Bu menuyu niye begendiniz kizlar?
Suyu sayIyı aksamlar kızlar
Sabah 10:00 ıkı dılım peynır 1 dılım ekmek cay recel
Ara sütlü nescafe
Ara 1 elma
Aksam bir büyük fırında çupra, salata
Suyu sayamadım
15 dk dans
sedulu
Menüye yazdım mi bilmiyorum, ama benim de bugün salatam yagsizdiSalataya neden yag koymuyorsunuz kizlar. Sonra da wc problemi demeyin. Koyun soyle abartmadan zeytinyagini. Birinde daha gördüm sanki bugun yagsiz salatayi. Uzuldum ahaha
Etin bana biraz fazla geldi bu arada. 200 gr in üstüne cikmasan iyi edersin.
Nörolojik bir rahatsızlıktan dolayı, denge bozukluğu yaşıyorum. İnşaallah yakın zamanda düzelir...Reçel miktarı 1 tatlı kaşığını geçmese iyi olur bı de spor bana çok az geldi
Aaa neden spor yok menü çok güzel aslında
Sabah kahvaltida tuzlu çekirdek mi ben mi yanlış gördüm
Salataya yağ koymadım çünkü tavuk kanat yedim iki tane onun yağını dengelemek istedim hep yaptığım bişey değil yani bir de tamamı et değildi 2 kanat 2 tavuk kelebek 2 tane de et pirzola yedim yağsız kısımlarından bugün yemek sırası esimdeydi erkekler de etçi olduklarından böyle bir menü çıktı ortaya ama bugün gayet sağlıklı beslendigimi düşünüyorum
Tesekkur ederim AblaArrietty_ geçmiş olsun canım
Merhaba, istiyorsan yine tek ogun yap ama, tam bir kahvaltı gibi olsa daha iyi olur, birçok besin alırsın. Hem yumurta, yeşillik, peynir, zeytin cok doyurucu olur, tatli isteğini azaltır. Ben canim tatli isteyince meyveli yulaf lapasi yiyorum, kendime geliyorum. Alışınca kurabiyeden bile daha lezzetli oluyor.
Menüye yazdım mi bilmiyorum, ama benim de bugün salatam yagsizdiNormalde yagli severim, ama bu hafta kaloriyi biraz kısmaya, hareketi biraz arttırmaya karar verdim. Kizim artık ek gıdalardan hoşlanmaya başladı, ben de diyetin dozunu arttırdım
Zeytinyagdan korkmayin kizlar. Saglikli yag Sonucda
Alys senin diyetisyene hak verecegim hic aklima gelmezdi
Selam kızlar bugün baya aktif geçti benim için güzel havanın keyfini çıkardık oğlumla bol bol parkta takıldık.
Kahvalti
2 çırpılmış yumurta salatalık maydanoz 2 dilim salam 10 gr peynir
Akşam
Sebzeli tavuk sote ( mantar,havuç,kabak,kapya biber ) 100 gr süzme yoğurt
Su 3 lt
Hiit cardio videosuAlys nin attığı 30 dk 300 puan
Tk fit video 30 dk 300 puan
1200 ip atlama 1200 puan
14500 adım 725 puan
Toplam 2525 puan
Arrietty_ H3RA_ Alys
Merhaba, istiyorsan yine tek ogun yap ama, tam bir kahvaltı gibi olsa daha iyi olur, birçok besin alırsın. Hem yumurta, yeşillik, peynir, zeytin cok doyurucu olur, tatli isteğini azaltır. Ben canim tatli isteyince meyveli yulaf lapasi yiyorum, kendime geliyorum. Alışınca kurabiyeden bile daha lezzetli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?