Benimde hedefim 20 bin yarınAlıntı yapamıyorum nedense
Arrietty_ geçmiş olsun önemli bir şey yoktur inşallah. Yarına dipçik gibi uyansın kuzu.
SsSiMqE her gün dikkatliysen ödül gününün pişmanlığını yaşama. Benim için ödül günleri özlediğim tatları tadacağım için motive edici oluyor. Zaten haftada bir öğünde bile vicdan yapıyorsan süreci benimsemişsindir. Yarın çok daha dikkat et mesela yağa dönmesin vücudunda.
Alys puanlar süper yine. Yarın 20.000 yapmak istiyorum bende. Max 17.000 lerdeydim sanırım. Kendi rekorumu kırabilecekmiyim bakalım. Sabahtan pilatesim var, hareketli başlayacağım güne.
Merhabalar eş olmuşuz ikimiz için de hayırlı olsun inşallah .İyi akşamlar kızlar
Cuma menüm
Sabah
4yk lor+ 1 domates+ 1 biber + maydanoz+ taze nane + çok az zeytin yağ ile salata+ 1 dilim ekmek
Ara
10 çiğ fındık+ yeşil çay
Öğle
Somon + salata
Ara
2 gün kurusu+ 2 ceviz+ kahve
Akşam
Izgara tavuk + salata+ 1 bardak ayran
Ara
1 kuru hurma+ 1 ceviz+ yeşil çay
Su : 3 lt
Spor: 10.000adım: 500puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ S sadece_ben
S sadece_ben senin gün nasıldı ?
Çok geçmiş olsunIyi aksamlar kizlar
Spor bildirimim icin erken. Ama kizcem ateslendi.
Paylasip musade bana.
85dk paten 595puan
18.293 adim 914 puan
Toplam 1509 @klbk33H3RA_
Eki Görüntüle 2791122
Sana 20.000 çıtır çerezBenimde hedefim 20 bin yarınbi arkadaşa davetliyiz yarın içli köfte yapacakmış en az 20 bin adım atmam lazım
Ayyy çok kötü olmuş eşinde pişman olmuştur şakalaştığına. Neyse ki bir şey çıkmamış tomografide.Yaa kızlar ben bugün sadece 9840 adım atabildim aslında 10000 e tamamlardım ama akşam eşimle şakalaşırken beni kucağınaalmak istedi ellerinden kaydım küüüt kafam duvara çarptı. Beynimde şimşek çaktı hemen acile tomografi çektirdik. Şükür ki bir şey çıkmadı. Ne geceydi yaa şişti ensemin üstü kocaman oldu. Şaka gibiydi yaa.
Neyse 490 puan spor puanım. Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği ve iki dilim peynir yumurta 8 zeytin
Öğlen yarım gofret (ödül) ve turk kahvesi
Akşam karnabahar yemeği salata yogurtMelegimkorusun H3RA_ sedulu
Sag ol canım sorma çok pişman oldu. Beni bazen erkek kardeşiyle karıştırıyor onunla yaptığı gibi güreşmeye çalışıyor manyakAyyy çok kötü olmuş eşinde pişman olmuştur şakalaştığına. Neyse ki bir şey çıkmamış tomografide.
Alerjim yok canım da bu sıralar çok yemiyorum canım istemediğindenSabahları yumurta yemediğin fark ettim alerjinm var acaba
Cookkk geçmiş olsun. Tam anlamıyla görünmez kaza. Allah korumuşYaa kızlar ben bugün sadece 9840 adım atabildim aslında 10000 e tamamlardım ama akşam eşimle şakalaşırken beni kucağınaalmak istedi ellerinden kaydım küüüt kafam duvara çarptı. Beynimde şimşek çaktı hemen acile tomografi çektirdik. Şükür ki bir şey çıkmadı. Ne geceydi yaa şişti ensemin üstü kocaman oldu. Şaka gibiydi yaa.
Neyse 490 puan spor puanım. Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği ve iki dilim peynir yumurta 8 zeytin
Afiyet olsun canımSabah
Patatesli yumurta (patatesi kızartmıyorum birazcık suyla haşlıyorum suyunu çekince 2 y.k yağ ilave ediyorum süper oluyor)
1 dilim peynir
Kahvaltılık sos
Ara
Kinder
Sade türk kahvesi
Akşam
3 y.k salçalı makarna
Haşlanmış tavuk gögsü
Ispanaklı yoğurt
Ara
Yağ yakıcı yoğurt kürü
2 litre su
10.500 adım:525puan
Arrietty_ H3RA_ sedulu
E Emeeelll
Çok teşekkür ederim.Cookkk geçmiş olsun. Tam anlamıyla görünmez kaza. Allah korumuş
Ayy çok teşekkür ederim çok iyi geldi bu yazdıkların tekrar motive ettin beniAlıntı yapamıyorum nedense
Arrietty_ geçmiş olsun önemli bir şey yoktur inşallah. Yarına dipçik gibi uyansın kuzu.
SsSiMqE her gün dikkatliysen ödül gününün pişmanlığını yaşama. Benim için ödül günleri özlediğim tatları tadacağım için motive edici oluyor. Zaten haftada bir öğünde bile vicdan yapıyorsan süreci benimsemişsindir. Yarın çok daha dikkat et mesela yağa dönmesin vücudunda.
Alys puanlar süper yine. Yarın 20.000 yapmak istiyorum bende. Max 17.000 lerdeydim sanırım. Kendi rekorumu kırabilecekmiyim bakalım. Sabahtan pilatesim var, hareketli başlayacağım güne.
Çok üzüldüm ya geçmiş olsun ben çok korkarım sonu kötü biten anlık olaylardan çok şükür ki bişey olmamışYaa kızlar ben bugün sadece 9840 adım atabildim aslında 10000 e tamamlardım ama akşam eşimle şakalaşırken beni kucağınaalmak istedi ellerinden kaydım küüüt kafam duvara çarptı. Beynimde şimşek çaktı hemen acile tomografi çektirdik. Şükür ki bir şey çıkmadı. Ne geceydi yaa şişti ensemin üstü kocaman oldu. Şaka gibiydi yaa.
Tartın gelince güzel bı sürprizle karşılaşırsın inşallah bence bunu düşün ve aynen devam etHarıkasınız hepınıztartım yok bn o yuzden gıremıuorum takımada kılomuda bılmedıgımden cok canım sıkılıyor ınsallah tartım gelınce donerım. Gunluk menu mu yazayım ama yınede
Sabah limonlu su+kahvaltı
Ara türk kahvesı
saat 15:30 salata
Aksam 18:00 1 tabak kabak yemegı
Su 1.5 ltre
Bunun içinde bir yol buldum. Dis agrim gecti ciddiyim. Sirke su tuzla gargaraYaaa, gecmis olsun.
Cok sagol canimHarika bi menü olmuş eşim tebriklerama su biraz daha artırabilir sanki
Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinYaa kızlar ben bugün sadece 9840 adım atabildim aslında 10000 e tamamlardım ama akşam eşimle şakalaşırken beni kucağınaalmak istedi ellerinden kaydım küüüt kafam duvara çarptı. Beynimde şimşek çaktı hemen acile tomografi çektirdik. Şükür ki bir şey çıkmadı. Ne geceydi yaa şişti ensemin üstü kocaman oldu. Şaka gibiydi yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?