Tamam kaptanım gitmeyecem kalıyorum o zaman inaşllah iyi olur benim için o zaman ne diyeyim
Ben neden spor yapamıyorum çünkü ben felsefe öğretmeniyim yıllarca özel okullarda çalıştım ve iki tane biri 10 biri 6 yaşında kızım var 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç KPSS ye hazırlanmadım bu yıl sınava çalışıyorum çok sıkı bir şekilde ev çocuklar eşim KPSS derken hiç ama hiç spora vaktim olmuyor en ufak bi boşlukta şu konuyu da çalışayım bunu da bitireyim diyorum maalesef o sebeple yapamıyorum
Asla takımı arkadaşlarımı çok seviyorum çok kıymetlisiniz her biriniz benim için inanın bazı kişilerle kendisinin dahi haberi olmadan bi gönül bağı oluşturdum. Sadece spor yapamıyorum çok hızlı veremiyorum kilo sanki takımı olumsuz etkiledim gibi düşündüm bilmiyorum
Hosegledin tekrardanKullanıcı Adı : pisi pisi kopatim
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ev hanimi (simdilik:)
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 8 yas ve 5 yas.
Yaşadığınız şehir: Yurtdisi
Boyunuz : 164
Kilonuz: 71
Hedef kilonuz : 61 (sanirim revize edilmesi gerekiyor)
Kilo alma hikayeniz : daha once 2 kez mezun oldum. korumayi ogrenemiyorum. sanirim yeme bozuklugum var
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
saglikli ve fit bir yasam icin.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?: evet 13 kasimda 4. takimdan 65.8 kiloyla izne ayrildim.
Arrietty_
bunu kaydetmem lazımÇorbasını klasik şekilde yapıyorum,
Doğranmış sarımsak ve soğanı yağda kavuruyorum, daha sonra salca ya da domates rendesi ekliyorum, sonra bulgur ve dogradigim semizotunu ekleyip kavurmaya devam ediyorum, tuz, baharat ve su ekleyerek kaynatiyorum. Biraz limon suyu ekliyorum, sicak, acılı ve limonlu cok lezzetli oluyor.
Onu yapamıyorum işte çocukların uzaktan eğitim dersleri var gün içinde sonra ödevleri sonra yemekleri bu arada Ankaradayız ve çok soğuk dışarı çıkaramıyorum hasta olurlar öyle bi handikap içinde kaldımHocam tak kulaklığı kpss konularını dinle bı yandan da yürüyüş yap inanılmaz akılda kalıyo konular hem de spor yaptığını anlamıyorsun hem de hem vücudun h beynin çalıştığı için daha çok kalori yakıyorsun
Olabilir çünkü gerçekten vaktim olmuyor beynim yanık durumda İnan yoğunluktan. Çok teşekkür ederim canım desteğiniz içinSuper, cok sevindim kararindan caymana.
Asla kendini zorlanmis hissetme. Ufak hedefler koy.
Bende de 2 cocuk var, onlarla birliktw yapiyorum zumba falan, hani cok spordan sayilir mi sayilmaz mi tartisilir ama onlar da ben de keyif aliyoruz. Ders Aralarinda bu tarz ortak aktiviteler dusunebilirsin.
5 dakikalik videolar var bu tarz, biz onlardan yapiyoruz.
Onun disinda da basarilar dilerim.
80% Yedigin 20% spor derler zayiflamak icinTamam kaptanım gitmeyecem kalıyorum o zaman inaşllah iyi olur benim için o zaman ne diyeyim
Ben neden spor yapamıyorum çünkü ben felsefe öğretmeniyim yıllarca özel okullarda çalıştım ve iki tane biri 10 biri 6 yaşında kızım var 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç KPSS ye hazırlanmadım bu yıl sınava çalışıyorum çok sıkı bir şekilde ev çocuklar eşim KPSS derken hiç ama hiç spora vaktim olmuyor en ufak bi boşlukta şu konuyu da çalışayım bunu da bitireyim diyorum maalesef o sebeple yapamıyorum
Asla takımı arkadaşlarımı çok seviyorum çok kıymetlisiniz her biriniz benim için inanın bazı kişilerle kendisinin dahi haberi olmadan bi gönül bağı oluşturdum. Sadece spor yapamıyorum çok hızlı veremiyorum kilo sanki takımı olumsuz etkiledim gibi düşündüm bilmiyorum
sagol canim :)Hosegledin tekrardan
Spor yapmadan kilo veremezsin diye bir şey yok. Ama sporla hem daha hızlı, hem kalıcı, daha incelerek vereceğin kesin. Birde işin sağlık kısmı var tabi. Ruh haline bile çok iyi geliyor.Onu yapamıyorum işte çocukların uzaktan eğitim dersleri var gün içinde sonra ödevleri sonra yemekleri bu arada Ankaradayız ve çok soğuk dışarı çıkaramıyorum hasta olurlar öyle bi handikap içinde kaldım
Paketi bitirdin muradına erdin sonundasedulu menumu erkenden paylasayim.
09.30
1 haslama yumurta
2 dilim tahinli ekmek, salca tereyag ve peynir ile
1 kase tuzlu cekirdek (dunku paketi bitirdim)
13.00
Yarım armut
Yarim portakal
16.30 (plan)
Kofte
Firinda kirmizi patates
Sarimsakli domates sosu
Ayran
Yemekten sonra da adimlama yapicam, suan 2 bindeyim. Cok tembel bir gun geciriyorum.
Canım ben bugün hiç giremedim menümü paylaşayım hemen
Aynen canım 2 gündür yokMerhabalar bugün menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 20 gr tulum peyniri 3 zeytin maydanoz
Ara 2 kuru kayısı 2 ceviz türk kahvesi
Öğle 1.5 kase kabak çorbası 2 kaşık yoğurt
Ara 2 yk kadar irmikli pekmez ile tatlandırılmış tatlı
Akşam 1 tabak türlü yemeği 2 kaşık bulgur pilavı
Su 3.5 lt
Spor 30 dk kardiyo 210 puan
10 dk plates 70 puan
11000 adım 550 puan
Toplam 830 puan valla bu hafta eşsiz kaldım gibi oldu hiç ses yok benim eşten kendi kendime topluyom spor puanlarını
Arrietty_ sedulu H3RA_ bnnu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?