Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Annem yapiyor nefsimi guclendirmem gerek sanirim.
Haklisin kaptan.
Sanirim ben kurabiye canavariyim bugun yemedim ama
Adımların çok iyi. Maşallah. Hiç şöyle bi adımım olamayacak sanırım.
Acıkınca galeta, meyve, sütlü kahve tüketmeye çalışıyoeum.
Bende cezamı bekliyoruö.
Yalnız değilsin.
Yürümek icin bahane yaratiyorum kendime, isten eve de yuruyerek donuyorum toplu tasimayi kullanmayayim diye. bi tane de akilli bileklik aldim en uygunundan. Cok motive ediyor.

Bugunku menum:

09:30
1 muz
Bir avuc yulaf
1 bardak süt

14:00
2 tane mercimek krebi ( mercimek, yumurta , süt) (yağ yok)
1 domates
Beyaz peynir

15:30
Şehriyeli kiymali corba
1 sarma
1 dilim ekmek

21:00
1 kâse salata
1 bardak sütlü filtre kahve

Aralarda;
1 dilim ananas
1 avuc antep fistigi
1 mercimek krebi daha

Su:
2 litre
2 bardak dukan

Spor:
22015 adım
=1100 puan
sedulu cezayi yapamadim yarin yapayim mi bir de ben ziplayamiyorum dizlerim kotu oluyor baska ceza alabilir miyim kaptan? 30 dk ip atlamam vardi da.

Arrietty_
H3RA_
SsSiMqE

Eklentiler

• 20210302_234824.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 20
sikmayacan, infuse ettirecen

Var tavi
Kalori 37 , 100 gr limon da
8,6 da karbonhidrat. Baska pek bisey icermiyor sabah ceyrek limon skiyorum ben suya. Gün icinde tekrar kullanmam

evet limon cok sekerli.

benim yarim literelik bir kavanozum var, ona yarim limonu dogruyorum, butun gun doldurup doldurup iciyorum.
Hatta ertesi gun de tadi acilasana kadar devam.
Detoks suyuna senin dediğin gibi yapıyorum Alys ama çaya zararsız diye sıkıyordum. Gerçi her halukarda eski şekerli halinden daha zararsızdır. Ama çaya da öyle yaparım artık.

Merhaba bayanlar bugünkü menüm sabah yulaf ezmesi öğlen 2 içli köfte (ceza alabilirim dayanamadım ) akşam et sote salata. Bol etli bir gün oldu yarın yarın dengeleyeceğim kendime söz veriyorum.
Spor olarak 10200 adım 510 puan 80 mekik 160 puan 200 ip atlama 100 puan toplam 770 puan. Melegimkorusun bugün pek diyete uygun beslenemedim eşim. sedulu A arrietty

Eklentiler

• Screenshot_20210303_001155_com.huawei.health.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 15
Adımların bu sıra epey arttı çok güzel. Başlangıçtan beri gelişme var adım konusunda.
Senin sıkıntı abur cubur kesmemek. Daha sağlıklı atistirmaliklara yönelsen şekersiz ya da açlık hissettiğinde bir avuç ceviz çiğ badem gibi şeyler tüketsen kilonu daha hızlı vereceksin. Hep diyorum yaşın genç metabolizma hızlı az dikkat ederek güzel sonuç alırsın

Oooo bi cezalık menü daha geldi hosgeldin canım

Canım sadece öğlen olmamış hatta içli köften haşlama olsaydı öğlen yemeği niyetine sayılabilirdi sonuçta kıyma ve bulgur ama cezaya razıyım dediğine göre kızartmaydı sanırım onun dışında güzel. Ceza olarak 250 - 300 ip Atlama fazladan yap olur mu

İyi akşamlar kızlar
Salı menüm
Sabah
45gr beyaz peynir+ 1 kapya biber+ 5 zeytin+ yeşillik

Ara
3 hurma+ 10 çiğ badem

Ara
Yoğurt+ elma + chia tohumu+ tarçın

Akşam
7 yk kabak yemeği+ yoğurt+ salata

Ara rezene çayı

Su: 3lt
Spor : 30dk Leslie: 210
30dk zumba: 210
9000adım: 450puan
Toplam: 870 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ S sadece_ben

3 litre su, 1 litre dukan birası

8000 adim: 400 puan
100 ip atlama: 50 puan
Toplam: 450 puan

Arrietty_ sedulu H3RA_ D -DOLUNAY-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…