Ben cocuklara misir patlatacaksam kullaniyorum. Kokmuyor. Karnibahar pilavi yaparkende kokmadi. Pek kullanmiyorum. Simdi kahve icin kullanacagim
Onun hakkinda da farkli duyumlar aldimbu misir patlamasi aslinda diyeti de bozmaz mi acaba
omad yaparsam öğleden sonra saatlerinde beslenip akşam en geç 19/20 gibi uyumayı planlıyorum ben
Gözümün döndüğü saatlerde uykuda olurum en azından.
Şu anki çalışma şartlarımda zor gibi bu plan ama pazar günü yapabilirim sanki.
bu pazar mı?Hadi beraber yapalim
Öyle tabi hayatın kuralı böyle..allah kalanlara saglik versin, duamiz bu yonde olsun.
Toparlayacaksin sen de, mecburuz toparliyoruz degil mi.
Onun hakkinda da farkli duyumlar aldim
1 avuc dan bisi olmaz. Ben yemiyorum ama tuzsuz da olsa. Mavi misir birde
sıvı serbest ama dimiben tam tersi calisma gunumde yapabilirim gibi geliyor, gelsin kahveler gitsin kahveler idare ederim,
haftasonu bizim ev restorana donustugu icin omad cok can acitici olabilir
senin yerinde olsam soyle yaparim:
aksam ogunun atiyorum 19.00
omad degil ama warrior yaparim (bunun adi daha havali cunku): 20 saat oruc 4 saat yeme araligi
10:00 acili kahve (senin sekersiz kahve)
15:00 Yagli kahve
17:00 bir ara ogun (hafif acligi bastirsin diye, kuruyemis olabilir, meyveli yogurt olabilir)
19:00 ana ogun
21.00 : oruca baslarken de iste menunde ne eksikse o, atiyorum protein az yemissin 1 yumurta, veya sebzen az bir havc ye gibi.
Benim iki üç sene önceki diyetimden akşam öğünü yapacaksan mısır serbest diye kalmış aklımda.tuzsuz mu
yemem daha iyi
sıvı serbest ama dimi
çay vs yoksa yapamam bunu ofis ortamında habire çay kahve arıyor insan
Limonlu suyunda mı kalorisi varmış ayol.sifir kalorili her sey serbest.
cay, kahve
ya da cok cok az kalorili
atiyorum limonlu su : limonunu sikmayacaksin, sadece kesip icine atacaksin, ayni siseyi kullanip duracaksin.
salatalikli su da ayni sekilde.
bu yagli kahve, hatta bazi kisiler cok az sut de koyulabilecegini soyluyor amaOaktree o konuda negatif bir yorum yapti, ben onu dinlicem
Yes babybu pazar mı?
Limonlu suyunda mı kalorisi varmış ayol.
Ben akşama kadar çayı şekersiz içebilmek için limon sıkıp sıkıp içiyorum. 0 kalori diye hiç yazmıyorum buraya.
Var taviLimonlu suyunda mı kalorisi varmış ayol.
Ben akşama kadar çayı şekersiz içebilmek için limon sıkıp sıkıp içiyorum. 0 kalori diye hiç yazmıyorum buraya.
Biter ozamanadur bir regli bitsin kizcagizin
Var tavi
Kalori 37 , 100 gr limon da
8,6 da karbonhidrat. Baska pek bisey icermiyorsabah ceyrek limon skiyorum ben suya. Gün icinde tekrar kullanmam
Organik almadim bu evdeki limonu. Organik degilse hayat da atamam suyun icineevet limon cok sekerli.
benim yarim literelik bir kavanozum var, ona yarim limonu dogruyorum, butun gun doldurup doldurup iciyorum.
Hatta ertesi gun de tadi acilasana kadar devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?