Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben tam tersi calisma gunumde yapabilirim gibi geliyor, gelsin kahveler gitsin kahveler idare ederim,

haftasonu bizim ev restorana donustugu icin omad cok can acitici olabilir

senin yerinde olsam soyle yaparim:
aksam ogunun atiyorum 19.00

omad degil ama warrior yaparim (bunun adi daha havali cunku): 20 saat oruc 4 saat yeme araligi

10:00 acili kahve (senin sekersiz kahve )

15:00 Yagli kahve

17:00 bir ara ogun (hafif acligi bastirsin diye, kuruyemis olabilir, meyveli yogurt olabilir)

19:00 ana ogun

21.00 : oruca baslarken de iste menunde ne eksikse o, atiyorum protein az yemissin 1 yumurta, veya sebzen az bir havc ye gibi.

sıvı serbest ama dimi
çay vs yoksa yapamam bunu ofis ortamında habire çay kahve arıyor insan

sıvı serbest ama dimi
çay vs yoksa yapamam bunu ofis ortamında habire çay kahve arıyor insan

sifir kalorili her sey serbest.

cay, kahve

ya da cok cok az kalorili

atiyorum limonlu su : limonunu sikmayacaksin, sadece kesip icine atacaksin, ayni siseyi kullanip duracaksin.
salatalikli su da ayni sekilde.

bu yagli kahve, hatta bazi kisiler cok az sut de koyulabilecegini soyluyor ama Oaktree o konuda negatif bir yorum yapti, ben onu dinlicem

Limonlu suyunda mı kalorisi varmış ayol.
Ben akşama kadar çayı şekersiz içebilmek için limon sıkıp sıkıp içiyorum. 0 kalori diye hiç yazmıyorum buraya.

Limonlu suyunda mı kalorisi varmış ayol.
Ben akşama kadar çayı şekersiz içebilmek için limon sıkıp sıkıp içiyorum. 0 kalori diye hiç yazmıyorum buraya.
Var tavi
Kalori 37 , 100 gr limon da
8,6 da karbonhidrat. Baska pek bisey icermiyor sabah ceyrek limon skiyorum ben suya. Gün icinde tekrar kullanmam

Var tavi
Kalori 37 , 100 gr limon da
8,6 da karbonhidrat. Baska pek bisey icermiyor sabah ceyrek limon skiyorum ben suya. Gün icinde tekrar kullanmam

evet limon cok sekerli.

benim yarim literelik bir kavanozum var, ona yarim limonu dogruyorum, butun gun doldurup doldurup iciyorum.
Hatta ertesi gun de tadi acilasana kadar devam.

evet limon cok sekerli.

benim yarim literelik bir kavanozum var, ona yarim limonu dogruyorum, butun gun doldurup doldurup iciyorum.
Hatta ertesi gun de tadi acilasana kadar devam.
Organik almadim bu evdeki limonu. Organik degilse hayat da atamam suyun icine
Sacmaligin daniskasi biliyorum. Ama suya Elma, nane, salatalik atacak olsam organik olmali

Ben uyuyayim artik iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…