Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4.TAKIM 716. ETAP ADIM TABLOSU

EŞLER
CUMA
CUMARTESİ
PAZAR
PAZARTESİ
SALI
ÇARŞAMBA
PERŞEMBE
TOPLAM
Dilber Hala
@Serina08
23.700
rockandroll
SsSiMqE
15.022+16.000
Ceyhans
Legendwomen
Alys
sedulu
20.000+14.500
graphicdesigner
A Aylakkadin
4.000+11.000
S sadece_ben
Melegimkorusun
9.840+10.000
Ozzybal
D -DOLUNAY-
6.000+10595
K klbk33
Arrietty_
3.000+18.293
Zeytur
E Emeeelll
10.500+10885
Oaktree
Cikocev
8.376+6.000
istanbulin
O_sevincli_ki
7.000+7.011
@Ayse_M
bnnu
8.000

Selam kızlar mümkün olduğunca hatasız yapmaya çalıştım. Ama isimlerinizi ve adım sayılarınıza bir kontrol edin hata olmasın.
Bu arada menü, adım ve spor bildirimleriniz de etiketleme yapmayı unutmayın. Eksik kalan bir kaç kişiyi aratarak buldum, gözden kaçmasın.
Çok öpüyorum bugün ip atlama challengenı unutmayın...

Maşallah cnm sen çok hızlısın ben daha kahvaltı ve temizlik yaptım sırada oğlanı uyutma var
Bugün bende regli oldum nasıl ip atlayacağım bilemiyorum

Ben hala yürüyemiyorum.... Evi süpürmek bile gözümde büyüyor şu anda. Kollarım çok ağrıyor, inatla çalıştırayım mı kolları geçermi o şekilde sence.

Eline sağlık cnm
Legendwomen eşim dün bizden başka spor yapmayan yok hadi kalk bugün spor yapalım ip atlayalım

Ben hala yürüyemiyorum.... Evi süpürmek bile gözümde büyüyor şu anda. Kollarım çok ağrıyor, inatla çalıştırayım mı kolları geçermi o şekilde sence.
Benimde bugün agriyor çünkü kol çalıştım tabi seninki kadar değildir reformer plates ayrı bir durum ben çalıştırıyorum ufaktan ufaktan yoksa koltuğa serilir kalırım

Benimde bugün agriyor çünkü kol çalıştım tabi seninki kadar değildir reformer plates ayrı bir durum ben çalıştırıyorum ufaktan ufaktan yoksa koltuğa serilir kalırım
ay raftan bardak bile alamıyorum o derece
kalkmıyor yukarı
Ben birde biraz spora alışıp pilatese başlıyayım daha esnek olurum ağrım sızım olmaz diyordum. Hamlığın dibindeymişim meğer

Canim kqptan yardimcisi olmussun simdi farkediyorum. Gectigimiz hafta ben offline oldugum icin tebrikler etiket atqrim bundan sonra senide

ay raftan bardak bile alamıyorum o derece
kalkmıyor yukarı
Ben birde biraz spora alışıp pilatese başlıyayım daha esnek olurum ağrım sızım olmaz diyordum. Hamlığın dibindeymişim meğer
Bir kaç gün sonra normale döner canım başlangıçta çok normal ama güzel sıkılaşacaksın

Ben bugun aksam dermanim kalirsa ip atlama yaparim. Gunduz tum gun bahcedeyim, anca adimlama.

Bahcede cok yoruluyorum diye bomba bir kahvalti da yaptim. Umarim aksama cok acikip saldiri durumuna gecmem

09.30
3 tambugday unlu muzlu pankek.
1 yk findik ezmesi
2 tk maple surup
1 mini kase tuzlu çekirdek

Ara ogun ne yesem ne yesem

Aksama da tavuk sote ve sebze olacak.

Çok geçmiş olsun.

Kolay gelsin cnm bahçede ne iş var sebze mi ekiyorsunuz
Dediydim dimi senide bekliyorum diye
Valla kaptan benden iyi bildin günümü

Trx dicem ama degildir o ipli dedigin sey
Ne guzel calistirmis seni. Harika bence. Hali kalmiyor insanin ama sonra ne iyi geldi diyor insan

Eline saglik kaptanım. Tablo sahane kaptiniz siz bu isi sedulu ile

Çok geçmiş olsun çanım allah korumuş
Merhabalar eş olmuşuz ikimiz için de hayırlı olsun inşallah . Valla günüm çok radyasyonlı geçti üstte yazdığım gibi. Anladım ki hayatta en önemli şey sağlık.
Evet canım en önemlisi sağlık gerçekten allah korumuş İnşallah güzel bir hafta olur
Ben bugun tembelim. Gerci gece surekli ates kontrolu derken 1 gibi uykum tamamen kacti
Kaptanım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…