EŞLER | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | TOPLAM |
@Serina08 | 23.700 | |||||||
| 15.022+16.000 | |||||||
| ||||||||
| 20.000+14.500 | |||||||
A Aylakkadin | 4.000+11.000 | |||||||
S
sadece_ben
| 9.840+10.000 | |||||||
D -DOLUNAY- | 6.000+10595 | |||||||
K
klbk33
| 3.000+18.293 | |||||||
E Emeeelll | 10.500+10885 | |||||||
| 8.376+6.000 | |||||||
| 7.000+7.011 | |||||||
@Ayse_M | 8.000 |
Maşallah cnm sen çok hızlısın ben daha kahvaltı ve temizlik yaptım sırada oğlanı uyutma varKizlaaaarrr neler yaptınız? Ben kahvaltı sonrası bir saatlik cardio videoları yaptım. Şu an bacaklar yanıyor squattan dolayı ama pes etmek yok. Birazdan ip atlamaya başlayacağım. Dinlenme molası verdim azıcık
Ben hala yürüyemiyorum.... Evi süpürmek bile gözümde büyüyor şu anda. Kollarım çok ağrıyor, inatla çalıştırayım mı kolları geçermi o şekilde sence.Kizlaaaarrr neler yaptınız? Ben kahvaltı sonrası bir saatlik cardio videoları yaptım. Şu an bacaklar yanıyor squattan dolayı ama pes etmek yok. Birazdan ip atlamaya başlayacağım. Dinlenme molası verdim azıcık
Eline sağlık cnm
4.TAKIM 716. ETAP ADIM TABLOSU
EŞLER CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAMDilber Hala
@Serina0823.700 rockandroll
SsSiMqE 15.022+16.000 Ceyhans
Legendwomen Alys
sedulu 20.000+14.500 graphicdesigner
A Aylakkadin4.000+11.000 S sadece_ben
Melegimkorusun 9.840+10.000 Ozzybal
D -DOLUNAY-6.000+10595 K klbk33
Arrietty_ 3.000+18.293 Zeytur
E Emeeelll10.500+10885 Oaktree
Cikocev 8.376+6.000 istanbulin
O_sevincli_ki 7.000+7.011 @Ayse_M
bnnu 8.000
Selam kızlar mümkün olduğunca hatasız yapmaya çalıştım. Ama isimlerinizi ve adım sayılarınıza bir kontrol edin hata olmasın.
Bu arada menü, adım ve spor bildirimleriniz de etiketleme yapmayı unutmayın. Eksik kalan bir kaç kişiyi aratarak buldum, gözden kaçmasın.
Çok öpüyorum bugün ip atlama challengenı unutmayın...
Bende regl oldum bugün ama benim karın ağrım olmuyor ondan rahat yapıyorumMaşallah cnm sen çok hızlısın ben daha kahvaltı ve temizlik yaptım sırada oğlanı uyutma var
Bugün bende regli oldum nasıl ip atlayacağım bilemiyorum
Benimde bugün agriyor çünkü kol çalıştım tabi seninki kadar değildir reformer plates ayrı bir durumBen hala yürüyemiyorum.... Evi süpürmek bile gözümde büyüyor şu anda. Kollarım çok ağrıyor, inatla çalıştırayım mı kolları geçermi o şekilde sence.
ay raftan bardak bile alamıyorum o dereceBenimde bugün agriyor çünkü kol çalıştım tabi seninki kadar değildir reformer plates ayrı bir durumben çalıştırıyorum ufaktan ufaktan yoksa koltuğa serilir kalırım
Canim kqptan yardimcisi olmussun simdi farkediyorum. Gectigimiz hafta ben offline oldugum icin
4.TAKIM 716. ETAP ADIM TABLOSU
EŞLER CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAMDilber Hala
@Serina0823.700 rockandroll
SsSiMqE 15.022+16.000 Ceyhans
Legendwomen Alys
sedulu 20.000+14.500 graphicdesigner
A Aylakkadin4.000+11.000 S sadece_ben
Melegimkorusun 9.840+10.000 Ozzybal
D -DOLUNAY-6.000+10595 K klbk33
Arrietty_ 3.000+18.293 Zeytur
E Emeeelll10.500+10885 Oaktree
Cikocev 8.376+6.000 istanbulin
O_sevincli_ki 7.000+7.011 @Ayse_M
bnnu 8.000
Selam kızlar mümkün olduğunca hatasız yapmaya çalıştım. Ama isimlerinizi ve adım sayılarınıza bir kontrol edin hata olmasın.
Bu arada menü, adım ve spor bildirimleriniz de etiketleme yapmayı unutmayın. Eksik kalan bir kaç kişiyi aratarak buldum, gözden kaçmasın.
