- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
Sabah olceyım kuzu olurmu bende bılmıyorum şuanSende ekliydin ama Güncel kilo ve Hedefi bulamadim. Telde kayit ettim herhal. Burda iken yaz yada :)) zahmet olmazsa.
Aksam tekrar duzenleyecegim
Xiaomi var bende de. Ben memnunum.
Yaa 1 kıloyu verebılmek ıcın neler cekıyoruz ama alırken hooopp gerı gelıyorhem de iki kere
ama bu kez son.
(insallah amin)
Harıkaa ama yaa
Ortagim merhabamerhaba canım benim ayyy ne güzel ismin var hep ilgimi çekmiştir, bak çeke çeke en sonunda seni kendime çekmişim
Canim cok sevindim kalmana, sporu yapabildigin kadar yap, sınava hazırlanıyormussun, evdesin. Ben de hep evdeyim, ücretsiz izindeyim, bir şekilde kilomuzu kontrol altında tutmalıyız, yoksa evde kilolar alıp başını gider, burasi kiloları kontrol etmek ve vermek için çok iyi bir platform. Kaptanın dedigi gibi sinavin olduğu için free listeden devam etme sansinda var.Tamam kaptanım gitmeyecem kalıyorum o zaman inaşllah iyi olur benim için o zaman ne diyeyim
Ben neden spor yapamıyorum çünkü ben felsefe öğretmeniyim yıllarca özel okullarda çalıştım ve iki tane biri 10 biri 6 yaşında kızım var 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç KPSS ye hazırlanmadım bu yıl sınava çalışıyorum çok sıkı bir şekilde ev çocuklar eşim KPSS derken hiç ama hiç spora vaktim olmuyor en ufak bi boşlukta şu konuyu da çalışayım bunu da bitireyim diyorum maalesef o sebeple yapamıyorum
Asla takımı arkadaşlarımı çok seviyorum çok kıymetlisiniz her biriniz benim için inanın bazı kişilerle kendisinin dahi haberi olmadan bi gönül bağı oluşturdum. Sadece spor yapamıyorum çok hızlı veremiyorum kilo sanki takımı olumsuz etkiledim gibi düşündüm bilmiyorum
Merhaba, bazen ben de hiç giremiyorum, bugünlerde biraz daha fazla uğruyorum. Canim sigara böreği yağda mi kizardi? Onu zamanla tb ekmeği ile degistirebilirsin. Bir de yumurta olsa gayet iyi bir kahvaltiCanım ben bugün hiç giremedim menümü paylaşayım hemen
12:30 2 tane siğara böreği peynir zeytin domates birazcık yeşillik
14:00 kakaolu süt
18:30 küçük bir tabak pilav ve sebze yemeği ve ayran
Spor: 100jj ve 100m (cezalarım yapıldı)
4000 adım 200 puan
Su: 2lt
Arrietty_ @ sedulu
sedulu menumu erkenden paylasayim.
09.30
1 haslama yumurta
2 dilim tahinli ekmek, salca tereyag ve peynir ile
1 kase tuzlu cekirdek (dunku paketi bitirdim)
13.00
Yarım armut
Yarim portakal
16.30 (plan)
Kofte
Firinda kirmizi patates
Sarimsakli domates sosu
Ayran
Yemekten sonra da adimlama yapicam, suan 2 bindeyim. Cok tembel bir gun geciriyorum.
Paketi bitirdin muradına erdin sonunda
Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Dilber Hala
Sabah yarim kete 1 dilim peynir 1 domates ve cay
Ara 1 kivi
Ogle mercimek çorbası
Aksam etli patates yemeği ve salata
7000 adim 350 puan
100 higj kness 200 puan
100 skuat 200 puan
50 meik 100 puan
Toplam 850 puan
Kızlar herkese merhaba bugünkü menüm
Kahvaltı
Biraz patates kızartması
Domates salatalık
Peynir zeytin
Yarım simit
(Biliyorum olmadı ama sabah dersim vardı geldiğimde kurt gibi acikmistim eşim hazırladı kahvaltıyı ben de dayanamadım ama sonra pişman olup kabak detoksuna başladım)
Öğle
Kabak detoksu
Akşam
Kabak detoksu
Su 3.5 litre
Spor
13000 adım 650 puan
30 dk dans 210 puan
Toplam 860 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ rockandroll
Ya ben de basladigimdan beri yemiyordum aslinda, bugun biraz kacamak gibi oldu.Kızlar patttttisssss yemeyin ya özelikle de akşam menüsünde
Bakın kabız olacaksınız demedi demeyin
Bari sabahtan yiyin azıcık da akşama kadar da en az 2.5 lt su için spor yapın bağırsaklar harekete geçsin
Afiyet olsun canim. Sporlar az ama haftasonu miskinligi diyelim. Yarin cok guzel devam ederiz@Serina08 cok iyi gidiyorsun
Sabah
Kirmizi biberli yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
3 ceviz
Ara
Elma
Aksam
1 kase tarhana çorbası
4 yemek kaşığı tavuk sote
Salata
Sadece yürüdüm bugun
5000 adım sanirim 250 p
ay insallqh bisi olmaz. Zaten cuma tartilamadim kilomu bilmiyorum. Esim bugun eski baskulumden almis gelmis yine. ben aslinda daha fonksiyonlu bisi almak istemiştim ama neyse artik. Aksam aksamda cikmak istemedim. Birde regl beklentisindeyim. 3 gündür agrim var. Hic umutlu degilim yarından. Kendimi hazirliyorum simdiden ki cok hirpalanmiyimSulu patates yemegi beni cok sisiriyor. Bakalim yarin sende etkisi ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?