Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah dene o zaman vaktin oluyorsa. Ben aslinda sabahlari daha enerjik hissediyorum kendimi ama vaktim olamiyor aksama kaliyor spor isi hep.
Evet sabah yaptım yaptım dediğin gibi yoksa kalıyo yarın başlayacağım inşallaj yeniden sabah sporlarıma

merhaba canım benim ayyy ne güzel ismin var hep ilgimi çekmiştir, bak çeke çeke en sonunda seni kendime çekmişim
Ortagimmmmm ve kaptanlarım
Bugun sabah yumurta haslamasi lor peynir maydanoz
Aksam döner
Arada kahve hurma ceviz
2 lt su
7000 adim

Cok guzel menu. Bayılıyorum senin menulere.

Sadece hala kuru meyve / meyve oraninin cok oldugunu düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim datlummmm düşüncelerin yorumun için
O meyveleri saat 12 /13 'ten önce yiyiyorum enercimmmm için

Sabah lavaboya çıkabilsem de çıkamasam da kuru kayısı ve inciri yedikten sonraki 1.5 - 2 saat içerisinde tekrar lavaboya çıkıyorum adeta temizlik görevi görüyorlar sıkıntı çekenlere tavsiye ediyorum

İyi akşamlar kızlar
Cumartesi menüm
Sabah
Domates ve biberli yumurta, 30gr peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek, maydanoz, dereotu

Ara: yeşil çay

Öğle: çorba, yoğurt, salata

Ara
Sütlü kahve + kivi

Akşam
Zeytinyağlı pazı yemeği + yoğurt+ salata

Su: 3lt
Spor: 45dk Leslie: 315 puan
750 ip atlama : 750 puan
Toplam: 1065 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ S sadece_ben

S sadece_ben eşim senin gün nasıl geçti?

Cok iyi ya,
Ben ne yapsam boyle bir etki gormuyorum.
Gecen hafta ilik suda kayisi denedim, farklı bir etkisi olmadi mesela, enteresan.

Bana sacma sekilde ekmek iyi geliyor ekmek yersem her gun, her gun wc yi ziyaret ediyorum, yemezsem yok. Eskiden kilo verdigim donemde de boyleydi. Bir ara ekmeksiz bir hafta challenge i yapmistim, bir hafta boyunca da gidememistim

Iyı aksamlar kızlar
Sabah 10:00 ıkı dılım peynır 1 dılım ekmek cay recel
Ara sütlü nescafe
Ara 1 elma
Aksam bir büyük fırında çupra, salata
Suyu sayamadım
15 dk dans
sedulu
Reçel miktarı 1 tatlı kaşığını geçmese iyi olur bı de spor bana çok az geldi
Aaa neden spor yok menü çok güzel aslında
Sabah kahvaltida tuzlu çekirdek mi ben mi yanlış gördüm
Salataya yağ koymadım çünkü tavuk kanat yedim iki tane onun yağını dengelemek istedim hep yaptığım bişey değil yani bir de tamamı et değildi 2 kanat 2 tavuk kelebek 2 tane de et pirzola yedim yağsız kısımlarından bugün yemek sırası esimdeydi erkekler de etçi olduklarından böyle bir menü çıktı ortaya ama bugün gayet sağlıklı beslendigimi düşünüyorum

O zaman ekmeği listene pay et ya da ekmeği günün hangi öğünlerinde yemek sana iyi geliyorsa öyle tüket seni en iyi "Sen "tanırsın

Ve insanın vücudunu tanımak için gözlem yapması sonuca varması bence çok önemli ve de işin sırrı aslında tam da burada yatıyor

Sabah kahvaltida tuzlu çekirdek mi ben mi yanlış gördüm
Cekirdegin saati mi olurmus
Ya yok sabah sekerli bir kahvalti yapinca tuzlu ihtiyaci hissettim, cayim da olunca cekirdek iyi geldi. Ben arada yerim minik kase ile ama bak burada basladigimdan beri yememisim bravo bana

Hemen bakıyorum

Gerçekten çok extrem evde islerlemi ugrasalim yoksa 30,000 için sabah tan akşama kadar nerede dolassam dolduramam

Ekmek banada o sekilde etki ediyor
Cok garip. Oyle cavdar da olmasi gerekmiyor. Bildigin beyaz ekmek

Bugun hic birsey yapmadim. Attigim adimlara sukur diyorum.
Sabah yatayim dedim icim rahat etmedi.
Kizim ile dib dibe oturduk cogunluk ile.

17-18 e kdr uyuduk biraz
O yuzden tek ogun oldu ve su miktarim da baya az

1 L su
150gr tavuk
1 kase Mercimek corbasi
6 yk salata
1 sise maden suyu

Adim 4000 = 200 puan

K klbk33 yarin telafi ederim insallah sporu
sedulu H3RA_

Ay hasta edicen kendini sonunda.
Bu cikolatali sut, nesfit ve kurabiyeden bir tanesi menunde olsa hadi olabilir seker ihtiyacidir, ama 3 kez seker almissin vucuduna.

Baska da yumurta disinda gida yok. Patatesi diyette sebzeden sayilmaz. Sebze yok ornegin. Onun yerine bir ogun sebze veya salata yemelisin. Bu atistirmaliklarini da tek seferde yiyp yetinmeyi denemelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…