Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menu ve spor cok guzel. Sadece su baya az olmus
2 L altina dusmemeye calisalim. Ben bugun saat 10 olmadan 1,5 L icmeliyim diye hedefledim. Minik su hedeflerim ise yaradi Bende bugun.

Menu ve spor cok guzel. Sadece su baya az olmus
2 L altina dusmemeye calisalim. Ben bugun saat 10 olmadan 1,5 L icmeliyim diye hedefledim. Minik su hedeflerim ise yaradi Bende bugun.
Ben daha içerim de şimdi çocukları uyutuyorum. Onlar uyuyunca ben uyuyakalmazsam kalkıp işlerimi yapıyorum. Birazda kitap falan okuyorum.

5.5 ve 4 yaş
Bebekken çok zorlandım. Nasıl geçmiş o günler. Şimdi kolay.
Kelebek adası.
4 den sonra rahat :)
Ama ne güzel yaslari yakin. Benim 2 kucugumun de arasinda 1,5 yas var. Her zaman ozel baglari olmustur.

Duymadim hic
Benimde basladigim roman var.
Kandan Adam. 2aydir dokunmadim resmen. Okuyayim Bende simdi gidip. Uyudu cocuklar az önce

Tavsiye ederim. Çok akıcı bi kitap.

Çok iyiyim şekerim sen nasılsın?
Bende iyiyim abla diyeti 2 gün kaçamaklarla astım ama haftaya sıkı bir ketoya başlıcam inşallah.
Hosgeldin kuzum
Asil sen nasilsin? :)
Ayy ben yine yollardayım eve dönüyorum bu hafta evde olcam.Ketoya başlıcam evde tartılırımda inşallah.Eşsiz biri varsa ben eş alabilirim.Sen nasılsın kaptanım nasıl geçiyor günler?
Merhaba asıl çıtır sensin
Ayy ne güzel karşılama valla öyle özledim ki takımı.Kimler kaç kilo oldu? naptınız ben yokkennn

10:00 Limonlu su
12:00 Kahvaltı
1 dilim ekmek
Çeyrek simit
1 haşlanmış yumurta
9/10 sap maydonoz
Yarım dilim peynir
3/4 zeytin
1 tk acuka

13:00 Türk kahvesi
16:00 1 avuç tuzlu fıstık

18:00 Akşam yemeği
2 adet fırında tavuk kanat
2 yk yoğurtlu semizotu
2/3 parça brokoli
Arrietty_ sedulu

Su anca 1 lt olmuştur mutfaktan çıkamadım bugün.Yatmadan içeceğim biraz daha. Alys çocuklar dün ki konuşmaları duymuş gibi havuçlu tarçınlı kek istediler bugün. Yaptım bir çatal tadına baktım sadece. Yumuşacık olmuş namussuz nefsimle savaşıyorum.

Eve niye gidiyorsun?
Iyiyim canim, cuma Mira ateslendi bugun iyi cok sukur. Gezmeye gitcem diye basimi sisirdi. 1,5 saat anneannesine biraktim Bende yurudum
Oo keto mu. 1hafta dan fazla yaptirmaz diyetisyen

@_Vera_ yavrum iyiyim sen nasılsın? Okul ortamı nasıl gidiyor ?
ayy okul güzel bi hoca var böyle bi takık makık sinir ediyor insanı ama onu bile özlemişim.Bu hafta takımda bana yer var mıı?? ahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…