Evet canım challenge günleri öyle. Bugün ip atlama challenge var iki kat puan hesaplayacaksınız ipiKızlar challangelarda o günkü challange hareketinin normal puanının iki katı mı sanki geçen hafta öyle birşey gördüm. Bugün ki ip atlama puanını 2 katı mı alacağız?
Tamam canım teşekkür ederimEvet canım challenge günleri öyle. Bugün ip atlama challenge var iki kat puan hesaplayacaksınız ipi
Evet abla menü listesini ben takip ediyorum. Afiyet olsun her zamanki gibi dengeli menüMerhaba kizlar...
sedulu yemek listesi için seni mi etiketliyorduk?
Kahvaltı öncesi akşamdan suya konmuş 3 hurma. Üzerine ılık su.
KAHVALTI:
40 gr yulaf
1 bardak süt
Sade Türk Kahvesi
5 Gr % 85 kakaolu bitter çikolata.
ÖĞLE:
250 Gr ev yoğurdu
Taze bakla yemeği
Yeşil çay
Amasya elmasi
AKŞAM:
Tavuk sote
İki kase mevsim salatası
1 bardak kefir
SU: 3 LT
SPOR: Yok
Ben 30000 adım atmadım ama 20000 yapıyorum uğraşınca.Sabahtan beri dikiş yapıyordum ancak spora vakit ayırdım ama tamamlanmıyor
Total ancak 8.230
Sadece 1 saat 2,9 km koşabildim
Ayrıca lesslie yaptım 40 dk
Yani nasıl 30.000 adım atılıyor bana lütfen yol gösteren imkansızsedulu Arrietty_ H3RA_ Cikocev ne yapmalıyım yardım
Ayrıca bugün ishal oldum zor toparlandim
Kızlar merhaba bugün menümü yazayım
Sabah 150 gr menemen 20 gr tulum peyniri 1 dilim çavdar 2 zeytin 1 çk kadar çemen
Ara 2 kuru kayısı 2 ceviz türk kahvesi
Öğle 2 etsiz çiğ köfte 1 kase yoğurt çorbası
Akşam 1.5 kase kabak çorbası
Su 3 lt olacak yatana kadar
Ben bu ara hiç spor yapamıyorum regl de oldum belki onun etkisi ama yerimden kalkasım gelmiyo napcam böyle bilmem yarın artık bişeler yapmam lazım sadece adımla olmuyoadımları da akşam atayım oda çok düşük şuan
Arrietty_ sedulu H3RA_ @bnnu
Merhaba arkadaşlar ben de menümü paylaşayım
Kahvaltı:
2 dilim tb ekmeği
1yk tulum peynir
3 siyah zeytin
Domates salatalık
Ara:
Sade türk kahvesi
2 ceviz
1 gün kurusu kayısı
Akşam:
Et-tavuk ızgara (toplam 300 Gr)
Yağsız bol yeşillikli salata
Su 3.5 litreye tamamliycam
Sporu da bı kaç saate yazcam
Arrietty_ sedulu H3RA_ rockandroll
Arrietty_
sedulu
H3RA_
Kahvaltı öncesi
3 kuru kayısı +1 incir + 1 lt su
Kahvaltı
2 yumurta
1 domates +1 tk zeytinyağı
2 tk labne
3 zeytin
29 gr ekmek
5 fındık+5 badem +5 kaju
21 kuru üzüm
250 ml şekersiz çay
Ara
1elma
250 ml dukan içeceği
Öğle
2 kepçe kabak çorbası
Ara
10 gr bütün bademli çikolata (ödül)
250 ml dukan içeceği
Akşam
1.5 kepçe kabak çorbası
2 kepçe cacık
4 köfte
Yatana kadar su nasipse 2.5 lt olur
Aslında evde baya iyi adımlı yodum filan bende leslie ile birlikte ama şu kayseri den döndüğüm hafta bişeler oldu bana anlaö veremedim spor konusunda hiç içimden kalıp bişe yapmak gelmedi ama toparlanmam lazım artık sanırım walk walk walk özledim onu bileNeden sadece adimla olmasin canim.
Olur adimla da olur.
Sadece nabzini yukseltecek sekilde en az yarim saat yapmalisin.
Ben gunduz evi turluyorum sirf adim sayim artsin diye. Ama o tabi cok spordan sayilmaz, yine de hareketsizlikten iyidie diyorum. Ama her gun muhakkak yarim saat araliksiz yuruyus hedefim var. Yani o gun agrim da olsa baska derdim de olsa, surunerek de yurusem yarim saatimi aralıksız olacak sekilde ayırıyorum.
Bir de vucut hazir degilken cok spor yapip strese sokmayin derler. Yani senin suan fitnesse halin yoksa ve fitnessa zorlarsan kendini vucut kortizon salgiliyormus (stres hormonu), bu da kilo vermeyi zorlastiriyormus.
O yuzden leslie ablamizin dedigi gibi walk walk walk... Demek lazim.
Ben bugun tembelim. Gerci gece surekli ates kontrolu derken 1 gibi uykum tamamen kacti
Aslında evde baya iyi adımlı yodum filan bende leslie ile birlikte ama şu kayseri den döndüğüm hafta bişeler oldu bana anlaö veremedim spor konusunda hiç içimden kalıp bişe yapmak gelmedi ama toparlanmam lazım artık sanırım walk walk walk özledim onu bile
Sabahtan beri dikiş yapıyordum ancak spora vakit ayırdım ama tamamlanmıyor
Total ancak 8.230
Sadece 1 saat 2,9 km koşabildim
Ayrıca lesslie yaptım 40 dk
Yani nasıl 30.000 adım atılıyor bana lütfen yol gösteren imkansızsedulu Arrietty_ H3RA_ Cikocev ne yapmalıyım yardım
Ayrıca bugün ishal oldum zor toparlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?