Kızlar ev yemeği yapan bir yerden sipariş verdim yarım saat önce. Aslında açlık süremi uzatacaktım ama dün akşam sadece brokoli yedim diyemi bilmem çok acıktım. Domates çorbası ve kuru fasulye yedim. Lokantanın menüsünün en hafif yemekleri bunlardı. Ekmek hiç yok.
Az önce şu iki yiyeceğin değerlerin baktım. Şu menüde ekmek olmamasına rağmen 36 gr. karbonhidrat tüketmiş oluyorum.
Akşam tavuk/balık ve bol salata yersem dengeli bir menü oluyor değil mi?
Bir öğünde sebze yada bakliyat diğer öğünde protein mi dengeliyorsunuz?
Dur geçmiş yapayım menülerinize bakayım biraz.
Bende 60 dk zumba yaptım 10 dk da chloe karın çalıştım. Yürüyüş öğleden sonra yapicam açık havada.
Kabakli mantarlı karışık sebze sote yapicam bugün yemek. Uydur kaydır oluyor öyle bir şeylersonrasında güzel çalışıyor bağırsaklar
Benim regli günlerimde bu şekilde yoğun geçiyor o yüzden sürekli kansızlık yaşıyorum yaz kış üşürüm çorapsiz gezememKızlar bugün reglinin en zor gününü yaşıyorum. Kaç gündür normal seyrediyordu.
Afedersiniz sabah yatak yorgan değiştirmek zorunda kaldım o derece.
Doktor normal diyor ama beni çok halsiz bırakıyor.
Sizlerde de oluyor mu bu derece yoğunluk.
@emeeell akşam zumba yapamayabilirim, daha hafif bir şeylerle geçirebilirim belki haberin olsun.
sedulu
Zumbami da yaptimkaldi sadece hiit.
Enerji versin diye
10.30
Suda veklemis 4 kayisi, suyu ile beraber
Tum gunu de yazayım da sozum soz olsun
12.00
3 yumurta
Yesillik domates
14.00
1 buyuk hurma
17.00
Patlican kabak ile uydurma bir yemek yapmam lazim
Yaninda da 1.5 dilim ekmek
Afiyet olsun güzel plan yalnız akşam yemeğinin yanına yogurtta yesedulu
Zumbami da yaptimkaldi sadece hiit.
Enerji versin diye
10.30
Suda veklemis 4 kayisi, suyu ile beraber
Tum gunu de yazayım da sozum soz olsun
12.00
3 yumurta
Yesillik domates
14.00
1 buyuk hurma
17.00
Patlican kabak ile uydurma bir yemek yapmam lazim
Yaninda da 1.5 dilim ekmek
Sabah yumurta yeme alışkanlığı edinmem lazım. Ne güzel sabah 3 tane yemişsin, acıktırmazda.Benim menum yukarida bugunluk. Et cop olmadigi icib yumurtayi fazla tuttum, aksam yogurt da eklerim muhtemelen.
Ben muhakkak her besin grubundan koymaya calisiyorum. Kuru bakliyat yedigim gun protein cok almiyorum ama senden buyuk oluyor porsiyonum. O yuzden sen ekleyebilirsin daha gibi geliyor.
Oh geçmiş olsun. Dinleniyorum bende sporlar bitti kahve keyfi yapıyorum. Yap sende bi kahve miden dolu gözüksünHiit de bitti, ben de bittim.
Artik dusumu aliyorum, adimlamayi bitirebilecegimden bile emin degilim
Neyse bir yemek yiyince enerji yuklenir muhtemelen.
Al benden de o kadar. Havalar soğuk gidiyor diye akşam yürüyüşlerine bile çıkamıyorum titremekten.Benim regli günlerimde bu şekilde yoğun geçiyor o yüzden sürekli kansızlık yaşıyorum yaz kış üşürüm çorapsiz gezemem
Tabii yaptır testlerini ihmal etme ben geçen ay yaptırdım kansızlık, demir eksikliği ne ararsan çıktıAl benden de o kadar. Havalar soğuk gidiyor diye akşam yürüyüşlerine bile çıkamıyorum titremekten.
Bu ara full kan testi yaptırayım, kesin demir değerlerim yerlerdedir yine.
Sabah yumurta yeme alışkanlığı edinmem lazım. Ne güzel sabah 3 tane yemişsin, acıktırmazda.
Bugün kızım erken çıkıyor eve erken geçicem. Haftasonu yaptığım yemek stokları bitti.
Bu akşam bir kaç parça yemek yapıp daha dengeli menüler hazırlamaya çalışacağım.
Ben günlük besin değeri olarak bakmayıp diyete uygun yemeye çalışıyordum hep, bilinçli değil menülerim.
Sizleri takip ettikçe bilgileniyorum sayenizde. Bir kaç arkadaş daha var menülerini takip ettiğim.
