Ne güzel bir menü ne güzel Sporlar. Bravo bana ilham verdin.İyi akşamlar kızlar
Salı menüm
Sabah
45gr beyaz peynir+ 1 kapya biber+ 5 zeytin+ yeşillik
Ara
3 hurma+ 10 çiğ badem
Ara
Yoğurt+ elma + chia tohumu+ tarçın
Akşam
7 yk kabak yemeği+ yoğurt+ salata
Ara rezene çayı
Su: 3lt
Spor : 30dk Leslie: 210
30dk zumba: 210
9000adım: 450puan
Toplam: 870 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ S sadece_ben
Tabi ki eşim seni mi kıracağım. Yarın yaparımCanım sadece öğlen olmamışhatta içli köften haşlama olsaydı öğlen yemeği niyetine sayılabilirdi sonuçta kıyma ve bulgur ama cezaya razıyım dediğine göre kızartmaydı sanırım onun dışında güzel. Ceza olarak 250 - 300 ip Atlama fazladan yap olur mu
GunaydinEki Görüntüle 2794097
Günaydın 65,50 kg olarak güne merhaba
Yaklaşık 1 ayda 2 kg gidiyor
Sabah 1 litre su ile tüm vitaminlerimi aldım
Şimdi muhiku dan çıkan mithra filtre kahve mi deneyeceğim tabiki hindistancevizli yağlı birazdan ptt ye yürüyerek gidicem oradanda biraz adım alırımay ben hiç hayatımda bu kilolara düşeceğimi düşünemezdim
Arrietty_ Cikocev sedulu H3RA_
Mutluyum mutlusun mutlular
Vallaha bu yeme şekline geçmeden 70den aşağı inemezdi kilom süt ve süt ürünleri bence çok ödem tutuyor glutende vücurttan 3 ayda çıkıyorGunaydin
1 ayda 2 kilo cok iyi. Yavas yavas ama saglikli ve kalici gidiyor boylece
Ilk defa duydum o kahveyi
Şöyle diyim ben evet her şeyi önce denerim sonra sevdim sevmedim derim ama faydalı ise kötü olsada yerim eşim iğğğ filan diyordu şimdi aaa güzelmiş tadı banada yap yok efendim sabah yğalı kahve içmezse erken acıkıyormuş filanhic damak tadima uygun degil diye dusunuyordum ama o pozitif enerjiniz bana oyle gecti ki bir sans verecegim bu kahveye.
Nasil yapiyoruz, normal filtre kahvemi yapip icine kasikla koyup karistiracak miyim, yoksa yagi eritecek miyim?
Bazen misafirlikte hindistancevizi bulamayıp tereyağ attığım oldu mesela o birazcık koku veriyor ama hindistancevizi kokusuz daha güzel bir kıvamı varOaktree nin menülerini okudukça bu kahveyi bende merak ettim. Hindistan cevizi yağını saçlarım için almıştım bir ara. Kozmetik olarak kullandığım için huylandım sanırım hiç tadına bakmadım, mutfakta kullanmadım.
Benimde şans veresim var. Filtre kahve ile birlikte bağırsaklarada iyi gelir diye düşünüyorum.
Dogum günün kutlu olsun simdidenVallaha bu yeme şekline geçmeden 70den aşağı inemezdi kilom süt ve süt ürünleri bence çok ödem tutuyor glutende vücurttan 3 ayda çıkıyor
bende yeni denicem yarın doğum günümde hediyeler içinden çıktı bakalım portakal meyve tonları varmış kahvede
Çok yumuşak içimli tchibo alırdım normalde mesela o daha sert bundan 2 tatlı kaşığı eklenebilir frenchpresseDogum günün kutlu olsun simdiden
Sut degilde peynir cok severimher cesitini hemde
Merakla fikrini bekliyorum kahve hakkinda
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
| |||||||
| |||||||
@_Vera_ | MUAF | MUAF | MUAF | ||||
| |||||||
@Serina08 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | |||
E Emeeelll | |||||||
| |||||||
| |||||||
@Ayse_M | |||||||
A Aylakkadin | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
K klbk33 | |||||||
| |||||||
D -DOLUNAY- | |||||||
| |||||||
| MUAF | MUAF | |||||
| |||||||
S sadece_ben | |||||||
| |||||||
|
Teşekkür ederim bu ara yaşlanıyoruz her yılDogum günün kutlu olsun simdiden
Sut degilde peynir cok severimher cesitini hemde
Merakla fikrini bekliyorum kahve hakkinda
Sevgili eşim ben hala senin diyetini anladımEki Görüntüle 2794099
Günaydın 65,50 kg olarak güne merhaba
Yaklaşık 1 ayda 2 kg gidiyor
Sabah 1 litre su ile tüm vitaminlerimi aldım
Şimdi muhiku dan çıkan mithra filtre kahve mi deneyeceğim tabiki hindistancevizli yağlı birazdan ptt ye yürüyerek gidicem oradanda biraz adım alırımay ben hiç hayatımda bu kilolara düşeceğimi düşünemezdim
Arrietty_ Cikocev sedulu H3RA_
Mutluyum mutlusun mutlular
Ve beklenen geldiMenü Takip Tablosu
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Arrietty_ Varyemez ÖDÜL @_Vera_ MUAF MUAF MUAF H3RA_ ÖDÜL @Serina08 istanbulin O_sevincli_ki sedulu Alys Zeytur MUAF MUAF MUAF MUAF E Emeeelll bnnu Ceyhans ÖDÜL @Ayse_M A Aylakkadin Cikocev rockandroll graphicdesigner Ozzybal Dilber Hala SsSiMqE ÖDÜL K klbk33 Oaktree D -DOLUNAY- Legendwomen CanTorun MUAF MUAF Melegimkorusun S sadece_ben ÖDÜL esmeriiim Sismaniye
3 gün üst üste menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!
TUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
Legendwomen fazla olan bir lahmacundan dolayı 15 dk IA cezası var canım. Cezanı en geç ertesi gün yapmış olmalısın.
Hala bildirim gelmedi senden canım cezan 30 dk IA olarak güncellendi. Lütfen cezanı yapınca bildirim yapmayı unutma.
rockandroll canım bugün zumba günü o yüzden zumba cezası vereyim 40 dk zumba. Yaptığında bildirmeyi unutma
S sadece_ben 10 dk IA cezası
Cikocev 10 dk IA cezası
bnnu 150 IA cezan var canım eşin kesti cezayı
H3RA_ 100 jj cezası
esmeriiim içini bile çıkarmış olsan ekmek ekmektir ve su miktarı çok az 30 dk zumba cezan var.
Arrietty_ menü zayıf kaptanım o yüzden 100 HK sen yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?