Aman gözünden kaçmasın hiç bir şeyy
İki aydır ağzıma çikolata sürmemişim, üstelik regliyim. Nasıl gözüm döndüyse ikramı geri çeviremedim. Aklım başıma geldiğinde çok geçti
@sedulu cumaya etkisi kalmayacak gibi kes cezamı
Yachallenge gunlerinde ben sabah birazcik sekerli bir sey ekliyorum enerji versin diye.
atiyorum 1 tk tahin pekmez veya bal gibi. Sekersiz fistik ezmesi ile birlikte hem doyurucu hem de enerji verici oluyor, hem de arada odul gibi.
yarin menunu de detoks falan degil dengeli bir menu olarak ayarlarsan ve bir kac gun boyle gidersen keyfin yerine gelecektir.
bir de cok modun dusuyorsa cidden vitamin eksikligi var mi diye de danisabilirsiniz doktora.
Ben d vitamini almayayim, olu gibi gezerim, yataktan cikmaya enerji bulamam.
Yine burada takimla spor olayini da artirdigim icin ornegin magnezyum almaya basladim.
Bunlar bana acayip enerji veriyor su an, ayni zamanda da cok pozitif oluyorum.
Sağol canım bi ilaç içtim az bbişe toparladımE English_teacherrr gecmis olsun canim. Simdi nasilsin?
YaAlys ne kadar güzel yazıyor, uzun uzun açıklıyorsun herşeyi ilgine teşekkür ederim aslında bedenen değil de ruhsal anlamda modum düşük bu dertlerin arkasına saklanıyorum ama asıl derdim başka gruba girerken bahsetmiştim kısaca iki ay önce ölü doğum yaptım kafam dağılsın diye yok diyet yok spor uğraşıyorum ama aslında içim kan ağlıyo 3 yaşında bı oğlum var onun için ayakta kalmaya çalışıyorum bugün de sabahın köründe aile sağlığından aradılar bebeğin ölüm belgesini bize de ulaştırmanız lazım diye kalktım hemen dosyayı bı açtım kuzumun ultrason görüntüleri elime geldi başladım ağlamaya o saatten beri de kafam yerinde değil açıkçası yok kilo veremiyorum yok motivasyonum gitti falan diye kendimi kandırıp oyalamaya çalışıyorum ama asıl buna canım sıkkın
hic damak tadima uygun degil diye dusunuyordum ama o pozitif enerjiniz bana oyle gecti ki bir sans verecegim bu kahveye.
Nasil yapiyoruz, normal filtre kahvemi yapip icine kasikla koyup karistiracak miyim, yoksa yagi eritecek miyim?
Limonlu su bozmuyor ama bulletprof kahve bozuyor saniyordum ben?canim bazi doktorlara gore bu tarz bir kahve omadi bozmuyor, hatta oruc suresini artirabilmek icin oneren de var.
tabi boyle 2 3 bardak degil de bir bardak mesela.
Yemin ederim aklımdan geçmişti kaptanım bunu söyleyeceğiAksam o son dilim ekmek olmasaydi. Diyor ekmekci kaptan
Menu gayet dengeli
Limonlu su bozmuyor ama bulletprof kahve bozuyor saniyordum ben?
Suan oruc kismi guzel gidiyor isden dolayi herhal.
Evden cikmadan 2 gundur 500 ml ilik limonlu su, 500 ml elektrolyt iceren su, bir kupa filtre kahve icip cikiyorum. Iste de 1 L su icip is sonrasi biraz yuruyus, cocuklari al derken 13.30 da ilk ogun firsatim oluyor. Zaten o ara aciktigimi hissediyorum. Benim tehlikeli saatleri 14-17 arasi. H. C li kahveyi son ogun sonrasi ekleyecegim yarin
Yoo yoo ben karismiyorum. O is seduda. Kendime de ceza bekliyorum ama sirf yesillik yok diye. Yoksa Ilk ogunum 2 Gr karbonhidrat 30gr protein 50 gr yagYemin ederim aklımdan geçmişti kaptanım bunu söyleyeceğiceza gönder gelsin alıştık artık
Oaktree nin menülerini okudukça bu kahveyi bende merak ettim. Hindistan cevizi yağını saçlarım için almıştım bir ara. Kozmetik olarak kullandığım için huylandım sanırım hiç tadına bakmadım, mutfakta kullanmadım.
