Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kıymalı, soğanlı yumurta yap madem. Protein tavan yapsın.
Kiymam da yok

Aksama proteinli ogun olacak.
Oglumu almaya giderken Hindi alayim. Yanina yesillikli salata

Bu arada aklinizda olsun. Kuru sogan in karbonhidrati da cok yuksek
35gr kullandim kucuk sogan 3, 5 gr karbonhidrat
0.6 protein
16 kalori iceriyor
Yarim sivri biber 7 kalori ve sadece karbonhidrat iceriyor. 1,5 gr

Cok güzel fikir bence tabi dogru anladiysam

Sulu Yemek yerken suyunu yemeyin derler. Kalorinin cogu onda.
Beslenmeyle ilgili bilgiler derya deniz en ufak bir bilgi bile işe yarar olur.
Yemek suyunu bende duymuştum, yağı orada toplandığı için kalorili oluyormuş.
Annem tabağınızın sıyırın diye öğretti büyüyene kadar, onun etkisi sanırım dikkat etmem hiç.

benim de cok yogun olurdu. normal ped ve kilotun ustune kilot seklinde olan bezlerden giyerdim kisin cok guzel sicacik da yazin
Offf yazı sorma, pişik olmuş çocuklar gibi huzursuz olurum hep.
Bende çift gece pedi kullanırım. Ona rağmen yatak yorgan yıkatacak bana.

Sogan ben.
Her yemege normalde onerilenden fazla koyarim, ayrica salatayi onsuz yapmam yandik desene.

Aynen canım regl öncesi ağlak, asabi ve takıntılı olurum bende. Ama reglinin 2 gün öncesi en parlak fikirler gelirmiş aklımıza. Önemli kararlar için iyi bir dönemmiş.
Bahar ve yaz dönemi diye anlattığı dönemlerde de arkadaşlarımla çıkayım, ev ahalisine güzel sofralar hazırlayayım isterim. Daha enerjik daha kendi kıymetimi bilir, salla gitsin ruh halinde olurum.

Bu harika kadını instagramda da takip ediyorum. İçsel tanrıçalar diye bir atölyesi var ki bütün idrak ışıklarını yakıyor beyninde. İçsel tanrıçalara online katılmıştım 2 gün ard arda. Ama bitsin istemiyorsun.
Kendin de eksik yada fazla olan yönleri farkediyorsun. Böyle bilip davrandığım için bunu yaşıyorum ve karşılığında bu tepkiyi alıyormuşum diyorsun. Eşinin bile dikkatini çekecek değişimler oluyor. Ben her kadına "içimdeki kadın" ve "içsel tanrıçalar" atölyelerini şiddetle tavsiye ediyorum. Benim için harika bir deneyim olmuştu.

Canım tahminime göre ixoami almışsın, bende aynısını kullanıyorum.
Yotubeda bire diyetisyen tartının verdiği değerleri yorumlamıştı. Doğruya yakın değerler veriyor demişti diye hatırlıyorum.
Bir bak youtube a istersen.

Evet canım ixaomi aldım. Degerlerı dogruya yakın verıyorsa o zman bana proteın agırlık beslen dıyor
Ben youtube u ıncelıyım bı teşekkür ederim

Evet canım ixaomi aldım. Degerlerı dogruya yakın verıyorsa o zman bana proteın agırlık beslen dıyor
Ben youtube u ıncelıyım bı teşekkür ederim
Tartı görünüş olarak bence harika.
sağlamlık iyi görünüyor.
özellik çok iyi. mobil uygulamadan mi fiti indirdiğinizde; metabolizma yaşı, vücut tipi, iç yağlanma, yağ oranı, su ölçümü vb ölümleri yapıp telefonunuza gönderiyor. bir sağlık merkezinde de yaptırmıştım aralarında %5lik fark var. bu da çok önemli değil bence.
hatta diğer gözden kaçan bir özellik, dengenizi de ölçüyor. uygulamadan dengeyi seçip ölç dediğinizde. gözünüz kapalı bir şekilde tartının ortasına tek ayak çıkmanızı istiyor ve bunun da süresini ölçüyor.
şimdi başlıkta bug dedik buga gelelim. tartı aktifken yerini değiştirirseniz, kendini tartıyor 1.75 kg olarak ve bundan sonraki tüm tartılmalara bu rakamı ekliyor. pili çıkarıp takana kadar düzeltmiyor. bu sebeple yerini değiştirdiğinizde bunu yapıp yapmadığına dikkat edin.

Yukarıda ki yorumu netten buldum, bende bazen temizlik yaparken falan yerini değiştiriyordum tartının. Tartılmadan önce 1.75 yazısını görüyordum hep, silinince tartılıyordum. Meğer üstüne ekliyormuş belkide o yüzden geçenlerde cumadan pazartesiye baya artı çıktım. Eve gidince pilini çıkarıp tekrar takıp yeniden tartılacağım. Aklında olsun senin de.

Aa cok sasirdim
Bende xiaomi var ama bir alt modeli
Yerini degistirdim cunku banyoyu yikadim
Cuma beni kalp krizine sokmadan halledeyim

Aa degstrdım bende dıkkat edeyım

Aa cok sasirdim
Bende xiaomi var ama bir alt modeli
Yerini degistirdim cunku banyoyu yikadim
Cuma beni kalp krizine sokmadan halledeyim
Benim ki evin her köşesini dolanıyor.
Bende bir ümitlendim 63 leri görür müyüm diye.
Aslında 62 kg mışım falan

Canım maalesef benim de öyle aşırı aşırı geliyor ve Buda bende maalesef kansızlık yaptı. Şu anda takviye almama rağmen kan değerlerim aşırı düşük eskiden öyle değildi hiç de kansız değildim son üç dört yıldır böyle olunca bende de hal kalmadı tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…