Verirsin zamanla. Ama dikkat et sağlığın bozulmasın. Menülerin bana dengeli gelmiyor. Çok detaya inemedim ama bişeyler eksik gibi. Seni kuruyemiş yerken görmedim mesela. Karbona da denk gelmedim sanki. Herşeyden dengeli yemeyi ben buraya eskiden geldiğimde öğrendim.Vucud yagim cok malesef. Onca spora istedigim sekile girmiyor
Bu halinle şimdiki kilon arasında ne kadar kilo farkı varYani su vucudumu istiyorum
Göbek kismim ve basen hala sorunlu bolgem.. Goguslerim de buyuk suan
K klbk33
Eki Görüntüle 2794731
Resım olarak at kız yuzunu shoplayıp merak edıpm zati48 olsam sahane. Boyum 156. Gerci dogum oncesi 50 kg halim iyiydi. Goruntume bagli. 2dk profil fotoya eklesem mi
Ben de ev alısverıslerını sabahtan yapıyorum bahaneyle az yürüyorumBen seviyorum ya eğlenceli stres atmalik tamsabahtan yapıyorum bir de tüm sporları enerjim yüksekken bir saat genellikle
Kuruyemis kaju, brezilya Bademi ve findigi yerim genelde. Son birkac hafta yemedim dogru. Kahvalti ogunleri veya ara yaparsam oluyor.Verirsin zamanla. Ama dikkat et sağlığın bozulmasın. Menülerin bana dengeli gelmiyor. Çok detaya inemedim ama bişeyler eksik gibi. Seni kuruyemiş yerken görmedim mesela. Karbona da denk gelmedim sanki. Herşeyden dengeli yemeyi ben buraya eskiden geldiğimde öğrendim.
Ne yagı ya sen bayaa 50 lere dustun ne kalmıstır kı sendeVucud yagim cok malesef. Onca spora istedigim sekile girmiyor
Göğüsler emzirrme bitiince zamanla eski haline geliyor.Yani su vucudumu istiyorum
Göbek kismim ve basen hala sorunlu bolgem.. Goguslerim de buyuk suan
K klbk33
Eki Görüntüle 2794731
Ben görmemişim karbonhidratıKuruyemis kaju, brezilya Bademi ve findigi yerim genelde. Son birkac hafta yemedim dogru. Kahvalti ogunleri veya ara yaparsam oluyor.
Karbonhidrat da ekmek yiyorum daha ne
1 kilo desem?Bu halinle şimdiki kilon arasında ne kadar kilo farkı var
Doğum yapalı ne kadar oldu1 kilo desem?
Burda sadece sezeryan gobegim kalmisti. Cok az hemde. 2. Dogum sonra vucudum cok bozuldu.
Kardio cok yapiyorum. Ama ihtiyacim olan hiit.
O yuzden tarti degil aynada ki görüntü onemli. Yag oranim coktu kiloma gore. Bir dönem iste 67 kiloyum yine ama yag orani 43.Ne yagı ya sen bayaa 50 lere dustun ne kalmıstır kı sende
Kızlar en az 2 saatim mutfakta geçti. Eşim bir kaç gündür börek diye tutturmuştu. Malzemeyide almış bozulup ziyan olmasın diye yaptım bu akşam.
Bu akşam yemedim ama yarın kahvaltıda ekmek niyetine küçük bir dilim yemek istiyorum. Çok güzel olmuş diye diye yiyorlar karşımda.
sedulu ceza keseceksen söyle yemicem
Cok oldu ya. Kizim 5,5 yasindaDoğum yapalı ne kadar oldu
Cok oldu ya. Kizim 5,5 yasinda
Dogum ve yeme aliskanligi sebep vucudun bozukluguna. Jelibon, cikolata, beyaz ekmek bagimlisiydim resmen
Valla cok severimSenin bi jelibon odulun vatdi, ne sacma demiştim giyabindasimdi oturdu.
Git borek ye guzelim ne jelibonu allasen.
Dimi yaNe yagı ya sen bayaa 50 lere dustun ne kalmıstır kı sende
Vücut belli şekli uzun süre koruduysa zaman alabilir düzelmesi.Cok oldu ya. Kizim 5,5 yasinda
Dogum ve yeme aliskanligi sebep vucudun bozukluguna. Jelibon, cikolata, beyaz ekmek bagimlisiydim resmen
Valla cok severimBörek bana ödül degil hic aramam Börek, Manti, corek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?