Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aaaa regl oldugunu unuttum.
reglsen cikoya ok derim ben, ama gofret gene olmaz

Ya Alys ne kadar güzel yazıyor, uzun uzun açıklıyorsun herşeyi ilgine teşekkür ederim aslında bedenen değil de ruhsal anlamda modum düşük bu dertlerin arkasına saklanıyorum ama asıl derdim başka gruba girerken bahsetmiştim kısaca iki ay önce ölü doğum yaptım kafam dağılsın diye yok diyet yok spor uğraşıyorum ama aslında içim kan ağlıyo 3 yaşında bı oğlum var onun için ayakta kalmaya çalışıyorum bugün de sabahın köründe aile sağlığından aradılar bebeğin ölüm belgesini bize de ulaştırmanız lazım diye kalktım hemen dosyayı bı açtım kuzumun ultrason görüntüleri elime geldi başladım ağlamaya o saatten beri de kafam yerinde değil açıkçası yok kilo veremiyorum yok motivasyonum gitti falan diye kendimi kandırıp oyalamaya çalışıyorum ama asıl buna canım sıkkın

ah canim ah,
boyle durumlar icin sey derler ya, evden bir cenaze cikar ama gidecegin bir mezar tasi yoktur.
Gerci senin kuzun biraz buyumustu de.
cok zor bir durum, Allah sabir versin.

ben cok erken zamanda dusuk yapmistim, onu bile atlatmam zor olmustu,
senin acini tahmin bile edemem.

tekrardan basin sagolsun.

hic damak tadima uygun degil diye dusunuyordum ama o pozitif enerjiniz bana oyle gecti ki bir sans verecegim bu kahveye.
Nasil yapiyoruz, normal filtre kahvemi yapip icine kasikla koyup karistiracak miyim, yoksa yagi eritecek miyim?
Oaktree nin menülerini okudukça bu kahveyi bende merak ettim. Hindistan cevizi yağını saçlarım için almıştım bir ara. Kozmetik olarak kullandığım için huylandım sanırım hiç tadına bakmadım, mutfakta kullanmadım.
Benimde şans veresim var. Filtre kahve ile birlikte bağırsaklarada iyi gelir diye düşünüyorum.

canim bazi doktorlara gore bu tarz bir kahve omadi bozmuyor, hatta oruc suresini artirabilmek icin oneren de var.
tabi boyle 2 3 bardak degil de bir bardak mesela.
Limonlu su bozmuyor ama bulletprof kahve bozuyor saniyordum ben?
Suan oruc kismi guzel gidiyor isden dolayi herhal.
Evden cikmadan 2 gundur 500 ml ilik limonlu su, 500 ml elektrolyt iceren su, bir kupa filtre kahve icip cikiyorum. Iste de 1 L su icip is sonrasi biraz yuruyus, cocuklari al derken 13.30 da ilk ogun firsatim oluyor. Zaten o ara aciktigimi hissediyorum. Benim tehlikeli saatleri 14-17 arasi. H. C li kahveyi son ogun sonrasi ekleyecegim yarin

farkli yaklasimlar var,
benim takip ettigim doktor oneriyorum diyor, dedigim gibi 1 kupa kadar sadece, o da orucun zorlastigi zamanlarda bir kac saat daha uzatmak icin.

Ben ornegin sabah 10 gibi aciktigimi hissediyorum, normal kahve iciyorum 12 ye kadar bastiriyor, omad icin de bu yagli kahveyi dusunebilirim, haftanin bir gunu omad yapayim diyorum da, ama hala baslamaya cesaretim yok, dur reglim de gecsin.

muhtemelen oyle olur haklisin,
cesaret toplayalim,
ben hindistan cevizinin kendisini sevmem aslinda ama simdi yagini alternatif olarak aldim, kizartma yapmak icin de kullanabilirsiniz diyor cunku.

Yoo yoo ben karismiyorum. O is seduda. Kendime de ceza bekliyorum ama sirf yesillik yok diye. Yoksa Ilk ogunum 2 Gr karbonhidrat 30gr protein 50 gr yag
Son ogunum batirdi beni
Aman kaptanım ne yaptın sen çok az yiyorsun ya bildiğin aç geziyorsun yani ben asla yapamam senin yaptığın gibi tutamazdım kendimi ordan burdan tırtıklardım valla

Sağol canım sen de mi düşük yapmıştın sana da çok geçmiş olsun tabi ki düşük de zordur ama bu bambaşka o kadar acı çekip doğum yapıyorsun ama elin kolun boş dönüyorsun eve
Oysa ki normalde doğum yaptığında kucağına bebeğini bı verirler ne çektiğin acıyı gözün görür ne başka birşeyi

Regli bekle bencede.
OMAD soyle yazin mangal yapilacaksa olur
Tek ogun oldugu icin dikkat etmek gerek ne Yedigine. Benim hedefim omad günü direk ketojenik dusunup yag kismini doldurmak oluyor.

omad yaparsam öğleden sonra saatlerinde beslenip akşam en geç 19/20 gibi uyumayı planlıyorum ben
Gözümün döndüğü saatlerde uykuda olurum en azından.
Şu anki çalışma şartlarımda zor gibi bu plan ama pazar günü yapabilirim sanki.

allah kalanlara saglik versin, duamiz bu yonde olsun.

Toparlayacaksin sen de, mecburuz toparliyoruz degil mi.

Ama kaptanım ne yaptın sen çok az yiyorsun ya bildiğin aç geziyorsun yani ben asla yapamam senin yaptığın gibi tutamazsın kendimi ordan burdan tırtıklardım valla
Hep o tirtiklamalar sisirdi bizi boyle hale gelene kadar cok ugrastim.
Bazen aciliyor ama bogazim hemde nasil

Yarin Sebze ve protein günü yapayim. Ozaman dolu dolu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…