Menu ve spor cok guzel. Sadece su baya az olmus
Ben daha içerim de şimdi çocukları uyutuyorum. Onlar uyuyunca ben uyuyakalmazsam kalkıp işlerimi yapıyorum. Birazda kitap falan okuyorum.Menu ve spor cok guzel. Sadece su baya az olmus
2 L altina dusmemeye calisalim. Ben bugun saat 10 olmadan 1,5 L icmeliyim diye hedefledim. Minik su hedeflerim ise yaradi Bende bugun.
Çok iyiyim şekerim sen nasılsın?Merhaba 4.takım çıtırları nasılsınız?
Senin cocuklarin yasi yakindi degil mi birbirine?Ben daha içerim de şimdi çocukları uyutuyorum. Onlar uyuyunca ben uyuyakalmazsam kalkıp işlerimi yapıyorum. Birazda kitap falan okuyorum.
Hosgeldin kuzumMerhaba 4.takım çıtırları nasılsınız?
5.5 ve 4 yaşSenin cocuklarin yasi yakindi degil mi birbirine?
Ne okuyorsun
4 den sonra rahat :)5.5 ve 4 yaş
Bebekken çok zorlandım. Nasıl geçmiş o günler. Şimdi kolay.
Kelebek adası.
Tavsiye ederim. Çok akıcı bi kitap.4 den sonra rahat :)
Ama ne güzel yaslari yakin. Benim 2 kucugumun de arasinda 1,5 yas var. Her zaman ozel baglari olmustur.
Duymadim hic
Benimde basladigim roman var.
Kandan Adam. 2aydir dokunmadim resmen. Okuyayim Bende simdi gidip. Uyudu cocuklar az önce
Sarah Jio nun romanimi?Tavsiye ederim. Çok akıcı bi kitap.
Merhaba asıl çıtır sensinMerhaba 4.takım çıtırları nasılsınız?
Bende iyiyim abla diyeti 2 gün kaçamaklarla astım ama haftaya sıkı bir ketoya başlıcam inşallah.Çok iyiyim şekerim sen nasılsın?
Ayy ben yine yollardayım eve dönüyorum bu hafta evde olcam.Ketoya başlıcam evde tartılırımda inşallah.Eşsiz biri varsa ben eş alabilirim.Sen nasılsın kaptanım nasıl geçiyor günler?Hosgeldin kuzum
Asil sen nasilsin? :)
Ayy ne güzel karşılama valla öyle özledim ki takımı.Kimler kaç kilo oldu? naptınız ben yokkennnMerhaba asıl çıtır sensin
Eve niye gidiyorsun?Bende iyiyim abla diyeti 2 gün kaçamaklarla astım ama haftaya sıkı bir ketoya başlıcam inşallah.
Ayy ben yine yollardayım eve dönüyorum bu hafta evde olcam.Ketoya başlıcam evde tartılırımda inşallah.Eşsiz biri varsa ben eş alabilirim.Sen nasılsın kaptanım nasıl geçiyor günler?
Ayy ne güzel karşılama valla öyle özledim ki takımı.Kimler kaç kilo oldu? naptınız ben yokkennn
ayy okul güzel bi hoca var böyle bi takık makık sinir ediyor insanı ama onu bile özlemişim.Bu hafta takımda bana yer var mıı?? ahahahah@_Vera_ yavrum iyiyim sen nasılsın? Okul ortamı nasıl gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?