ah güzelim ya nerde o günler 55 kilo olayimda merak etme sen ben seni mezun etmeden mezun olmam senle birlkte 50 kilo icin ugrasirimcanim haklisinda iste dün evde hic bisey yoktu tavuguda migdem almadi menemen yapayim dedim ama canim hic yemek türü bisey istemedi bugün aldim sebzelerimi bakalim yapabilecekmiyim haha öglene kabak salatasi yapmayi düsünüyorum aksamada ispanak ins tembelligim tutmaz evdekilere makarna yapicam monitde yasak olmasaydi yerdim azcuk :) ne zaman döncen sen özledim ben seni :26:
ben de özledim sizi yaaaaa, tatile çıkacağız bu aralar 3 ekimdedöneceğim ondan sonra buradayım beni bekleyin :))))))yasemin şu anda kilon kaç? merak ettiydim
bu arada yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum.
ah güzelim ya nerde o günler 55 kilo olayimda merak etme sen ben seni mezun etmeden mezun olmam senle birlkte 50 kilo icin ugrasirimcanim haklisinda iste dün evde hic bisey yoktu tavuguda migdem almadi menemen yapayim dedim ama canim hic yemek türü bisey istemedi bugün aldim sebzelerimi bakalim yapabilecekmiyim haha öglene kabak salatasi yapmayi düsünüyorum aksamada ispanak ins tembelligim tutmaz evdekilere makarna yapicam monitde yasak olmasaydi yerdim azcuk :) ne zaman döncen sen özledim ben seni :26:
not: resimler nerdeeeeeeeeeeeeeeee
oo daha cok varmis
62.8((
kiz hani resimler bakim he hani hani :)
aaa bak onları unuttum akşam sana faceden yollarım onları ama miden kaldırır mı bilmem
ne üzülüyorsun kız bişey olmaz 62,800den sen ben gelene kadar onu 61 yaparsın yine ben de 62,500 olsam dönene kadar süper olurrrrr
tabikide bugünüme sükürler olsun ama 55 kilo olunca sansli olucam :)
oglum yine altina sicti yaaaaaaaaaaa öff ne yapicam ben
masallah canim.....
vavvvvvvvvvvvvvvvv....hep böyle bir köpeğim olsun istedim ama apartmanda olmuyorr..maşallah yaaa
b
selam çıtırlarr
ne alemdesiniz bakemm..herkes ekside demiii..geçmişi okumadan direkt dalış yapıyorumm..bugun ki menümm
sabah. peynir, domates, 4-5 adet kızartma, 2 dilim salam, 1 dilim çavdar
ara. eşime yaptığım salatadan 2 çatal
öğle. yoğurtlu ıspanaki salata, 1 dilim çavdar
ara.yoğurt
akşam. oğluma yaptığım sebze çorbasına tuz baharat ekleyip yidimm:), ıspanak ve yoğurt..bide domates dilimledimm, 1 dilim çavdar
ara..kahvemi yaptım yudumluyorum size karşı..ara saydım bunuda..
3 mil yol gittim
yarın şehir dışına gidiyorum..tez savunmam var..spor yapamam, ama yedikleirme özenecem inşallahhh..hocalara pastalar börekler yaptırcazzz..tutabilirmiyim kendimi acabaaa
iyi akşamlar
canım cigeri nasıl yaptıgını yazabilirmisin??ben hiç denemedim yagsız nasıl oluyo??
bende -lerdeyim.ama cuma sööliyim süpriz olsun
bugünkü menümmm:
kahvaltı 1 yumurta,beyaz peynir.3-4 dal maydonoz
öglen :evde degildim aç kaldım((
akşam:1 kase yulaflı yayla çorbasıı şimdide süt içiyorummm
bugün bööle bomboş saglıksız beslenerek,ögün atlayarak bigün geçirdim maalesef , yemege vaktim yoktu,açlıkta hissetmedimyarın telafi edicem işallahh..
afiyet olsun canim,bende dünden beri dogru dürüst yemiyorum,dün disardaydim yiyemedim bugünde canim yememk istemedi hic nedense
sabah
1 mandalina
beyaz peynili domatesli tost
zeytin salatalik
ara1 mandalina
1 elma
ögle
findik
aksam 2 elma ve findik yedim
yarin sebze alisverisi yapicam yoksa ayarim bozulacak bu gidisle
ya kizlar yaaaaaaa offff
bugun öküz gibi yedim arkadaslarimda bendeydi hep yedim yedim orusun son günü 65 kiloydum simdi 70 5 kilo almisim ya cook pismanim diyetede bi türlü baslayamadim offf
ya nolur destek verin bana bu gidisle daha cook alcam ya
iyi geceler kızlar ,
gecenin bu saatinde tarçının sayesinde yarım saat yürüyüş yaptım.ve bu geceyi kaçamaksız atlattım.akşam balık ve salata yedim.tel den yazıyorum o yüzden ilkokul çocukları gibi yazıyorum.ben kaçar sabahda tarçın nöbetim var.byyyyy :)))
ya kızlar bişiy sorucam:26:26:
dukan dietine merak sardım bu aralar bu nasıl bişey yapanlar anlatsa bana kitabınımı almam lazım liste için hiç fikrim yok :26:
selam kızlarr
herkes ekside galba süper:) inş bende eksideyimdir belli olmuyo hiç yaw dün artıydım bugün eksi yarına nolcek bakalım...
