tabiki eşim , dışarıda olunca içemedim wc ye gitmek sorun olmasın diye, bugün içerim, cezama da razıyım bugün yaparımSabah hiç bişe yememişsin canım sadece yumurta yeterli olmaz bence ve börek için bi ceza vermem gerekli sanırım 150 ip atlama olsun suyun da çok az 2 bardak da su içmeni istesem
Doğru valla haklısın dışarda wc sorunu olursa kötü olur hele ki bu dönemde hiç bi yere gidemem sanırım ben altıma da yapsam hahatabiki eşim , dışarıda olunca içemedim wc ye gitmek sorun olmasın diye, bugün içerim, cezama da razıyım bugün yaparım
tabiki eşim , dışarıda olunca içemedim wc ye gitmek sorun olmasın diye, bugün içerim, cezama da razıyım bugün yaparım
Ben akşam yemeğini o saatlerde kapatsam kesin daha hızlı kilo veririm.Herkese günaydın,
Bugun kahvaltıyı 09:00 da yaptım, yemek olayını 16:00 gibi kapatacağım, tartıda bir türlü eksi göremiyorum, takıldı kaldı ayni kiloya, yemeği erkenden kesersen belki farkeder.
Şu anda mecburen çarşıya çıktım ama dediğin gibi elim ayağım buz ve halsizlikKızlar bugün reglinin en zor gününü yaşıyorum. Kaç gündür normal seyrediyordu.
Afedersiniz sabah yatak yorgan değiştirmek zorunda kaldım o derece.
Doktor normal diyor ama beni çok halsiz bırakıyor.
Sizlerde de oluyor mu bu derece yoğunluk.
@emeeell akşam zumba yapamayabilirim, daha hafif bir şeylerle geçirebilirim belki haberin olsun.
Nice mutlu senelere.Teşekkür ederim bu ara yaşlanıyoruz her yıl
Kızımda bana çekmiş regl dönemlerinde hasta gibi geziyor kuzum.Şu anda mecburen çarşıya çıktım ama dediğin gibi elim ayağım buz ve halsizlik
Yılardır böyle...
Annemin de kanaması çok olurdu
Erkenden yemeği kesmek farkettiriyor, oglum ve esim için sofra kurup, hemen mutfaktan çıkacağımBen akşam yemeğini o saatlerde kapatsam kesin daha hızlı kilo veririm.
Eve gidip yemek yapma sofra kurma olayı yüzünden istediğim düzeni sağlayamıyorum.
H3RA_ tavuk salata sipariş edebilirsin canım. Ben çalışıyorken öğle molasında çok yerdim. Güzel tok tutuyor hem de proteinli
Kızlar ev yemeği yapan bir yerden sipariş verdim yarım saat önce. Aslında açlık süremi uzatacaktım ama dün akşam sadece brokoli yedim diyemi bilmem çok acıktım. Domates çorbası ve kuru fasulye yedim. Lokantanın menüsünün en hafif yemekleri bunlardı. Ekmek hiç yok.H3RA_ benim canim doner cekiyor ne zamandir, porsiyon doner alsan salatasi falan olan. Pilav ya da ekmek ekletmesen.
Bende 60 dk zumba yaptım 10 dk da chloe karın çalıştım. Yürüyüş öğleden sonra yapicam açık havada.sedulu
Zumbami da yaptimkaldi sadece hiit.
Enerji versin diye
10.30
Suda veklemis 4 kayisi, suyu ile beraber
Tum gunu de yazayım da sozum soz olsun
12.00
3 yumurta
Yesillik domates
14.00
1 buyuk hurma
17.00
Patlican kabak ile uydurma bir yemek yapmam lazim
Yaninda da 1.5 dilim ekmek
Aynen canım akşam yemeğini mümkün olduğunca proteinle kapatırsan tokluk hissiyatı çok fazla olur. Ben protein yapmayacaksam da sebzeyle ve yoğurtla bir şekilde dengelemeye çalışıyorumKızlar ev yemeği yapan bir yerden sipariş verdim yarım saat önce. Aslında açlık süremi uzatacaktım ama dün akşam sadece brokoli yedim diyemi bilmem çok acıktım. Domates çorbası ve kuru fasulye yedim. Lokantanın menüsünün en hafif yemekleri bunlardı. Ekmek hiç yok.
Az önce şu iki yiyeceğin değerlerin baktım. Şu menüde ekmek olmamasına rağmen 36 gr. karbonhidrat tüketmiş oluyorum.
Akşam tavuk/balık ve bol salata yersem dengeli bir menü oluyor değil mi?
Bir öğünde sebze yada bakliyat diğer öğünde protein mi dengeliyorsunuz?
Doğru yoldasın kuzumsedulu
Öğlen börek teklif ettiler yimedim
Dürüm teklif ettiler onuda yimedim.
köfte çorba salata yedim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?