kızlar ben 72.5'im hesaplama sistemini anlayamadım biri hesaplayabilir mi? :44:
bu arada geçen haftaki kilom74.4... hedefim 55
canim gecen haftaki kilonu ve hedefini yazarmisin
hedefin nedir canim
eren sezen sen listeye girmemistin daha önce dimi
tebrik ederim canim kacamaklara ragmen güzel vermissin,rabbim isini rast getirsin
canim icimden bi his yogunlugun gecince güzel katilim saglayacgini söyledi ve aldim seni takima :) verdigin kilo icnde tebrik ederim süpersin aynen devam
canim 300 200 gidiyo ya ona bak sen pes etme hemen 55 olmadan gitmek yookkkkkkkkkkk :)
tebrik ederim canim,tabikide olucaksin canim azmin elinden ne kurtulmus
üzülme güzelim su toplamissindir keske yürüyüsden önce tartilsaydin spordan sonra kaslar sisebiliyor tabikide tekrar 70 rakamlara dönüceksin elinde cok güzel bi firsat var tarcininla birlikte yürüyüslere devam...
evet gel gelelim bana yada bosverin ya bana hic gelmeyelim
katherina,deniz başta olmak üzere herkesi tebrik ediyorummmmm..harika bi tablo:=)
katherina cım süpersin harika kilo vermişsin seni gibi hızlı kilo veren bide bijomuz var onunla yarışırsınız dönünce.yaşının avantajını iyi kullan ne bu yaş nede bu metbolizma 40 yaşına gelince geri gelmiyorrr:))
*4.TAKIM 223..ETAP**
hasretim34(63.3/63.1/0.2/%0.32)
nidah(58.2/57.9/0.3/ %0.52)
deniz1984(87.6/86.2/1.4/1.60)
iremögze(73.7/72.9/0.8/%1.1)
mersa(81.5/81.5/0/%0)
_katherina_(74.4/72..5/ 1.9/%2.55) ) yeni üye hedef55
ebraryusuf(79.8/77.8/2/ %2.51) yeni üye hedef65
katherina,deniz başta olmak üzere herkesi tebrik ediyorummmmm..harika bi tablo:=)
Yogun bi günün ardından merhaba!!!!
günün menüsü:
kahvaltı: yapamadım çünkü kan tahlili yaptırmaya gittim.
ögle:2 yumurta haşlanmış,peynir,maydonoz
aralarda şekersiz çay
akşam :baharatlı kavrulmuş kıymaa
3lt su ve spor yok bide spor olsa daha güzel olacak amaoda olacak işallah
eee sizin gününüz nasıl geçti???umarım kaçamaksız bi gün olmuştur.
(aslında bugün misafirlige gittim mükemmel pasta,börekler vardı ama yemedimmmmmm)
bu hafta dereceye girdik miiiiii
bu arada bugun benim büyük günümdüüü..tez savunmam vardı ve herşey yolunda gitti..artık yüksek mühendisim..:)
neler yedimm
sabah stresten bişey yiyemedim
okulda 1 mini ekler, ince bir dilim su böreği
sunum arasında. 3 börek, 3 mini ekler
restoranda yemekli kutlamada.
steak wrep ve salata elma dilimi patates ve kola
akşam eve geldim evde de sunumda verilen böreklerden 3-4 dilim yedimm, 1 tanede eklerr..
sonra arkadaşlarla kutlamaya gittik..çay, profiterol, 1 çatal tiramisu, accık waffle, yedimm
topa tutun beniiii..yediklerime bakınn herbiri ayrı ayrrı kalori bombasıı..ama öğle yemeğini hocaların zoruyla akşamkileride arkadaşların zoruyla yedimm..bugun rejim olmmazmışşş
öylem işteee
yarından itibaren özenmeye devam etcemm
teşekkürler ama atak evresinin sonucu bu umarım yine vermeye devam ederim
haklısın gençken kurtulmalıyızz bu kilolardann
4.Takim toplam yüzdesi %1.23
katherina tebrik edrim canim ,kizlart yüzdemiz süper hepinizi tebrik ederim
eren sezen gecen haftki kilonu lmedigiiicn listeye alamadim sni,vaktim yok bekleyemiycem haftaya giiersin artk listeye.
bu arada bugun benim büyük günümdüüü..tez savunmam vardı ve herşey yolunda gitti..artık yüksek mühendisim..:)
neler yedimm
akşam eve geldim evde de sunumda verilen böreklerden 3-4 dilim yedimm, 1 tanede eklerr..
sonra arkadaşlarla kutlamaya gittik..çay, profiterol, 1 çatal tiramisu, accık waffle, yedimm
topa tutun beniiii..yediklerime bakınn herbiri ayrı ayrrı kalori bombasıı..ama öğle yemeğini hocaların zoruyla akşamkileride arkadaşların zoruyla yedimm..bugun rejim olmmazmışşş
öylem işteee
kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar
geç girebildim yinee terryi veterinerine götürdüm çok uyumasının sebebi çok süt içmesindenmiş
sütü kestik artık bebeklikten çıktı yani:)
neyse herkese iyi geceler
a
ya bende 1 ay oruc tutacam hem kazam var ya ins sporla fln vercem oructa kendime hakikmm olabiliyorum ama oínsallah bu sefer 56 ya incem simdi 69 um ya off nolu rmoral verim götüm baya büyüdü offf
o düne ait bir sapkınlıktı canımmmm...düzelttim merak etme:)
katherinacım senib terry kaç aylık ki sen hala süt içiriyodun .biz çok tan kestik çok nadir mamasını yemesse sadece sütle ıslatıp veriyorum.benim tarçında dün akşam kustu şimdi veterineri aradım arada olur ve gayet doğal dedi.
kızlar sıra geldi rapor vermeye,
sabah erkenden tarçınla indim ama fazla yürümedik baktım herkes denizde bende girim dedim.kahvaltı etmeden kızları uyandırdım hadi kalkın tarçrçını denize girdirelim dedim ikisininde gözleri fal taşı gibi açıldı anne ciddimisin dediler hemen tarçınıda alıp denize indik belki korkar daha küçük yüzemeyebilirde dedik ama bir baktıkki bizim zilli benden daha iyi yüzüyor.milli yüzücüymüş meğerse inanılmaz eğlendik.kızlar tarçını alıp çıktılar ben ordanda havuza geçtim hala bişey yemedim evede çıkmak istemedim kafeteryada markette yiycek bişey bulamadım kızlara evden katmer getirttim 1 tane ondan yedim tekrar yüzdüm saat 1 oldu çok acıktım 5 tane kepekli bisküi yedim yine yüzdüm yine baktım acım yarım tane daha katmer yedim.güneşlendim bu gün havuzun denizin tadını çıkardım sonra sahile çimlerin üstüne indim güneşlendim.ikindin oldu 1 tane mısır yedim.bütün günü aşağıda geçirdim uzun zamandır kendime hiç vakit ayırmıyordum meğerse ne kadar ihtiyacım varmış bana çok iyi geldi.az öncede eve geldim canım yemek istemedi bende bir parça ekmekle labne ve marmelat yedim.veee sonuç bütün bunlardan sonra bide tartılim dedim 800 gram eksik çıktım acaba tartmı yanlış dedim tekrar çıktım yine aynı .kesinlikle spor spor sporrrrr.
neler yedimm
öylem işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?