Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi aksamlar kizlar
genel itibariyle menuler cok guzel takimin muhabbeti cok hizli ilerliyor henuz yakalayip dahil olamadim.

menumu yazayim
9.40
2 yumurta 3 dlm sucuk
100 calorilik krep
1 tatli kasigi krem peynir
3 zeytin
cay

12.00
yarim muz
1 wasa uzeri az krem peynir chia tohumu yarim domates

14.30
1 bardak kakaolu sut

15.30
130 gr somon

17.00
1 kare bitter
cay

18.30
3 uzum
yarim kase yogurt
1 kapya biber

su 2 lt
adim 7400 = 370 puan

sedulu Arrietty_ @_Vera_

Ne güzel bir menü ne güzel Sporlar. Bravo bana ilham verdin.

Tabi ki eşim seni mi kıracağım. Yarın yaparım

Eklentiler

• 20210302_232455.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20210302-194357_FatSecret.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 17
Günaydın kızlar

BBugun Carsamba ve bu demek oluyor ki Zumba Challenge
En sevdigim videoyu paylasayim Tabii ki cocuklar ile birlikte yapila bilecegimiz bir video
Hosunuza giden videolari sizde paylasin ki fikir olsun

IIse gitmeden yuruyus yapacagim.
Hayirli günler

Günaydın 65,50 kg olarak güne merhaba
Yaklaşık 1 ayda 2 kg gidiyor

Sabah 1 litre su ile tüm vitaminlerimi aldım
Şimdi muhiku dan çıkan mithra filtre kahve mi deneyeceğim tabiki hindistancevizli yağlı birazdan ptt ye yürüyerek gidicem oradanda biraz adım alırım ay ben hiç hayatımda bu kilolara düşeceğimi düşünemezdim
Arrietty_ Cikocev sedulu H3RA_
Mutluyum mutlusun mutlular

Gunaydin
1 ayda 2 kilo cok iyi. Yavas yavas ama saglikli ve kalici gidiyor boylece

Ilk defa duydum o kahveyi

Gunaydin
1 ayda 2 kilo cok iyi. Yavas yavas ama saglikli ve kalici gidiyor boylece

Ilk defa duydum o kahveyi
Vallaha bu yeme şekline geçmeden 70den aşağı inemezdi kilom süt ve süt ürünleri bence çok ödem tutuyor glutende vücurttan 3 ayda çıkıyor

bende yeni denicem yarın doğum günümde hediyeler içinden çıktı bakalım portakal meyve tonları varmış kahvede

hic damak tadima uygun degil diye dusunuyordum ama o pozitif enerjiniz bana oyle gecti ki bir sans verecegim bu kahveye.
Nasil yapiyoruz, normal filtre kahvemi yapip icine kasikla koyup karistiracak miyim, yoksa yagi eritecek miyim?
Şöyle diyim ben evet her şeyi önce denerim sonra sevdim sevmedim derim ama faydalı ise kötü olsada yerim eşim iğğğ filan diyordu şimdi aaa güzelmiş tadı banada yap yok efendim sabah yğalı kahve içmezse erken acıkıyormuş filan yani sevip bağımlısı olabilirsin ayrıca bağırsaklara çok fuydalı dudak kuruluğuna iyi geliyor v.s güzel bişi

Bazen misafirlikte hindistancevizi bulamayıp tereyağ attığım oldu mesela o birazcık koku veriyor ama hindistancevizi kokusuz daha güzel bir kıvamı var
Yurtdışında starbucksta bulletproof olarak satılıyor anlamı kurşun gibi v.s hatta kurşun geçirmez kahve de diyen var

Dogum günün kutlu olsun simdiden
Sut degilde peynir cok severim her cesitini hemde
Merakla fikrini bekliyorum kahve hakkinda

Dogum günün kutlu olsun simdiden
Sut degilde peynir cok severim her cesitini hemde
Merakla fikrini bekliyorum kahve hakkinda
Çok yumuşak içimli tchibo alırdım normalde mesela o daha sert bundan 2 tatlı kaşığı eklenebilir frenchpresse

ay inanır mısın bana koca tabak tatlı sunsalar peynir tabağını tercih ederim her gün yoğurt yiyen litre litre süt tüketen biriydim hala canım çekiyor ne yalan söyliyim ama yıllarca beni kilolu tutan buymuş demekki

Menü Takip Tablosu

3 gün üst üste menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!

TUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

Legendwomen fazla olan bir lahmacundan dolayı 15 dk IA cezası var canım. Cezanı en geç ertesi gün yapmış olmalısın.
Hala bildirim gelmedi senden canım cezan 30 dk IA olarak güncellendi. Lütfen cezanı yapınca bildirim yapmayı unutma.

rockandroll canım bugün zumba günü o yüzden zumba cezası vereyim 40 dk zumba. Yaptığında bildirmeyi unutma
S sadece_ben 10 dk IA cezası
Cikocev 10 dk IA cezası
bnnu 150 IA cezan var canım eşin kesti cezayı
H3RA_ 100 jj cezası
esmeriiim içini bile çıkarmış olsan ekmek ekmektir ve su miktarı çok az 30 dk zumba cezan var.
Arrietty_ menü zayıf kaptanım o yüzden 100 HK sen yaparsın

Sevgili eşim ben hala senin diyetini anladım ama bu konuyu bu kadar araştırarak yapman ve vücudunu, kendini kontrol edebilmen ve bu kadar farklı beslenmeyi keşfetmen taktire şayan tebrik ediyorum

Ve beklenen geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…