Çok öpüyorum bugün ip atlama challengenı unutmayın...
Bir kaç gün sonra normale döner canım başlangıçta çok normal ama güzel sıkılaşacaksınay raftan bardak bile alamıyorum o derece
kalkmıyor yukarı
Ben birde biraz spora alışıp pilatese başlıyayım daha esnek olurum ağrım sızım olmaz diyordum. Hamlığın dibindeymişim meğer
Kizlaaaarrr neler yaptınız? Ben kahvaltı sonrası bir saatlik cardio videoları yaptım. Şu an bacaklar yanıyor squattan dolayı ama pes etmek yok. Birazdan ip atlamaya başlayacağım. Dinlenme molası verdim azıcık
Dediydim dimi senide bekliyorum diyeMaşallah cnm sen çok hızlısın ben daha kahvaltı ve temizlik yaptım sırada oğlanı uyutma var
Bugün bende regli oldum nasıl ip atlayacağım bilemiyorum
Çok geçmiş olsun.Sag ol canım sorma çok pişman oldu. Beni bazen erkek kardeşiyle karıştırıyor onunla yaptığı gibi güreşmeye çalışıyor manyakama çok pişman oldu Hastanede hep gözleri dolu doluydu. En kötüsü kızım çok korktu.
Bende de yok ağrı 300 tane atladım şimdilikBende regl oldum bugün ama benim karın ağrım olmuyor ondan rahat yapıyorum
Sana 20.000 çıtır çerez
ben yaparsam sürpriz olur asıl
Kolay gelsin cnm bahçede ne iş var sebze mi ekiyorsunuzBen bugun aksam dermanim kalirsa ip atlama yaparim. Gunduz tum gun bahcedeyim, anca adimlama.
Bahcede cok yoruluyorum diye bomba bir kahvalti da yaptim. Umarim aksama cok acikip saldiri durumuna gecmem
09.30
3 tambugday unlu muzlu pankek.
1 yk findik ezmesi
2 tk maple surup
1 mini kase tuzlu çekirdek
Ara ogun ne yesem ne yesem
Aksama da tavuk sote ve sebze olacak.
Valla kaptan benden iyi bildin günümüDediydim dimi senide bekliyorum diye
Trx dicem ama degildir o ipli dedigin seyGünaydın kızlar bu saatte
50 dk pilates
5.000 adım yapıldı bile.
Bu kadın çok acımasız kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı benimle
İp atlıyorsın o bitiyor dinlenmeden, ağırlıkla sguat sonra mekikli bişiler, o bitiyor halat attırıyorsun.
Yapamadığın yerde başa sardırıyor, tekrar yapmamak için etapı bitirmeye çalışıyorsun. 6 ay bu kadınla çalışırsam survivora bile giderim
Tavandan uzanan ipli bir alet var adını unuttum. onlara ayaklarımı geçirdi yüzüstü kol kuvvetimle şınav yaptım. Diğer yandan bacak karna çek bırak vs vs
Ben önceden spor yapmıyormuşum kesinlikle.
Kollarım, bacaklarım iptal penguen gibi yürürken bugün nasıl temizlik yapıcam bilmiyorum.
Neyse vücudum açılsın, esnesin bir an önce çok amin
Az biraz dinleneyim tabloları yapacağım, öptüm hepinizi
Gecen de boyle oldu diye hatirliyorum cunku. 4-5 kisi ayni anda olmustukKolay gelsin cnm bahçede ne iş var sebze mi ekiyorsunuz
Valla kaptan benden iyi bildin günümü
Çok geçmiş olsun çanım allah korumuşYaa kızlar ben bugün sadece 9840 adım atabildim aslında 10000 e tamamlardım ama akşam eşimle şakalaşırken beni kucağınaalmak istedi ellerinden kaydım küüüt kafam duvara çarptı. Beynimde şimşek çaktı hemen acile tomografi çektirdik. Şükür ki bir şey çıkmadı. Ne geceydi yaa şişti ensemin üstü kocaman oldu. Şaka gibiydi yaa.
Neyse 490 puan spor puanım. Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği ve iki dilim peynir yumurta 8 zeytin
Öğlen yarım gofret (ödül) ve turk kahvesi
Akşam karnabahar yemeği salata yogurtMelegimkorusun H3RA_ sedulu
Evet canım en önemlisi sağlık gerçekten allah korumuşMerhabalar eş olmuşuz ikimiz için de hayırlı olsun inşallah .Valla günüm çok radyasyonlı geçti üstte yazdığım gibi. Anladım ki hayatta en önemli şey sağlık.
Kaptanım geçmiş olsunBen bugun tembelim. Gerci gece surekli ates kontrolu derken 1 gibi uykum tamamen kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?