Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben de özledim sizi yaaaaa, tatile çıkacağız bu aralar 3 ekimdedöneceğim ondan sonra buradayım beni bekleyin :)))))) yasemin şu anda kilon kaç? merak ettiydim

bu arada yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum.

oo daha cok varmis

62.8 ((

kiz hani resimler bakim he hani hani :)

aaa bak onları unuttum akşam sana faceden yollarım onları ama miden kaldırır mı bilmem

ne üzülüyorsun kız bişey olmaz 62,800den sen ben gelene kadar onu 61 yaparsın yine ben de 62,500 olsam dönene kadar süper olurrrrr

canim tabiki 80 i görmüs biri olarak 62.8 de bisey yok ama 60 i görmüs biri olarakda gayet üzücü :) ins canim görürüm artik su 5 leri
kaldirir kaldirir sen yolla :)

selam kızlarr

herkes ekside galba süper:) inş bende eksideyimdir belli olmuyo hiç yaw dün artıydım bugün eksi yarına nolcek bakalım...

muhtemel menüm

sabah:kahvaltılık,az helva,1yum,1,5dl tb ekmeği

ara:4-5dl karpuz,1 tane galeta,1dl tb ekmeği

öğle:cacık,3kşk patates yemeği

akşam:çorba,yoğurt,salata

tabikide bugünüme sükürler olsun ama 55 kilo olunca sansli olucam :)

oglum yine altina sicti yaaaaaaaaaaa öff ne yapicam ben

2,5 yaşındamıydı yasmein,3yaşına kadar yolu var alışır zamanla İNŞ:) HİÇ RAHAT YOKMu ya seneye rahat etmeyi hayal ediodum bide çiş kaka uğraşcaz hee:)

masallah canim.....

vavvvvvvvvvvvvvvvv....hep böyle bir köpeğim olsun istedim ama apartmanda olmuyorr..maşallah yaaa

b

teşekkürler kızlar terry'm bitanedirr :)

afiyet olsun canım...tut kendini cumayı düşün.... :)

iyi akşamlar

canım cigeri nasıl yaptıgını yazabilirmisin??ben hiç denemedim yagsız nasıl oluyo??

hemen anlatiyim canım önce 1 tane soğanı robotta çek ya datavaya doğra soğanı kavur bi güzel sonra ciğerleri at üstüne sarımsak seviyosan koyabilirsin ciğerler kavrulmaya başlayınca 10 dk tut üzerine sirke gezdir. sevmiyosan dökme ama tadı veren sirke söyliyim kokuyo ama enfes bi tadı oluyo...sonracıma al tavadan tabağa koy azcık hardal dök tabi seviyosan afiyaetle ye

afiyet olsun cnaım telafi edersin nasılsa -lerde olman çok güzel.... :)

ay canım yap bencede o alışverişi afiyet olsun :)

tatlım hadi toparlan bu yaptığın son kaçamak olsun bi program seç kendine ve hemencik başla kilo verenleri düşün incecik olanları düşün filann:) başarıcağına ve kendine güvennn başarırsın nasılsa biz kadınların yapamayacağı şey yok değil mi?

seninki erken kalkıyo galiba benim terry öğlene kadar uyuyo daha küçük ya ondan sanırım...ama abartırsa veterinere kontrole götürdüğümde bi sorcam...sen yorum yapmamışsın terrynin resmine görmedinmi yoksa

ya kızlar bişiy sorucam:26:26:
dukan dietine merak sardım bu aralar bu nasıl bişey yapanlar anlatsa bana kitabınımı almam lazım liste için hiç fikrim yok :26:

mutlaka kitabını alıp okumalısın canım içinde müthiş faydalı bilgiler var inan pişman olmazsın ve ben yapıyorum çok süper bi diyet :)

afiyet olsun canımm :) -lerde olman güzell

bu arada herkese selamlarr :79:

yarın listeye gircem çok heycanlıyımm

neyse ben terrynin mamasını veriyim geliyorum...yine acıktı yaa bu bugün dördüncü acıkması

böyle giderse benim etlerimin hepsi gidecek

özgeeeeee ben geldimmmmmmm

Hoşgeldin tubişkom.

Canım kepek ekmeğini takma bende genelde kepek ekmeği yiyorum. Peynirim de yoğurdumda yağlı yiyorum.
Bunları takma çünkü bu şekilde de kilo verdiriyor monti.
Bu arada takımda yer varsa üstteki arkadaş da girmek istiyor.
İş yerinden arkadaşım ve bugün diyete başladı.

tabikide bugünüme sükürler olsun ama 55 kilo olunca sansli olucam :)

oglum yine altina sicti yaaaaaaaaaaa öff ne yapicam ben

Canım belki de çocuk hazır değil bence üstüne gitme biraz daha bekle.

Terry de dukan yapsın canım olmaz mı :)

canim malesef yeni gelen arkadaslarin paylasimi iyi olursa yer kalmiyor ama olmassa olabilir..

ya canim ben üstüne gitmiyorumki bezi kendi birakti cisini tuvalete yapiyor arada bir kacirsada ama altina isemiyor bu durumda yeniden bez takamamaki ne yapacagimi bilmiyorum böhüüüüüüüüüüü

2,5 yaşındamıydı yasmein,3yaşına kadar yolu var alışır zamanla İNŞ:) HİÇ RAHAT YOKMu ya seneye rahat etmeyi hayal ediodum bide çiş kaka uğraşcaz hee:)

evet 2.5 yasinda heeeeeeeee cok beklersin rahatlik hahah ama benim 5 ayim kaldi ondan sonra günde 5 saat benim oh degmegin keyfime,ya bide ben biaktirmadim bezi kendi istedi tuvalete gitmeyi b mübarek madem hazir degilsin ne diye birakip beni strese sokuyon dimi

ne yani beni almıyomusunuz bi anda tüm diet şevkim kırıldı :84::84::84:

sevkiniz kirilmasin yine gelip bizimle paylasim yapabilirisniz yer acilincada aliriz sizi listeye olmazmi?

ama olmazkiiii ben hayatımda ilk kez diet yapıyorum ve motivasyona ihtiyacım vardı hatta benim tartı ile hiç işim olmazken bugün tartı bilene aldımmmm:84::84::84:

ama olmazkiiii ben hayatımda ilk kez diet yapıyorum ve motivasyona ihtiyacım vardı hatta benim tartı ile hiç işim olmazken bugün tartı bilene aldımmmm:84::84::84:

motivasyon icin listede olmaniza gerek yokki siz yine burda olun paylasima katilin ozaman bakin görün motivasyon oluyomu olmuyomu :) yapabilecegim bisey olsaydi yapardim ama takimlarda 13 kisiden fazla olmaiyoruz daha yeni üyeler davet ettim takima eger paylasimlari düzgün olmazsa sizi aliriz ona göre paylasim yapin siz :)

teşekkür ettim cnm alıyım kitabını tariflerde varmı kitapta

selam canlarım

yarın tartılamam ve nete giremem zira koşuşturmalı ve stresli bir gün olcakk..dua edin bnim içinnn lütfennnnnnnnnnnn

sabah tartıldım ve neşem yerindee..86.2

bugun ki menümü de yazayım..

sabah yok
öğle otobüste. eti burçak, bi dene hazır kek, otoüste verilen acık kola
ara filan yok

akşamın teeeee 8inde..utanıyorum yazmaya, çorba ve 2 tabak yaprak sarma yedimm..yoğurtlaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…