Bir kac kaşik karışik salata
Su:
1lt su
1lt dukan birası
Spor:
15022 adım
=751 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ SsSiMqE
Çok geçmiş olsun canımOrtagim ve kaptanlarım
Yumurtalı sucuk peynir brokoli corbasi
Aksam sahane bir ton balikli kavurma
11000 adim
2lt su
2 sade kahve
2 agri kesicidişim bana sinav icin bahane oluşturuyor
Aslında ödülü henüz hakettiğimi düşünmüyorum hedef kiloma çok uzağım o yüzden hiç ödül menüsü planım yoktu aslında ama akşama kadar dersim vardı evde de yemeklik bişey kalmamış eşime biseyler al gel de yemek yapayım dedim o da sağolsun pide alıp gelmiş doğaçlama oldu yani ama kendime çok kızdım yarısını yiyip kalkabilirdin neden aç gözlülük yaptın diye yiyeli 5 saat oldu hala yeni yiyip kalkmış gibi yokum ama şuna seviniyorum 2 ay önce olsaydı o pideyle asla doymaz üstüne tatlı biseyler mutlaka yerdim şimdi demek ki midem küçülmüş ki bu kadar rahatsız oldum
Kesinlikle haklısınYa ben de kendim icin aynini diyorum.
Ben de 3 hafta once bunlari yiyordum, ama sonrasinda da aksam sefasi
Onlari kesmek bile insani muhteşem hissettiriyor.
Boyle acil durumlar icin plan yapmak iyi olur burada. Ne bileyim buzlukta bir porsiyon yemek veya hemen yogurda karistirip yiyecegin bir seyler de yardimci olur. Yoksa insan acken kendi olamayabiliyor
Benim canımCeyhan bu sen misin, yoksa cocuklar falan mi telefonu ele gecirdiler
Benim canım
Cuma günleri ödülü tam yapınca içim rahat oluyor bir hafta kolayca geçiyor yoksa aklimdakiler gözümün önünde dönüp duruyor
Teşekkür ederim eşim. Yarin 2 lt icmeye calisacagim.Harika bi menü olmuş eşim tebriklerama su biraz daha artırabilir sanki
Çok geçmiş olsun canım
Aynen öyle canım hedefe de az kaldı biraz onun rahatlığı da varSupersin,
Zaten senin hedefe az kaldigi icin arada koruma haftalari da yapabilirsin diye dusunuyorum, var mi oyle planin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?