- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Saol canimÇok geçmiş olsun çanım allah korumuş
Evet canım en önemlisi sağlık gerçekten allah korumuşİnşallah güzel bir hafta olur
Kaptanım geçmiş olsun
Su iç suBen bugun aksam dermanim kalirsa ip atlama yaparim. Gunduz tum gun bahcedeyim, anca adimlama.
Bahcede cok yoruluyorum diye bomba bir kahvalti da yaptim. Umarim aksama cok acikip saldiri durumuna gecmem
09.30
3 tambugday unlu muzlu pankek.
1 yk findik ezmesi
2 tk maple surup
1 mini kase tuzlu çekirdek
Ara ogun ne yesem ne yesem
Aksama da tavuk sote ve sebze olacak.
Yaa ne kadar güzel diyetisyen işe yarıyor demek kiBugün diyetisyenle online görüşmem var sabah tartıldım yine 66,7 geldim düne göre -300 dahabu hafta 1,1 vermiş oldum çok şükür 68 peşimi bıraktı 66 ları vermek zor oluyor benim için uzun yıllar bu kiloda sabit kaldığım için ama bu sefer takılmadan gider inş
Kolay gelsin cnm bahçede ne iş var sebze mi ekiyorsunuz
Alys kız ben vazgeçtim 20.000 den
bu sabahtan sonra 10.000 yaparsam aferin deyin bana.
Ara. öğünde tarçınlı süt yap. Enerjide verir sana bahçe işlerinde
Su iç su
Akşama bende tavuk sote yapicam sebzeli bir de salata yanına bol yeşillik olacak. Bu sporu anca bol protein kaldırır
Bahçede ne işler yaptın?
Örtmenimiz kimTrx dicem ama degildir o ipli dedigin sey
Ne guzel calistirmis seni. Harika bence. Hali kalmiyor insanin ama sonra ne iyi geldi diyor insan
Eline saglik kaptanım. Tablo sahanekaptiniz siz bu isi sedulu ile
Çok şanslısınız bahçeli ev bende çok severim ne güzel en doğalından diker yersinizDaha bahar temizligi yapiyoruz.
Bir de cit dikicez haftaya onun isleri var.
Sebzeye falan da niyetliyiz, cok beceremesek de. Ama erken sanirim onun icin, biz direk fideden dikeriz tohumdan beceremeyiz diye dusunuyorum
Kasları zorlama ,kas yırtılması olmasın ağır spor sonrası gün dinlendir benceay raftan bardak bile alamıyorum o derece
kalkmıyor yukarı
Ben birde biraz spora alışıp pilatese başlıyayım daha esnek olurum ağrım sızım olmaz diyordum. Hamlığın dibindeymişim meğer
Ara öğünBen bugun aksam dermanim kalirsa ip atlama yaparim. Gunduz tum gun bahcedeyim, anca adimlama.
Bahcede cok yoruluyorum diye bomba bir kahvalti da yaptim. Umarim aksama cok acikip saldiri durumuna gecmem
09.30
3 tambugday unlu muzlu pankek.
1 yk findik ezmesi
2 tk maple surup
1 mini kase tuzlu çekirdek
Ara ogun ne yesem ne yesem
Aksama da tavuk sote ve sebze olacak.
Ayy normalde bugünkü sporumu tamamlamıştım ama bunu duyunca ip atlamaya da karar verdimBugun ip atlama Challenge var kizlar. Puani 2kat hesaplamayi unutmayin.
Evet canım şimdilik iyi gidiyoruz şükürYaa ne kadar güzel diyetisyen işe yarıyor demek ki
Ben de uzun bir aradan sonra pilates yaptım, kollarim ağrıyor. Hantalligimi bir an önce üstümden atmam lazım, kendimi yerden zor kaldırıyorum, tabi bacaklarda fazla fazla yağlar var, zorluyoray raftan bardak bile alamıyorum o derece
kalkmıyor yukarı
Ben birde biraz spora alışıp pilatese başlıyayım daha esnek olurum ağrım sızım olmaz diyordum. Hamlığın dibindeymişim meğer
Sabah hindistan cevizli filtre kahve
Sağol canım deneyeceğim bir ara inşallah.Yoğurt kürü
Yarım elma rendesi
3yk yoğurt
2yk yulaf ezmesi
1tk zendecal
1çk karabiber
1çk toz kbiber
1çk tarçın
1çk keten tohumu
Ben yerken can çekişiyodum diytsyenime söyledim yeni bi tarif verdi bilindik
3.yk yoğurt pulbiber limon zencefil olarak tükettim son zamanlar
Geçmiş olsun kaptanım..Ben bugun tembelim. Gerci gece surekli ates kontrolu derken 1 gibi uykum tamamen kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?