Kiymam da yokKıymalı, soğanlı yumurta yap madem. Protein tavan yapsın.
Beslenmeyle ilgili bilgiler derya deniz en ufak bir bilgi bile işe yarar olur.Cok güzel fikir bencetabi dogru anladiysam
Sulu Yemek yerken suyunu yemeyin derler. Kalorinin cogu onda.
Akşam oldu.
Harika Simdilik 4200 adim.
Bir 4bin daha ha gayret :))
Offf yazı sorma, pişik olmuş çocuklar gibi huzursuz olurum hep.benim de cok yogun olurdu. normal ped ve kilotun ustune kilot seklinde olan bezlerden giyerdimkisin cok guzel sicacik da yazin
Tarçınlı süt, su yada elma ye. Açlık hissin gider anında.arada 1 limonlu yeşil çay
1 tane hurma
1 tane ceviz yedim
açım aççççakşamada yoğurt döküp ıspanak yiycem , ah birde şu zumbayaı yapsam bugün aferin bana olur
ben de cift kullaniyordum ama illa ki siziyordu ilk geceler. dogumla azalmisti ama 5 seneyi gecti en son dogum. yavas yavas geri geliyor kabusOfff yazı sorma, pişik olmuş çocuklar gibi huzursuz olurum hep.
Bende çift gece pedi kullanırım. Ona rağmen yatak yorgan yıkatacak bana.
Selam kızlar
Tartım geldı sonunda gelır gelmez tartıldım gelmez olaydı
Ne dıyor burda allah senı kahretmesın ceylan bune hal falan dıyor tartı bana sanırım
Kiymam da yok
Eki Görüntüle 2794303
Aksama proteinli ogun olacak.
Oglumu almaya giderken Hindi alayim. Yanina yesillikli salata
Bu arada aklinizda olsun. Kuru sogan in karbonhidrati da cok yuksek
35gr kullandim kucuk sogan 3, 5 gr karbonhidrat
0.6 protein
16 kalori iceriyor
Yarim sivri biber 7 kalori ve sadece karbonhidrat iceriyor. 1,5 gr
Vallaha eskıden yapardım. Ama bu korona dan sonra inan cok yoruluyorım. Mesela dün jj yapayım dedım 10.cuda nefes nefese kaldım 100 rahat yapıyordum halbukıKalk az zumba yap diyor sana tarti
Aynen canım regl öncesi ağlak, asabi ve takıntılı olurum bende. Ama reglinin 2 gün öncesi en parlak fikirler gelirmiş aklımıza. Önemli kararlar için iyi bir dönemmiş.H3RA_ yaziyi cok begendim.
Benim canavara dönüşüyorum dedigim donemi kadin vahsi kadin arketipi olarak anlatmis. Daha bir ice donmeli ve duygularimi anlamaya calismaliymisim. Az kaldi bir iki gune o doneme giriyorum, hadi hayirlisi.
Canım tahminime göre ixoami almışsın, bende aynısını kullanıyorum.Vallaha eskıden yapardım. Ama bu korona dan sonra inan cok yoruluyorım. Mesela dün jj yapayım dedım 10.cuda nefes nefese kaldım 100 rahat yapıyordum halbukı
Bıde proteın oranı mı az dıyor tartı bana anlamadım orayı nereden bılsin yaw
Evet canım ixaomi aldım. Degerlerı dogruya yakın verıyorsa o zman bana proteın agırlık beslen dıyorCanım tahminime göre ixoami almışsın, bende aynısını kullanıyorum.
Yotubeda bire diyetisyen tartının verdiği değerleri yorumlamıştı. Doğruya yakın değerler veriyor demişti diye hatırlıyorum.
Bir bak youtube a istersen.
Tartı görünüş olarak bence harika.Evet canım ixaomi aldım. Degerlerı dogruya yakın verıyorsa o zman bana proteın agırlık beslen dıyor
Ben youtube u ıncelıyım bı teşekkür ederim
Aa cok sasirdimTartı görünüş olarak bence harika.
sağlamlık iyi görünüyor.
