Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay canım kıyamam allah kolaylık versin... sen hedefine ulaşmışın galiba canımkorumaya geç istersen menün güzel afiyet olsun

sağol canımm..55 e inmek istiyorum da zorluyo biraz..:) bakalım 2-3 hafta denicem olmadı mezun olucamm

darısı herkesin başına inş.

sağol canımm..55 e inmek istiyorum da zorluyo biraz..:) bakalım 2-3 hafta denicem olmadı mezun olucamm

darısı herkesin başına inş.

bende 55 olmak istiyorum ama 58 idealmiş benim için öyle demişti doktor bakalım ben senin kilona gelince nolcek tabii gelebilirsem..

inş canım sağol :)

ben menümü yazayım....

Sabahmlet,peynir
Öğle:Ton balığı,yoğurt,limonata(şekersiz)
Akşam:Ciğer kavurma,yoğurt (ciğer sevmeyen ben bağımlısı oldum yahu dukan nelere kadirsin)

limonatayı kendim yapıyorum bu arada...tatlandırıcıyla :)

3 lt su,yeşilçay,30 dk yürüyüş....

ciğer bende yiyemem yaa:)

afiyet olsun bool etli bi menü olmuş,dukan değişik bişi ya:)

selam canım aramıza hoşgeldin....bende yeniyim sanırım öyle yapıyoruz evet

doğum günün kutlu olsun tatlımmm nice mutlu yıllara inş. ye bişe olmaz o kadar cıktan afiyet olsun

Canım saol. Hep birlikte mutlu yaşlara.

Valla kızlar Dukan benim asla yapamayacağım bişiy. Tebrik ediyorum yapabilenleri.

aynen canım ya bugün üniversiteye kayıt olup geldim de çok işim vardı anca girebildim:)

tarçın nasıl:) benim terry şu an uyuyor :)

tarçın şimdi öğlen yemeğini yedi ve bahçeye tuvalete indi.çok tatlı ama beni çokk yoruyor.senin terry kaç yaşında tuvalet işini nasıl yapıyorsunuz biraz bahsetsene.

iremcim doğum günün kutlu olsun nice uzun yıllara sevdiklerinle ve ailenle beraber.

selam kızlar,
bu gün sabah ve öğlen yemeğini birlikte yedim .geç kahvaltı yaptık bende ikisini bir aada çıkarmış oldum.1 yumurtadan yapılmış soğanlı omlet ve 1 kibrit kutusu kadar kaşar yedim.beyaz peynir bitmiş mecbur kaldım.akşamda balı yapacam inşallah fazla kaçırmam.

Yasom saol canım amin.
Maşallah 1 kilo gitmiş ve bence bu kesinlikle monti ile alakalı. Yasaklarından uzak durman demek monti yapman demek bir nevi.
Çok sevindim canım senin adına.
tesekür ederim canim,limden geleni yapmaya devam edicem,montinin kuallarina uymaya evam edicem ins,yalniz ögünlerimi düzenlemem lazim iste oda olur inn su isler bi bitsinde :)
bende aynen senin durumdayim nidah bizde tuvalet problemi yasiyoruz oglum bezden kurtuldu cisini tuvlete kakasini altina yapiyor ne güzel bi kurtulus dimi
sonunda deneyen bii ckti afiyet olun,valla benim biraz degil tam kesyo :)

ins canim ins,menünde afiyet olsun.limonata dedin canim ekti simdi bende yapmistim onu ramazanda cok güzel oluyo ama montide tatlandrici yasak :)

Katherina bu Cuma listeye gimeye hak kazandin bu Cuma gecen cumaki kilonla brlikte kilonu ve hedefini bildirirsin canim unutma 12 ye kadar

Canım saol. Hep birlikte mutlu yaşlara.

Valla kızlar Dukan benim asla yapamayacağım bişiy. Tebrik ediyorum yapabilenleri.

canım zor değil ama sabır istiyor biraz sağol:)

benimki daha yeni kahvaltı etti

çok uyuyo bu aralar bu:) canım benimkinin cinsi siberian husky yani sibirya kurdu henüz 1 yaşında :) tuvalet konusunda benden daha titiz bahçede özel bir yer belirlemiş sürekli oraya yıpyor üzerini toprakla kapatıyor güzelce çok temiz benim terrym:)
seninki nasıl yoruyo seni bakalım kaç yaşında :)

niye yasakki tatlandırıcının bir zararı yokki:)

Katherina bu Cuma listeye gimeye hak kazandin bu Cuma gecen cumaki kilonla brlikte kilonu ve hedefini bildirirsin canim unutma 12 ye kadar

yaşasınnn teşekkürler ::) ama geçen cumaki kilomla bu cuma çoook fark varr ben bile inanamıyorumm

Canim bu diet kan sekeri ile ilgili vücutta ayirt edemiyomus seker ile tatlandiriciyi falan filan iste.kiz ne güzel iste bu hafta heerkes ekside birinci oluruz istebireyseldede dereceye girersin oh mis

selam çıtırlarr

ne alemdesiniz bakemm..herkes ekside demiii..geçmişi okumadan direkt dalış yapıyorumm..bugun ki menümm

sabah. peynir, domates, 4-5 adet kızartma, 2 dilim salam, 1 dilim çavdar

ara. eşime yaptığım salatadan 2 çatal

öğle. yoğurtlu ıspanaki salata, 1 dilim çavdar

ara.yoğurt

akşam. oğluma yaptığım sebze çorbasına tuz baharat ekleyip yidimm:), ıspanak ve yoğurt..bide domates dilimledimm, 1 dilim çavdar

ara..kahvemi yaptım yudumluyorum size karşı..ara saydım bunuda..

3 mil yol gittim

yarın şehir dışına gidiyorum..tez savunmam var..spor yapamam, ama yedikleirme özenecem inşallahhh..hocalara pastalar börekler yaptırcazzz..tutabilirmiyim kendimi acabaaa

iyi aksamlarr
kizlar hepiniz eksidesiniz galiba cok guzel bende eksideyim ama yarim kilo.yasemincim bir aksilik olrda giremezsem yarim kilo vermisim bilgin olsun.

iyi akşamlar

canım cigeri nasıl yaptıgını yazabilirmisin??ben hiç denemedim yagsız nasıl oluyo??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…