Ben Salıdan itibaren spor yapabilcem sanırım ama şu 2 3 gun bitirmem gereken projeler var aşırı yoğunum
Evet sabah yaptım yaptım dediğin gibi yoksa kalıyo yarın başlayacağım inşallaj yeniden sabah sporlarımaSabah dene o zaman vaktin oluyorsa. Ben aslinda sabahlari daha enerjik hissediyorum kendimi ama vaktim olamiyor aksama kaliyor spor isi hep.
Ortagimmmmm ve kaptanlarımmerhaba canım benim ayyy ne güzel ismin var hep ilgimi çekmiştir, bak çeke çeke en sonunda seni kendime çekmişim
Çok teşekkür ederim datlummmm düşüncelerin yorumun içinCok guzel menu. Bayılıyorum senin menulere.
Sadece hala kuru meyve / meyve oraninin cok oldugunu düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim datlummmm düşüncelerin yorumun için
O meyveleri saat 12 /13 'ten önce yiyiyorum enercimmmm için
Sabah lavaboya çıkabilsem de çıkamasam da kuru kayısı ve inciri yedikten sonraki 1.5 - 2 saat içerisinde tekrar lavaboya çıkıyorum adeta temizlik görevi görüyorlar sıkıntı çekenlere tavsiye ediyorum
Reçel miktarı 1 tatlı kaşığını geçmese iyi olur bı de spor bana çok az geldiIyı aksamlar kızlar
Sabah 10:00 ıkı dılım peynır 1 dılım ekmek cay recel
Ara sütlü nescafe
Ara 1 elma
Aksam bir büyük fırında çupra, salata
Suyu sayamadım
15 dk dans
sedulu
Aaa neden spor yok menü çok güzel aslındaMerhaba kizlar...
sedulu yemek listesi için seni mi etiketliyorduk?
Kahvaltı öncesi akşamdan suya konmuş 3 hurma. Üzerine ılık su.
KAHVALTI:
40 gr yulaf
1 bardak süt
Sade Türk Kahvesi
5 Gr % 85 kakaolu bitter çikolata.
ÖĞLE:
250 Gr ev yoğurdu
Taze bakla yemeği
Yeşil çay
Amasya elmasi
AKŞAM:
Tavuk sote
İki kase mevsim salatası
1 bardak kefir
SU: 3 LT
SPOR: Yok
Sabah kahvaltida tuzlu çekirdek mi ben mi yanlış gördümsedulu
09.30
3 tb unlu pankek
1 yk findik ezmesi
2 tk maple surup
1 kase tuzlu cekirdek
13.30
1 yulafli cekirdekli atistirmalik tahmini 100 kcal
1 bardak meyveli sut
17.00
2 porsiyon kadar tavuk sebze sote
1 mini kase meyveli kwark
1000 tane ip atladim, yetti.
Adimlari bitirip oyle bildirecegim.
Cok yorgunum amatum gun popisimin yer gormuslugu sayili.
Salataya yağ koymadım çünkü tavuk kanat yedim iki tane onun yağını dengelemek istedim hep yaptığım bişey değil yani bir de tamamı et değildi 2 kanat 2 tavuk kelebek 2 tane de et pirzola yedim yağsız kısımlarından bugün yemek sırası esimdeydi erkekler de etçi olduklarından böyle bir menü çıktı ortaya ama bugün gayet sağlıklı beslendigimi düşünüyorumSalataya neden yag koymuyorsunuz kizlar. Sonra da wc problemi demeyin. Koyun soyle abartmadan zeytinyagini. Birinde daha gördüm sanki bugun yagsiz salatayi. Uzuldum ahaha
Etin bana biraz fazla geldi bu arada. 200 gr in üstüne cikmasan iyi edersin.
O zaman ekmeği listene pay et ya da ekmeği günün hangi öğünlerinde yemek sana iyi geliyorsa öyle tüket seni en iyi "Sen "tanırsınCok iyi ya,
Ben ne yapsam boyle bir etki gormuyorum.
Gecen hafta ilik suda kayisi denedim, farklı bir etkisi olmadi mesela, enteresan.
Bana sacma sekilde ekmek iyi geliyorekmek yersem her gun, her gun wc yi ziyaret ediyorum, yemezsem yok. Eskiden kilo verdigim donemde de boyleydi. Bir ara ekmeksiz bir hafta challenge i yapmistim, bir hafta boyunca da gidememistim
Cekirdegin saati mi olurmusSabah kahvaltida tuzlu çekirdek mi ben mi yanlış gördüm
Hemen bakıyorumBen 30000 adım atmadım ama 20000 yapıyorum uğraşınca.
Youtube da adımlama videoları var. Bir saatte 10000 adım challenge gibi onlarla birlikte yaparsan faydalı oluyor. Leslie 3 mile de ortalama 4500-5000 adım civarı oluyor.
Gerçekten çok extrem evde islerlemi ugrasalim yoksa 30,000 için sabah tan akşama kadar nerede dolassam dolduramamBen bir kere 25 bini gordum.
Ama o gun sabahtan spor ayakkabilarimi giydim. Her saat mola verip 500 adim civari attim. Aksama kadar 5 bin adim oldu cok degil ama daha aktif hissettim kendimi. Sonra bir saat kadar yuruyus yaptim. O da on bin civari oldu. Sonra da challenge var diye evde elimde telefon yurumeye devam ettim
Ama 20 bin ustu biraz zorlama oluyor doğrusu. O gun yatmadan iyice esnettim bacaklarimi, ona ragmen zor uyudum acisina.
Ekmek banada o sekilde etki ediyorCok iyi ya,
Ben ne yapsam boyle bir etki gormuyorum.
Gecen hafta ilik suda kayisi denedim, farklı bir etkisi olmadi mesela, enteresan.
Bana sacma sekilde ekmek iyi geliyorekmek yersem her gun, her gun wc yi ziyaret ediyorum, yemezsem yok. Eskiden kilo verdigim donemde de boyleydi. Bir ara ekmeksiz bir hafta challenge i yapmistim, bir hafta boyunca da gidememistim
Gerçekten çok extrem evde islerlemi ugrasalim yoksa 30,000 için sabah tan akşama kadar nerede dolassam dolduramam
Ekmek banada o sekilde etki ediyor
Cok garip. Oyle cavdar da olmasi gerekmiyor. Bildigin beyaz ekmek
30bin yapmak cok yorucu :))Gerçekten çok extrem evde islerlemi ugrasalim yoksa 30,000 için sabah tan akşama kadar nerede dolassam dolduramam
Simdiden afiyet olsunYarin senin tahinli ekmegini yapicam ilk kez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?