Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar ben 72.5'im hesaplama sistemini anlayamadım biri hesaplayabilir mi? :44:

bu arada geçen haftaki kilom74.4... hedefim 55

katherina cım süpersin harika kilo vermişsin seni gibi hızlı kilo veren bide bijomuz var onunla yarışırsınız dönünce.yaşının avantajını iyi kullan ne bu yaş nede bu metbolizma 40 yaşına gelince geri gelmiyorrr:))

*4.TAKIM 223..ETAP**

hasretim34(63.3/63.1/0.2/%0.32)
nidah(58.2/57.9/0.3/ %0.52)
deniz1984(87.6/86.2/1.4/1.60)
iremögze(73.7/72.9/0.8/%1.1)
mersa(81.5/81.5/0/%0)
_katherina_(74.4/72..5/ 1.9/%2.55) ) yeni üye hedef55
ebraryusuf(79.8/77.8/2/ %2.51) yeni üye hedef65
[/QUOTE]

4.Takim toplam yüzdesi %1.23

katherina tebrik edrim canim ,kizlart yüzdemiz süper hepinizi tebrik ederim

eren sezen gecen haftki kilonu lmedigiiicn listeye alamadim sni,vaktim yok bekleyemiycem haftaya giiersin artk listeye.

katherina,deniz başta olmak üzere herkesi tebrik ediyorummmmm..harika bi tablo:=)

Yogun bi günün ardından merhaba!!!!

günün menüsü:

kahvaltı: yapamadım çünkü kan tahlili yaptırmaya gittim.
ögle:2 yumurta haşlanmış,peynir,maydonoz
aralarda şekersiz çay
akşam :baharatlı kavrulmuş kıymaa
3lt su ve spor yok bide spor olsa daha güzel olacak ama oda olacak işallah

eee sizin gününüz nasıl geçti???umarım kaçamaksız bi gün olmuştur.

(aslında bugün misafirlige gittim mükemmel pasta,börekler vardı ama yemedimmmmmm )

katherina,deniz başta olmak üzere herkesi tebrik ediyorummmmm..harika bi tablo:=)

teşekkür ederim kızlar

bu hafta dereceye girdik miiiiii

bu arada bugun benim büyük günümdüüü..tez savunmam vardı ve herşey yolunda gitti..artık yüksek mühendisim..:)

neler yedimm

sabah stresten bişey yiyemedim

okulda 1 mini ekler, ince bir dilim su böreği

sunum arasında. 3 börek, 3 mini ekler

restoranda yemekli kutlamada.
steak wrep ve salata elma dilimi patates ve kola

akşam eve geldim evde de sunumda verilen böreklerden 3-4 dilim yedimm, 1 tanede eklerr..

sonra arkadaşlarla kutlamaya gittik..çay, profiterol, 1 çatal tiramisu, accık waffle, yedimm

topa tutun beniiii..yediklerime bakınn herbiri ayrı ayrrı kalori bombasıı..ama öğle yemeğini hocaların zoruyla akşamkileride arkadaşların zoruyla yedimm..bugun rejim olmmazmışşş

öylem işteee

yarından itibaren özenmeye devam etcemm

teşekkürler ama atak evresinin sonucu bu umarım yine vermeye devam ederim
haklısın gençken kurtulmalıyızz bu kilolardann

4.Takim toplam yüzdesi %1.23

katherina tebrik edrim canim ,kizlart yüzdemiz süper hepinizi tebrik ederim

eren sezen gecen haftki kilonu lmedigiiicn listeye alamadim sni,vaktim yok bekleyemiycem haftaya giiersin artk listeye.[/QUOTE]

teşekkürler canım :)

teşekkürler canımm bende seni tebrik ediyorum 57ye düşmüşsün :)

afiyet olsun canımm aferim sana bu iradenin ödülünü alacaksın bak gör

aa naptın senn öyleee

çabuk kendine gel bakayımmm

canım bir an önce kilolarından kurtulmak istemiyormusun sen yoksa o yağlarla yaşamak mı istiyorsun? istemiyorsan haydi kendine bir liste yap ve kaçamak yapma eminim başaracaksınn

kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar

geç girebildim yinee terryi veterinerine götürdüm çok uyumasının sebebi çok süt içmesindenmiş

sütü kestik artık bebeklikten çıktı yani:)

neyse herkese iyi geceler

teşekkürler canım :)

teşekkürler canımm bende seni tebrik ediyorum 57ye düşmüşsün :)

afiyet olsun canımm aferim sana bu iradenin ödülünü alacaksın bak gör

aa naptın senn öyleee

çabuk kendine gel bakayımmm

canım bir an önce kilolarından kurtulmak istemiyormusun sen yoksa o yağlarla yaşamak mı istiyorsun? istemiyorsan haydi kendine bir liste yap ve kaçamak yapma eminim başaracaksınn
[/QUOTE]

o düne ait bir sapkınlıktı canımmmm...düzelttim merak etme:)

a​

ya bende 1 ay oruc tutacam hem kazam var ya ins sporla fln vercem oructa kendime hakikmm olabiliyorum ama oínsallah bu sefer 56 ya incem simdi 69 um ya off nolu rmoral verim götüm baya büyüdü offf

tebrik ederim denizcim.inşallah benim kızlarımda böyle başarılı olurlar.bir günlük kaçamak her türlü telafi edilir yeterki sürekli olmasın.yoksa yediklerin normal şartlarda çokkk fena karbonhidrat bombası.ama sen telafi edersin.

