Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim menum yukarida bugunluk. Et cop olmadigi icib yumurtayi fazla tuttum, aksam yogurt da eklerim muhtemelen.

Ben muhakkak her besin grubundan koymaya calisiyorum. Kuru bakliyat yedigim gun protein cok almiyorum ama senden buyuk oluyor porsiyonum. O yuzden sen ekleyebilirsin daha gibi geliyor.

Hiit de bitti, ben de bittim.
Artik dusumu aliyorum, adimlamayi bitirebilecegimden bile emin degilim

Neyse bir yemek yiyince enerji yuklenir muhtemelen.

Benim regli günlerimde bu şekilde yoğun geçiyor o yüzden sürekli kansızlık yaşıyorum yaz kış üşürüm çorapsiz gezemem
Afiyet olsun güzel plan yalnız akşam yemeğinin yanına yogurtta ye

Sabah yumurta yeme alışkanlığı edinmem lazım. Ne güzel sabah 3 tane yemişsin, acıktırmazda.
Bugün kızım erken çıkıyor eve erken geçicem. Haftasonu yaptığım yemek stokları bitti.
Bu akşam bir kaç parça yemek yapıp daha dengeli menüler hazırlamaya çalışacağım.
Ben günlük besin değeri olarak bakmayıp diyete uygun yemeye çalışıyordum hep, bilinçli değil menülerim.
Sizleri takip ettikçe bilgileniyorum sayenizde. Bir kaç arkadaş daha var menülerini takip ettiğim.

Kızlar menü bildirimi yapıyoruz ya, altlarına kısa notlar yazsak diğerleri içinde daha bilgilendirici olur aslında.
Mesela sabah şunları yedim bunun içinde şu değerler yüksek olduğu için akşam bunları yedim gibisinden.
Hiç ummadığım yiyeceklerin içinde protein yada karbonhidrat olabiyor mesela.
Hem bilen bilmeyene öğretmiş olur, hem yanlış bilinenler düzeltilir menü yorumlarında.
Dün Oaktree nin verdiği bilgiler çok güzeldi. Eve geçerken hindistan cevizi yağını alacağım mutlaka.
Birde kinoa yı konuşmuştuk geçen hafta. Onuda alışveriş listemde baki tutacağım.

Hiit de bitti, ben de bittim.
Artik dusumu aliyorum, adimlamayi bitirebilecegimden bile emin degilim

Neyse bir yemek yiyince enerji yuklenir muhtemelen.
Oh geçmiş olsun. Dinleniyorum bende sporlar bitti kahve keyfi yapıyorum. Yap sende bi kahve miden dolu gözüksün

Benim regli günlerimde bu şekilde yoğun geçiyor o yüzden sürekli kansızlık yaşıyorum yaz kış üşürüm çorapsiz gezemem
Al benden de o kadar. Havalar soğuk gidiyor diye akşam yürüyüşlerine bile çıkamıyorum titremekten.
Bu ara full kan testi yaptırayım, kesin demir değerlerim yerlerdedir yine.

Dört Mevsim Kadın – İÇİMDEKİ KADIN ATÖLYESİ

Kızlar şu yazıyı hepinizin özümseyerek okumasını çok isterim. Ben bununla ilgili bir atölye çalışmasına katılmıştım 1-2 sene önce.
Vücudumuzun işaretlerini çözerek hayatımızı yönetebilmekle ilgili.
Önemli kararları ne zaman almalıyım, hangi dönem daha aktif, daha duygusal yada enerjik olabilirim gibi gibi.
Bu atölye benim için pozitif anlamda dönüm noktası olmuştu bazı konularda.
Şimdi tekrar okuma isteği gelince sizinle de paylaşayım istedim.
Hatta bir köşede saklayın bu yazıyı kendinizi, ruh halinizi, kararlarınızı test edin derim.

Edit: Regl dönemlerimize göre ayın 4 haftasını mevsimlerle içselleştirerek yaşadığımız ruhsal durumları anlatmış.

Al benden de o kadar. Havalar soğuk gidiyor diye akşam yürüyüşlerine bile çıkamıyorum titremekten.
Bu ara full kan testi yaptırayım, kesin demir değerlerim yerlerdedir yine.
Tabii yaptır testlerini ihmal etme ben geçen ay yaptırdım kansızlık, demir eksikliği ne ararsan çıktı

Canim benim menulerim dengeli, ama porsiyonlarim biraz fazla, o yuzden tam oneremiyorum.

Ceyhans favorim. Hem dengeli, hem porsiyonlar diyete uygun

Kaptan da dengeli besleniyor sebzeyi aksatmazsa Arrietty_

Benden duymus olma ama Varyemez de meyveyi cok yiyor ama menuleri

Ben blender e atiyorum yag kahve ve sicak su. Köpüklü oluyor boylece
Haha boyle koruyamamaya can feda
Benim de kanamam cok olur. Ve kan degerlerim cok dusuk. Bu sebep den halsizlik cok oluyor bende. Birde dusuk oranda hemofili var bende. Regl donemi de cok kanamasi buna mi bagli bilmiyorum.
Arrietty_
Yürüyorum yürüyorum daha 4200 adım oldu
Harika Simdilik 4200 adim.
Bir 4bin daha ha gayret :))

Cok güzel fikir bence tabi dogru anladiysam

Sulu Yemek yerken suyunu yemeyin derler. Kalorinin cogu onda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…