Benimde şans veresim var. Filtre kahve ile birlikte bağırsaklarada iyi gelir diye düşünüyorum.
Aman kaptanım ne yaptın sen çok az yiyorsun ya bildiğin aç geziyorsun yani ben asla yapamam senin yaptığın gibi tutamazdım kendimi ordan burdan tırtıklardım vallaYoo yoo ben karismiyorum. O is seduda. Kendime de ceza bekliyorum ama sirf yesillik yok diye. Yoksa Ilk ogunum 2 Gr karbonhidrat 30gr protein 50 gr yag
Son ogunum batirdi beni
Sağol canım sen de mi düşük yapmıştın sana da çok geçmiş olsun tabi ki düşük de zordur ama bu bambaşka o kadar acı çekip doğum yapıyorsun ama elin kolun boş dönüyorsun eveah canim ah,
boyle durumlar icin sey derler ya, evden bir cenaze cikar ama gidecegin bir mezar tasi yoktur.
Gerci senin kuzun biraz buyumustu de.
cok zor bir durum, Allah sabir versin.
ben cok erken zamanda dusuk yapmistim, onu bile atlatmam zor olmustu,
senin acini tahmin bile edemem.
tekrardan basin sagolsun.
Regli bekle bencede.farkli yaklasimlar var,
benim takip ettigim doktor oneriyorum diyor, dedigim gibi 1 kupa kadar sadece, o da orucun zorlastigi zamanlarda bir kac saat daha uzatmak icin.
Ben ornegin sabah 10 gibi aciktigimi hissediyorum, normal kahve iciyorum 12 ye kadar bastiriyor, omad icin de bu yagli kahveyi dusunebilirim, haftanin bir gunu omad yapayim diyorum da, ama hala baslamaya cesaretim yok, dur reglim de gecsin.
omad yaparsam öğleden sonra saatlerinde beslenip akşam en geç 19/20 gibi uyumayı planlıyorum benfarkli yaklasimlar var,
benim takip ettigim doktor oneriyorum diyor, dedigim gibi 1 kupa kadar sadece, o da orucun zorlastigi zamanlarda bir kac saat daha uzatmak icin.
Ben ornegin sabah 10 gibi aciktigimi hissediyorum, normal kahve iciyorum 12 ye kadar bastiriyor, omad icin de bu yagli kahveyi dusunebilirim, haftanin bir gunu omad yapayim diyorum da, ama hala baslamaya cesaretim yok, dur reglim de gecsin.
Sağol canım sen de mi düşük yapmıştın sana da çok geçmiş olsun tabi ki düşük de zordur ama bu bambaşka o kadar acı çekip doğum yapıyorsun ama elin kolun boş dönüyorsun eve
Oysa ki normalde doğum yaptığında kucağına bebeğini bı verirler ne çektiğin acıyı gözün görür ne başka birşeyi
kokar o kızartmada ya yenmez sankimuhtemelen oyle olur haklisin,
cesaret toplayalim,
ben hindistan cevizinin kendisini sevmem aslinda ama simdi yagini alternatif olarak aldim, kizartma yapmak icin de kullanabilirsiniz diyor cunku.
Hep o tirtiklamalar sisirdi biziAma kaptanım ne yaptın sen çok az yiyorsun ya bildiğin aç geziyorsun yani ben asla yapamam senin yaptığın gibi tutamazsın kendimi ordan burdan tırtıklardım valla
kokar o kızartmada ya yenmez sanki
Ben cocuklara misir patlatacaksam kullaniyorum. Kokmuyor. Karnibahar pilavi yaparkende kokmadi. Pek kullanmiyorum. Simdi kahve icin kullanacagimkokar o kızartmada ya yenmez sanki
Hadi beraber yapalimomad yaparsam öğleden sonra saatlerinde beslenip akşam en geç 19/20 gibi uyumayı planlıyorum ben
Gözümün döndüğü saatlerde uykuda olurum en azından.
Şu anki çalışma şartlarımda zor gibi bu plan ama pazar günü yapabilirim sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?