katherinacım senib terry kaç aylık ki sen hala süt içiriyodun .biz çok tan kestik çok nadir mamasını yemesse sadece sütle ıslatıp veriyorum.benim tarçında dün akşam kustu şimdi veterineri aradım arada olur ve gayet doğal dedi.

a​

ya bende 1 ay oruc tutacam hem kazam var ya ins sporla fln vercem oructa kendime hakikmm olabiliyorum ama oínsallah bu sefer 56 ya incem simdi 69 um ya off nolu rmoral verim götüm baya büyüdü offf

ben normal şartlarda oruç tutarsam kilo alırım verebiliyosab ne güzel her zaman tut.bak sana moral bende senin şu anda olduğun kiloya inmeye çalışıyorum
beterin beteri var gördünmü.ama yediklerine dikkat edersen büyüyen yerlerin kendiliğinden küçülür merak etme:))

kızlar sıra geldi rapor vermeye,
sabah erkenden tarçınla indim ama fazla yürümedik baktım herkes denizde bende girim dedim.kahvaltı etmeden kızları uyandırdım hadi kalkın tarçrçını denize girdirelim dedim ikisininde gözleri fal taşı gibi açıldı anne ciddimisin dediler hemen tarçınıda alıp denize indik belki korkar daha küçük yüzemeyebilirde dedik ama bir baktıkki bizim zilli benden daha iyi yüzüyor.milli yüzücüymüş meğerse inanılmaz eğlendik.kızlar tarçını alıp çıktılar ben ordanda havuza geçtim hala bişey yemedim evede çıkmak istemedim kafeteryada markette yiycek bişey bulamadım kızlara evden katmer getirttim 1 tane ondan yedim tekrar yüzdüm saat 1 oldu çok acıktım 5 tane kepekli bisküi yedim yine yüzdüm yine baktım acım yarım tane daha katmer yedim.güneşlendim bu gün havuzun denizin tadını çıkardım sonra sahile çimlerin üstüne indim güneşlendim.ikindin oldu 1 tane mısır yedim.bütün günü aşağıda geçirdim uzun zamandır kendime hiç vakit ayırmıyordum meğerse ne kadar ihtiyacım varmış bana çok iyi geldi.az öncede eve geldim canım yemek istemedi bende bir parça ekmekle labne ve marmelat yedim.veee sonuç bütün bunlardan sonra bide tartılim dedim 800 gram eksik çıktım acaba tartmı yanlış dedim tekrar çıktım yine aynı .kesinlikle spor spor sporrrrr.

o düne ait bir sapkınlıktı canımmmm...düzelttim merak etme:)

e süper o zaman

4 aylık canım ama bitti artık 3gün sorna 5 aylık oluyo veteriner demişti süt ver diye ondan bide seviyodu...evet terry de kusuyodu bazen o normal bişi
bizimki süt sevmiyo artık ete talim kırmızı et sever oldu mamada sevmiyo :82: şımarık bu yahu kime çekti bilmem

taltım yüzmek biliyosun acayip kalori yaktırıyor :)
ama güzel bir gün olmuş ne güzel yüzmüşsünüz tarçında eğlenmiş oh :)
ben hiç yüzdürmedim terryi kurt ya severmi bilmiyorum
eksik çıkmana sevindim canım spor şart tabi ama yedikelrin sağlıklı şeyler olsaydı keşke ne bielyim yanına yoğurt filan alsaydın keşke. neyse artık fazla yememişsin iyi yinede

bugünkü menümmm

Sabah:Menemen,peynir
Öğle: Ton balığı,ve salata
Akşam:Tavuk,patlıcan közlemesi,yoğurt

annemle alışverişe gittik 2 saat dolandık durduk iyi yoruldum.

canım seni canı gönülden tebrik ederim daha da yükseklere çıkarsın umarım. Ayrıca, geçen hafta verdiğin kilo için de tebrik ederim, zaten hergün yediklerin bunlar olsa kilo veremeyeceğin ortada o yüzden takma kafana hayatının en önemli günlerinden birinde - tek bir günde- fazladan kalori aldın diye obez olmazsın canım, hafta içi eski formuna dönüp cumaya yine bomba olursun umarım.

bu arada herkese merhaba kızlar tüm takımı tebrik ederim, mükemmelsiniz...

merhaba kızlar ya benim 4 gündür yatılı misafirim var eşimin amcaları bizde bilgisayarı hiç açamadım diyete devam ediyorum kilom bu sabah 66.6 yarın normale dönerim çünkü gidiyorlarDDDDD

meraba kızlarrr

mersa harika bi gün geçirmişsin yüzmek gibisi yok:)

aaaaaah ahhhh kendime vakit ayırmayalı okaa zaman olduki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…