- 5 Mart 2008
- 281
- 1.515
- 638
Annem yapiyorCanım adım sayın ne kadar güzel. Şu kurabiyeleri yemeseydin menünde güzel aslında. Dayanamıyorsan eve almamayı dene. Ben çay yanı atıştırmalıklarını bırakmak için alışveriş listemden çıkardım direkt.
Haklisin kaptan.Dünde kurabiye yemiştin 3-4 tane diyerek bugün de eklendi üzerine bir de kaju. Dünden cezan var kurabiyeler için. Bugüne ayrıca bir ceza ekleyeceğim. Bu şekilde gidersen günde 3-4 tane diyerek cumaya artı görürsün demedi deme
Suyun cok az olmus ama 1 L dukan ile yine kurtarmis.
H3RA_ kaptanin dedigi gibi yapmani tavsiye ederim. Eve alma kurabiye, tatli. Cunku engel olamiyorsun kendine. Ayni ben
Tek cozum Eve almaman.
Kahvaltiya yesillik de ekmeleye calis. Ve zeytin. Daha uzun tok tutar.
Kaju da oyle birsey ki insan engel olamiyor. 20 Gr Max 40 gr kucuk kutulara koy sadece ondan ye
sedulu dan gelecek cezaya hazir ol
Yürümek icin bahane yaratiyorum kendime, isten eve de yuruyerek donuyorum toplu tasimayi kullanmayayim diye. bi tane de akilli bileklik aldim en uygunundan. Cok motive ediyor.Adımların çok iyi. Maşallah. Hiç şöyle bi adımım olamayacak sanırım.
Acıkınca galeta, meyve, sütlü kahve tüketmeye çalışıyoeum.
Bende cezamı bekliyoruö.
Yalnız değilsin.
sikmayacan, infuse ettirecen
Var tavi
Kalori 37 , 100 gr limon da
8,6 da karbonhidrat. Baska pek bisey icermiyorsabah ceyrek limon skiyorum ben suya. Gün icinde tekrar kullanmam
Detoks suyuna senin dediğin gibi yapıyorumevet limon cok sekerli.
benim yarim literelik bir kavanozum var, ona yarim limonu dogruyorum, butun gun doldurup doldurup iciyorum.
Hatta ertesi gun de tadi acilasana kadar devam.
Tamam varım canım, denemiş olurum hem, en kolay evde yapılır. Acıktıkça uyurum en azındanBiter ozamana
Zaliiiim oyun bozan. Diyor ve gidiyorum. CiddiArrietty_ H3RA_ Cikocev hatirladiklarim şimdilik bunlar cezalar sabah eklenecek.
rockandroll canim senin cezanı da güncellerim zıplamasız bir şey ayarlarım.
Adımların bu sıra epey arttı çok güzel. Başlangıçtan beri gelişme var adım konusunda.Annem yapiyornefsimi guclendirmem gerek sanirim.
Haklisin kaptan.
Sanirim ben kurabiye canavariyim bugun yemedim ama
Yürümek icin bahane yaratiyorum kendime, isten eve de yuruyerek donuyorum toplu tasimayi kullanmayayim diye. bi tane de akilli bileklik aldim en uygunundan. Cok motive ediyor.
Bugunku menum:
09:30
1 muz
Bir avuc yulaf
1 bardak süt
14:00
2 tane mercimek krebi ( mercimek, yumurta , süt) (yağ yok)
1 domates
Beyaz peynir
15:30
Şehriyeli kiymali corba
1 sarma
1 dilim ekmek
21:00
1 kâse salata
1 bardak sütlü filtre kahve
Aralarda;
1 dilim ananas
1 avuc antep fistigi
1 mercimek krebi daha
Su:
2 litre
2 bardak dukan
Spor:
22015 adım
=1100 puan
sedulu cezayi yapamadim yarin yapayim mi bir de ben ziplayamiyorum dizlerim kotu oluyor baska ceza alabilir miyim kaptan? 30 dk ip atlamam vardi da.
Arrietty_
H3RA_
SsSiMqE
Oooo bi cezalık menü daha geldi hosgeldin canımMerhaba bayanlar bugünkü menüm sabah yulaf ezmesi öğlen 2 içli köfte (ceza alabilirim dayanamadım) akşam et sote salata. Bol etli bir gün oldu yarın yarın dengeleyeceğim kendime söz veriyorum.
Spor olarak 10200 adım 510 puan 80 mekik 160 puan 200 ip atlama 100 puan toplam 770 puan.Melegimkorusun bugün pek diyete uygun beslenemedim eşim. sedulu A arrietty
Yaa tam cezalıkım valla. Neyse bu hafta Bi daha yokOooo bi cezalık menü daha geldi hosgeldin canım
bana perşembe 1 saat pilates cezası verebilirsinArrietty_ H3RA_ Cikocev hatirladiklarim şimdilik bunlar cezalar sabah eklenecek.
rockandroll canim senin cezanı da güncellerim zıplamasız bir şey ayarlarım.
evi taşıAnnem yapiyornefsimi guclendirmem gerek sanirim.
İnanayim miYaa tam cezalıkım valla. Neyse bu hafta Bi daha yok
Sen Perşembe pilateste güzel soversin
Kes canım boynum kıldan inceSen Perşembe pilateste güzel soversin
Ben sana yarına ayrıca keseyim ceza
Canım sadece öğlen olmamışMerhaba bayanlar bugünkü menüm sabah yulaf ezmesi öğlen 2 içli köfte (ceza alabilirim dayanamadım) akşam et sote salata. Bol etli bir gün oldu yarın yarın dengeleyeceğim kendime söz veriyorum.
Spor olarak 10200 adım 510 puan 80 mekik 160 puan 200 ip atlama 100 puan toplam 770 puan.Melegimkorusun bugün pek diyete uygun beslenemedim eşim. sedulu A arrietty
3 litre su, 1 litre dukan birasıIyi akşamlar,
10:30 1 kk peynir, 5 zeytin, 2 haşlanmış yumurta, 1/4 greyfurt, 1 tk bal, 2 yk közlenmiş biber, 3 dilim hindi füme
13:30 1 elma
16:30 1 tabak kabak sote, yoğurt salata, 2 yk tavuk sote
19:00 2yk yesil mercimek yemeği, 2 yk kiymali patlıcan
sedulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?