Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ah canim, burada biraz daha fazla takil ve menulere gozat.

Bazi arkadaslar cidden çok iyi kilolar veriyorlar, istersen sadece onlari takip et.
Ya da ilk sayfadan senin boyun kilona uyan bir uyeyle de kiyaslama yapabilirsin.

Ah canim, burada biraz daha fazla takil ve menulere gozat.

Bazi arkadaslar cidden çok iyi kilolar veriyorlar, istersen sadece onlari takip et.
Ya da ilk sayfadan senin boyun kilona uyan bir uyeyle de kiyaslama yapabilirsin.
aynen sayfaya daha fazla girmeye çalışacağım daha dikkatli olmam gerektiğini anladım herşeyden yemeye dikkat edeceğim saol canım önerilerin için

D -DOLUNAY- ya da sen diyette degilken ne yiyorsun?
Yani kilon cok yuksek degil aslinda.
Sanirim sen diyette degilken daha saglikli besleniyordun ve belki bu abur cubur grubuna giren seyleri daha az tuketiyordun. Simdi cok az yiyince abur cubur daha cok goze batiyor.

Tam tersini uygula. Tencere yemegi ye abur cuburu sifirla.

Kendini benim gibi pek bişey yapmadan aşırı yorgun hisseden varmı? Ne hala dolunay etkisi mi?
Adımları zor tamamladım. Koltuğa bayılmadan paylaşımı yapayım.
10156adım : 508puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ istanbulin

Eklentiler

• 20210227_211950.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20210227-211943_FatSecret.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 21
Gerçekten çok extrem evde islerlemi ugrasalim yoksa 30,000 için sabah tan akşama kadar nerede dolassam dolduramam
30.000 yapan iki arkadaş var burda ama ağlıyorlardı akşamına
sen 10.000 i hedefle canım.
Benim max adımım 17.000 ama onda bile canım çıkmıştı.

Canım 1.sayfaya bakarak sporlarını puanlayarak paylaşırmısın.
Bak sana kotu haberim var, diyim mi

Sekeri bir icecege eklerseniz daha kolay emilir ve dogal olarak daha zararlı olur diyor. Senin turk kahvelerini sekersiz alalim arrik yaninda belki kuru meyve ile falan deneyebilirsin. Ya da sut ekle.
Alys farkında olduğum ama düzeltemediğim tek şey. Çayı şekersiz alıştım limonla içiyorum ama türk kahvesini çok denedim midem kalkıyor sıfır şeker ile.
O zaman içme deme ofis ortamında
en sevdiğim şey.
Ateş takibi zor oluyor.
Benimde ufaklık rahatsız. Onunla meşguldüm bende. Üşütmüş.
Çok geçmiş olsun canım, aman kuzular hasta olmasın içim gidiyor benim.

Menü Takip Tablosu

3 gün üst üste menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!

TUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

D -DOLUNAY- Canım sağlıksız menünden dolayı hem takım arkadaşınla ortak puanınız düştü -300 puan hem de spor cezası aldın canım.

100 M ve 100 JJ cezan var.
Cezalarını en geç ertesi güne yapmış olmalısın yapınca o akşam yaptım diye bildirmelisin.

O zaman icme

Dur cozum bulcaz. Ben de kahve cok severim. Aynen once cayi sekersiz icmeye basladim, kahvede ben de cok zor biraktim. Nasil biraktim acaba hatirlamaya calisiyorum.

Muhtemelen ben yaninda kekle falan birakmisimdir onu mu onersem napsam.

Ama sabah ac karna aci kahve guzel gidiyor aslinda. Nasil alistirsak seni ya. Kuru meyveye sans ver bir kere benim icin ama

Kızlar bir ricam olacak menü bildirimlerini elinizden geldiğince ertesi güne bırakmamaya çalışın. Gözden kaçırdığım olabilir. Malum bende de bir ufaklık var anca o uyuduğunda pc başına geçip düzenleme yapıyorum.
Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.

Yani diyette değilken hiç yediklerime dikkat etmemiştim bilmiyorum canım ama Bu dediğini uygulaya çalışacağım

Tamam cezamı yarın yapacağım
Ozzybal eşim kusura bakma eksi puan için üzgünüm

Sabah
Sucuklu yumurta
2 küp kaşar
Bol yeşillik

Ara
Sade türk kahvesi
1 ceviz
2 kayısı

Akşam davetteydik
4 adet haşlanmış içli köfte
Bol salata yedim

Ara
Şekersiz çay
3 fıstık

2 litre su içildi

500 ip atlama :500 puan
11500 adım: 575
Toplam 1075 puan

Arrietty_ sedulu H3RA_ E Emeeelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…