Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Alıntı yapamıyorum nedense
Arrietty_ geçmiş olsun önemli bir şey yoktur inşallah. Yarına dipçik gibi uyansın kuzu.

SsSiMqE her gün dikkatliysen ödül gününün pişmanlığını yaşama. Benim için ödül günleri özlediğim tatları tadacağım için motive edici oluyor. Zaten haftada bir öğünde bile vicdan yapıyorsan süreci benimsemişsindir. Yarın çok daha dikkat et mesela yağa dönmesin vücudunda.

Alys puanlar süper yine. Yarın 20.000 yapmak istiyorum bende. Max 17.000 lerdeydim sanırım. Kendi rekorumu kırabilecekmiyim bakalım. Sabahtan pilatesim var, hareketli başlayacağım güne.

Yaa kızlar ben bugün sadece 9840 adım atabildim aslında 10000 e tamamlardım ama akşam eşimle şakalaşırken beni kucağınaalmak istedi ellerinden kaydım küüüt kafam duvara çarptı. Beynimde şimşek çaktı hemen acile tomografi çektirdik. Şükür ki bir şey çıkmadı. Ne geceydi yaa şişti ensemin üstü kocaman oldu. Şaka gibiydi yaa.
Neyse 490 puan spor puanım. Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği ve iki dilim peynir yumurta 8 zeytin
Öğlen yarım gofret (ödül) ve turk kahvesi
Akşam karnabahar yemeği salata yogurt Melegimkorusun H3RA_ sedulu

Benimde hedefim 20 bin yarın bi arkadaşa davetliyiz yarın içli köfte yapacakmış en az 20 bin adım atmam lazım

Merhabalar eş olmuşuz ikimiz için de hayırlı olsun inşallah . Valla günüm çok radyasyonlı geçti üstte yazdığım gibi. Anladım ki hayatta en önemli şey sağlık.

Ayyy çok kötü olmuş eşinde pişman olmuştur şakalaştığına. Neyse ki bir şey çıkmamış tomografide.

Ayyy çok kötü olmuş eşinde pişman olmuştur şakalaştığına. Neyse ki bir şey çıkmamış tomografide.
Sag ol canım sorma çok pişman oldu. Beni bazen erkek kardeşiyle karıştırıyor onunla yaptığı gibi güreşmeye çalışıyor manyak ama çok pişman oldu Hastanede hep gözleri dolu doluydu. En kötüsü kızım çok korktu.

Harıkasınız hepınız tartım yok bn o yuzden gıremıuorum takımada kılomuda bılmedıgımden cok canım sıkılıyor ınsallah tartım gelınce donerım. Gunluk menu mu yazayım ama yınede
Sabah limonlu su+kahvaltı
Ara türk kahvesı
saat 15:30 salata
Aksam 18:00 1 tabak kabak yemegı
Su 1.5 ltre

Eklentiler

• 95ECD65A-7A50-4131-B00C-6C71E5198EA1.webp
    123,9 KB · Görüntüleme: 21
  • 538C2ED9-F78B-4ED1-9EED-737747C62312.webp
    103,2 KB · Görüntüleme: 23
Cookkk geçmiş olsun. Tam anlamıyla görünmez kaza. Allah korumuş

Afiyet olsun canım
Yağ yakıcı yoğurt kürü nasil bisey? Ne zamandır yapıyorsun? Ben de denesem diyorum. Yansın yağlar

Ayy çok teşekkür ederim çok iyi geldi bu yazdıkların tekrar motive ettin beni
Çok üzüldüm ya geçmiş olsun ben çok korkarım sonu kötü biten anlık olaylardan çok şükür ki bişey olmamış
Tartın gelince güzel bı sürprizle karşılaşırsın inşallah bence bunu düşün ve aynen devam et

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Eşin gereken dersi çıkarmıştır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…