muhtemel menüm
sabah:kahvaltılık,az helva,1yum,1,5dl tb ekmeği
ara:4-5dl karpuz,1 tane galeta,1dl tb ekmeği
öğle:cacık,3kşk patates yemeği
akşam:çorba,yoğurt,salata
özgeeeeee ben geldimmmmmmm
biliyorum kizlar ya o yüzden bu sabah oglumu krese gittikten sonra gittim alisveris yaptim evde bisey kalmadi cünkü dünde tavuk vardi yiyemedim canim istemedi birde sanirim hasta oluyorum bogazlarim aciyo gecede hapsurdum durdum haifde bas agrim var,Allahim ins kötülemem zia cok is var cok :)
özgecim ya ben sabah kahvaltilarini montiye göre yapamiyorum yani söyleki kepek ekmegi yiyorum,tam bugday ekmegi yok olanlari hepsindede beyaz un ve seker var bide peynirlerim yagli ama diger ögünleri ona göre yapmaya calisicam bide meyve kuraliniuyguluyorum yani yayemekten yarim sata önce yada 3 saat sonra,sanirim benim yaptigim monti monticik oluyor :) bende bu sabah düne göre 100 gr eksideydim 100 gr da 100 grdir :)
bu arada hepinize günaydin kizlar
tabikide bugünüme sükürler olsun ama 55 kilo olunca sansli olucam :)
oglum yine altina sicti yaaaaaaaaaaa öff ne yapicam ben
bu arada herkese selamlarr :79:
yarın listeye gircem çok heycanlıyımm
neyse ben terrynin mamasını veriyim geliyorum...yine acıktı yaa bu bugün dördüncü acıkması
böyle giderse benim etlerimin hepsi gidecek
Hoşgeldin tubişkom.
Canım kepek ekmeğini takma bende genelde kepek ekmeği yiyorum. Peynirim de yoğurdumda yağlı yiyorum.
Bunları takma çünkü bu şekilde de kilo verdiriyor monti.
Bu arada takımda yer varsa üstteki arkadaş da girmek istiyor.
İş yerinden arkadaşım ve bugün diyete başladı.
Canım belki de çocuk hazır değil bence üstüne gitme biraz daha bekle.
Terry de dukan yapsın canım olmaz mı :)
2,5 yaşındamıydı yasmein,3yaşına kadar yolu var alışır zamanla İNŞ:) HİÇ RAHAT YOKMu ya seneye rahat etmeyi hayal ediodum bide çiş kaka uğraşcaz hee:)
canim malesef yeni gelen arkadaslarin paylasimi iyi olursa yer kalmiyor ama olmassa olabilir..
ya canim ben üstüne gitmiyorumki bezi kendi birakti cisini tuvalete yapiyor arada bir kacirsada ama altina isemiyor bu durumda yeniden bez takamamaki ne yapacagimi bilmiyorum böhüüüüüüüüüüü
ne yani beni almıyomusunuz bi anda tüm diet şevkim kırıldı :84::84::84:
sevkiniz kirilmasin yine gelip bizimle paylasim yapabilirisniz yer acilincada aliriz sizi listeye olmazmi?
ama olmazkiiii ben hayatımda ilk kez diet yapıyorum ve motivasyona ihtiyacım vardı hatta benim tartı ile hiç işim olmazken bugün tartı bilene aldımmmm:84::84::84:
teşekkürler kızlar terry'm bitanedirr :)
afiyet olsun canım...tut kendini cumayı düşün.... :)
hemen anlatiyim canım önce 1 tane soğanı robotta çek ya datavaya doğra soğanı kavur bi güzel sonra ciğerleri at üstüne sarımsak seviyosan koyabilirsin ciğerler kavrulmaya başlayınca 10 dk tut üzerine sirke gezdir. sevmiyosan dökme ama tadı veren sirke söyliyim kokuyo ama enfes bi tadı oluyo...sonracıma al tavadan tabağa koy azcık hardal dök tabi seviyosan afiyaetle ye
afiyet olsun cnaım telafi edersin nasılsa -lerde olman çok güzel.... :)
ay canım yap bencede o alışverişi afiyet olsun :)
tatlım hadi toparlan bu yaptığın son kaçamak olsun bi program seç kendine ve hemencik başla kilo verenleri düşün incecik olanları düşün filann:) başarıcağına ve kendine güvennn başarırsın nasılsa biz kadınların yapamayacağı şey yok değil mi?
seninki erken kalkıyo galiba benim terry öğlene kadar uyuyo daha küçük ya ondan sanırım...ama abartırsa veterinere kontrole götürdüğümde bi sorcam...sen yorum yapmamışsın terrynin resmine görmedinmi yoksa
mutlaka kitabını alıp okumalısın canım içinde müthiş faydalı bilgiler var inan pişman olmazsın ve ben yapıyorum çok süper bi diyet :)
Terry de dukan yapsın canım olmaz mı :)
teşekkür ettim cnm alıyım kitabını tariflerde varmı kitapta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?