özellik çok iyi. mobil uygulamadan mi fiti indirdiğinizde; metabolizma yaşı, vücut tipi, iç yağlanma, yağ oranı, su ölçümü vb ölümleri yapıp telefonunuza gönderiyor. bir sağlık merkezinde de yaptırmıştım aralarında %5lik fark var. bu da çok önemli değil bence.
hatta diğer gözden kaçan bir özellik, dengenizi de ölçüyor. uygulamadan dengeyi seçip ölç dediğinizde. gözünüz kapalı bir şekilde tartının ortasına tek ayak çıkmanızı istiyor ve bunun da süresini ölçüyor.
şimdi başlıkta bug dedik buga gelelim. tartı aktifken yerini değiştirirseniz, kendini tartıyor 1.75 kg olarak ve bundan sonraki tüm tartılmalara bu rakamı ekliyor. pili çıkarıp takana kadar düzeltmiyor. bu sebeple yerini değiştirdiğinizde bunu yapıp yapmadığına dikkat edin.
Yukarıda ki yorumu netten buldum, bende bazen temizlik yaparken falan yerini değiştiriyordum tartının. Tartılmadan önce 1.75 yazısını görüyordum hep, silinince tartılıyordum. Meğer üstüne ekliyormuş belkide o yüzden geçenlerde cumadan pazartesiye baya artı çıktım. Eve gidince pilini çıkarıp tekrar takıp yeniden tartılacağım. Aklında olsun senin de.
Aa degstrdım bende dıkkat edeyımTartı görünüş olarak bence harika.
sağlamlık iyi görünüyor.
özellik çok iyi. mobil uygulamadan mi fiti indirdiğinizde; metabolizma yaşı, vücut tipi, iç yağlanma, yağ oranı, su ölçümü vb ölümleri yapıp telefonunuza gönderiyor. bir sağlık merkezinde de yaptırmıştım aralarında %5lik fark var. bu da çok önemli değil bence.
hatta diğer gözden kaçan bir özellik, dengenizi de ölçüyor. uygulamadan dengeyi seçip ölç dediğinizde. gözünüz kapalı bir şekilde tartının ortasına tek ayak çıkmanızı istiyor ve bunun da süresini ölçüyor.
şimdi başlıkta bug dedik buga gelelim. tartı aktifken yerini değiştirirseniz, kendini tartıyor 1.75 kg olarak ve bundan sonraki tüm tartılmalara bu rakamı ekliyor. pili çıkarıp takana kadar düzeltmiyor. bu sebeple yerini değiştirdiğinizde bunu yapıp yapmadığına dikkat edin.
Yukarıda ki yorumu netten buldum, bende bazen temizlik yaparken falan yerini değiştiriyordum tartının. Tartılmadan önce 1.75 yazısını görüyordum hep, silinince tartılıyordum. Meğer üstüne ekliyormuş belkide o yüzden geçenlerde cumadan pazartesiye baya artı çıktım. Eve gidince pilini çıkarıp tekrar takıp yeniden tartılacağım. Aklında olsun senin de.
Benim ki evin her köşesini dolanıyor.Aa cok sasirdim
Bende xiaomi var ama bir alt modeli
Yerini degistirdim cunku banyoyu yikadim
Cuma beni kalp krizine sokmadan halledeyim
Canım maalesef benim de öyle aşırı aşırı geliyor ve Buda bende maalesef kansızlık yaptı. Şu anda takviye almama rağmen kan değerlerim aşırı düşük eskiden öyle değildi hiç de kansız değildim son üç dört yıldır böyle olunca bende de hal kalmadı tabiki.Kızlar bugün reglinin en zor gününü yaşıyorum. Kaç gündür normal seyrediyordu.
Afedersiniz sabah yatak yorgan değiştirmek zorunda kaldım o derece.
Doktor normal diyor ama beni çok halsiz bırakıyor.
Sizlerde de oluyor mu bu derece yoğunluk.
@emeeell akşam zumba yapamayabilirim, daha hafif bir şeylerle geçirebilirim belki haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?