yavrum yoğunluğun yoksa her zaman yer var sanaayy okul güzel bi hoca var böyle bi takık makık sinir ediyor insanı ama onu bile özlemişim.Bu hafta takımda bana yer var mıı?? ahahahah
Bu hafta derslerim yok toplantı varmış hocaların bende eve gidiyim biraz kafa dinliyim dedim.Ahh mira güzel divam benim çok geçmiş olsun tabii gezmesiz olmazEve niye gidiyorsun?
Iyiyim canim, cuma Mira ateslendi bugun iyi cok sukur. Gezmeye gitcem diye basimi sisirdi. 1,5 saat anneannesine biraktim Bende yurudum
Oo keto mu. 1hafta dan fazla yaptirmaz diyetisyen
Kızlar benim reglide geldi bugün. 1 haftası vardı en az erken oldum nedense. Yılın en kısa ayında ikinci kez regli olmayı başardım.
Hem dünki spordan vücudum ağrıyor hemde regliden karnım belim. Pert durumdayım. Şu spor ağrıları geçsin diye biraz adımlama falan bir şeyler yapıcam şimdi. Bitince yazarım
Yanına çekirdek de çitlesin mi ?Super regl gunu, cumadan ince inmis olursun
Reglsen hadi bi dilim kek ye madem kiyamam, gece degil ama yarin sabah sekersiz kahvenle birlikte.
Yanına çekirdek de çitlesin mi ?
Heryerim agridi bu fotoyu gorunceDun popisimin fotosunu atmistim, bugun size tum body atayim.
Ben de boyle seyler yapiyorum yoga yaparken, sanmayin ki baska seyler
Eki Görüntüle 2792481
Heryerim agridi bu fotoyu gorunce
Bacaklari atmak degilde cidden kendini kaldirmak büyük basariHadi bacaklari esnetti anladim o kismi diyelim,
O kol kasi nasil biseydir oyle tutuyor tum vücudu.
EvetSarah Jio nun romanimi?
Suyla pek aram yok desem. Susadılça içiyorumEşim spor menü çok güzelsu da yeteri kadar içmişsindir inş
Sabah Yulaf ezmesi muz öğlen Türk kahvesi 1 avuç kuru yemiş 1 adet cennet hurması kurusu akşam kapuska salataMelegimkorusun sedulu A arrietty
Evet ben de severim hatta bayağı fazla yapmışım yarın da bunu yicez diyince sofradakilerin yüzü düştüüSuper menu bu ya.
Kapuskayi ozledigimi fark ettim, haftaya ben de ekleyeyim alisveris listesine.
Tahminen ne kadar iciyorsun?Suyla pek aram yok desem. Susadılça içiyorum
En fazla 5 bardaktır ya çok içemiyorum içim almıyor,Tahminen ne kadar iciyorsun?
Bende senin gibiyim ama icmezsem kilo veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?