Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu menuyu niye begendiniz kizlar?
D -DOLUNAY- niye yapiyorsun bunu kendine kuzum
Haftada 2-3 günün boyle
Hic vucuduna iyi gelecek birsey yok
2l su disinda

Spor cezasi ve puan cezasi gelecek..

Iyı aksamlar kızlar
Sabah 10:00 ıkı dılım peynır 1 dılım ekmek cay recel
Ara sütlü nescafe
Ara 1 elma
Aksam bir büyük fırında çupra, salata
Suyu sayamadım
15 dk dans
sedulu
Suyu say
Sende zor iciyordun
Pek birsey yememissin. Tartin ne zaman gelecek

Menüye yazdım mi bilmiyorum, ama benim de bugün salatam yagsizdi Normalde yagli severim, ama bu hafta kaloriyi biraz kısmaya, hareketi biraz arttırmaya karar verdim. Kizim artık ek gıdalardan hoşlanmaya başladı, ben de diyetin dozunu arttırdım

Nörolojik bir rahatsızlıktan dolayı, denge bozukluğu yaşıyorum. İnşaallah yakın zamanda düzelir...

Merhaba, istiyorsan yine tek ogun yap ama, tam bir kahvaltı gibi olsa daha iyi olur, birçok besin alırsın. Hem yumurta, yeşillik, peynir, zeytin cok doyurucu olur, tatli isteğini azaltır. Ben canim tatli isteyince meyveli yulaf lapasi yiyorum, kendime geliyorum. Alışınca kurabiyeden bile daha lezzetli oluyor.

Selam kızlar bugün baya aktif geçti benim için güzel havanın keyfini çıkardık oğlumla bol bol parkta takıldık.

Kahvalti
2 çırpılmış yumurta salatalık maydanoz 2 dilim salam 10 gr peynir

Akşam
Sebzeli tavuk sote ( mantar,havuç,kabak,kapya biber ) 100 gr süzme yoğurt

Su 3 lt
Hiit cardio videosu Alys nin attığı 30 dk 300 puan
Tk fit video 30 dk 300 puan
1200 ip atlama 1200 puan
14500 adım 725 puan
Toplam 2525 puan
Arrietty_ H3RA_ Alys

Karatay ve bir cok doktor saglikli yaglardan kismayin diyor, tabi abartmamak da lazim da, iste arasi diyelim.
Bir de yagsiz beslenme de wc problemine sebep olabiliyor.

Hatta benim diyetisyene gore ben daha cok yag yemeliyim

Merhaba arkadaşlar ve ortağım sabah 1 yumurta kibrit kutusu peynir 5 zeytin şekersiz çay 1 bardak ara öğün 1 bardak zencefil çayı 5 kaşık makarna akşam 1 tabak sulu patates çorbası 2 lt su spor 15 squat 35 mekik 10 yana hareket inşallah ortağım senin kilona erişirim şu anlık 67lerde takılsam da

Vay vay
Spor cok iyi.

Aslinda senin menuler de cok iyi.
Acaba kas yapiyorsun da o yuzden mi yavas kilo gidiyor. Cunku bu menu ve spora ahanda bugun vermis olman lazim kilolarin tamamini

Incelme oranin nedir. Haftaya olculuyoruz dimi, sana özellikle dikkat edicem.
Ben bile senin yarin kadar spora bi incelme hissediyorum.

Nasil yapiyorsun, geceden yapip bekletiyor musun.

Ben de ilk kez granola aldim ama nasil yapicam fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…