Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vucud yagim cok malesef. Onca spora istedigim sekile girmiyor
Verirsin zamanla. Ama dikkat et sağlığın bozulmasın. Menülerin bana dengeli gelmiyor. Çok detaya inemedim ama bişeyler eksik gibi. Seni kuruyemiş yerken görmedim mesela. Karbona da denk gelmedim sanki. Herşeyden dengeli yemeyi ben buraya eskiden geldiğimde öğrendim.

48 olsam sahane. Boyum 156. Gerci dogum oncesi 50 kg halim iyiydi. Goruntume bagli. 2dk profil fotoya eklesem mi
Resım olarak at kız yuzunu shoplayıp merak edıpm zati
Ben seviyorum ya eğlenceli stres atmalik tam sabahtan yapıyorum bir de tüm sporları enerjim yüksekken bir saat genellikle
Ben de ev alısverıslerını sabahtan yapıyorum bahaneyle az yürüyorum

Kuruyemis kaju, brezilya Bademi ve findigi yerim genelde. Son birkac hafta yemedim dogru. Kahvalti ogunleri veya ara yaparsam oluyor.

Karbonhidrat da ekmek yiyorum daha ne

Ne yagı ya sen bayaa 50 lere dustun ne kalmıstır kı sende
O yuzden tarti degil aynada ki görüntü onemli. Yag oranim coktu kiloma gore. Bir dönem iste 67 kiloyum yine ama yag orani 43.
Sonra subat sonuydu herhal yag orani olcturdum yine gecen sene pandemi oncesi. 67 kilo yag oranim 33.

At sen buzluga cuma yersin, perşembe sikma bacağına

İyi akşamlar kızlar
Çarşamba menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek ile kaşarlı tost, 2 ceviz, yeşilllik

Ara
3 kuru kayısı, 10 çiğ badem , sütlü kahve

Ara
Yoğurt + 1 tatlı kaşığı chia tohumu+ 2 mandalina

Akşam
Yarım kase yoğurtlu buğday çorba + fırında somon+ salata

Su: 3lt
Spor: 7000adım: 350puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ S sadece_ben

Bunlar benim chloeden sonraki değişimlerim before afteer yazanlar 2 ay önceye ait diğerini en son bugün çekildim aynı kıyafeti giyince. Şubat ayında düzenli spor yapmadım maalesef

Eklentiler

• EFC0CCC4-C19B-4493-832C-BD8A4C8B5127.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 27
  • 04D6F923-53ED-4D09-9B82-1E9D6FAB8B8A.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 29
Ne yagı ya sen bayaa 50 lere dustun ne kalmıstır kı sende
Dimi ya
Cok oldu ya. Kizim 5,5 yasinda
Dogum ve yeme aliskanligi sebep vucudun bozukluguna. Jelibon, cikolata, beyaz ekmek bagimlisiydim resmen
Vücut belli şekli uzun süre koruduysa zaman alabilir düzelmesi.

Ben manken gibi olmayı beklemiyorum. Sağlığım bozulmasın. Yürürken zorlanmayayım. Yani artık hayat boyu 50yi geçmemek hedefim. Tabutum hafif olsun töbe töbe
Yıllar geçiyor. Aynı kalamıyoruz. İllaki eskiyeceğiz sarkacağız.
Heryaş ayrı güzel aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…