Kızlar menü bildirimi yapıyoruz ya, altlarına kısa notlar yazsak diğerleri içinde daha bilgilendirici olur aslında.
Mesela sabah şunları yedim bunun içinde şu değerler yüksek olduğu için akşam bunları yedim gibisinden.
Hiç ummadığım yiyeceklerin içinde protein yada karbonhidrat olabiyor mesela.
Hem bilen bilmeyene öğretmiş olur, hem yanlış bilinenler düzeltilir menü yorumlarında.
DünOaktree nin verdiği bilgiler çok güzeldi. Eve geçerken hindistan cevizi yağını alacağım mutlaka.
Birde kinoa yı konuşmuştuk geçen hafta. Onuda alışveriş listemde baki tutacağım.
Ben blender e atiyorum yag kahve ve sicak su. Köpüklü oluyor boyleceGunaydin kizlar.
H3RA_ sabah cocuklara hindistan cevizi yağında yumurtali ekmek kizarttim, fark etmediler yediler.
Esim hafif kokusu geliyor dedi ama rahatsiz etmiyormus.
Ahaha once baskalarinda deneyeyim dedim.
Oaktree sagolasin canim verdigin bilgiler icin. Direk kahvenin icine koyup eritiyoruz o zaman, ayrica yagi eritip koymuyoruz, dogru mudur?
Arrietty_ kilomu koruyamiyorum, 100 gr daha gitmis
sedulu esim bugun seni sporda gecmeye talibim hedefim 10 bin adim, hiit 30 dak, zumba 30 dak, bisiklet 30 dak (bunu yaptim bile)
Benim de kanamam cok olur. Ve kan degerlerim cok dusuk. Bu sebep den halsizlik cok oluyor bende. Birde dusuk oranda hemofili var bende. Regl donemi de cok kanamasi buna mi bagli bilmiyorum.Kızlar bugün reglinin en zor gününü yaşıyorum. Kaç gündür normal seyrediyordu.
Afedersiniz sabah yatak yorgan değiştirmek zorunda kaldım o derece.
Doktor normal diyor ama beni çok halsiz bırakıyor.
Sizlerde de oluyor mu bu derece yoğunluk.
@emeeell akşam zumba yapamayabilirim, daha hafif bir şeylerle geçirebilirim belki haberin olsun.
Harika Simdilik 4200 adim.
Cok güzel fikir benceSabah yumurta yeme alışkanlığı edinmem lazım. Ne güzel sabah 3 tane yemişsin, acıktırmazda.
Bugün kızım erken çıkıyor eve erken geçicem. Haftasonu yaptığım yemek stokları bitti.
Bu akşam bir kaç parça yemek yapıp daha dengeli menüler hazırlamaya çalışacağım.
Ben günlük besin değeri olarak bakmayıp diyete uygun yemeye çalışıyordum hep, bilinçli değil menülerim.
Sizleri takip ettikçe bilgileniyorum sayenizde. Bir kaç arkadaş daha var menülerini takip ettiğim.
Kızlar menü bildirimi yapıyoruz ya, altlarına kısa notlar yazsak diğerleri içinde daha bilgilendirici olur aslında.
Mesela sabah şunları yedim bunun içinde şu değerler yüksek olduğu için akşam bunları yedim gibisinden.
Hiç ummadığım yiyeceklerin içinde protein yada karbonhidrat olabiyor mesela.
Hem bilen bilmeyene öğretmiş olur, hem yanlış bilinenler düzeltilir menü yorumlarında.
DünOaktree nin verdiği bilgiler çok güzeldi. Eve geçerken hindistan cevizi yağını alacağım mutlaka.
Birde kinoa yı konuşmuştuk geçen hafta. Onuda alışveriş listemde baki tutacağım.
Ördek gogsu bulamadim
Ne yiyeyim simdi Ilk ogun olarak?
Hindi ?Ördek gogsu bulamadim
Kayseri pastirmasi degilse yememPastırma ye
Evde yok Hindi . Cikip alayim dersem Mira kafayi yer. Yeni geldin diye.Hindi ?
Tavuk ya da balıkÖrdek gogsu bulamadim
Kıymalı, soğanlı yumurta yap madem. Protein tavan yapsın.Kayseri pastirmasi degilse yemem
Evde yok Hindi . Cikip alayim dersem Mira kafayi yer. Yeni geldin diye.
En kolay yumurta ama pek canim istemiyor
Soganli yaparsam ister
benim de cok yogun olurdu. normal ped ve kilotun ustune kilot seklinde olan bezlerden giyerdimKızımda bana çekmiş regl dönemlerinde hasta gibi geziyor kuzum.
Regl iken birine gitmeye bile korkar oldum, oturduğum yere geçer rezil olurum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?