Hee evet ıste bu yan bacak acma bunu yapıyorum. 30-30Su hareketmi Yan bacak acma
Cunku Dusundugum bu 1:45 dk da ki hareket
Ve kopru hareketi. Oda var Videoda
Bu video cok guzel
Yaparsin tabii
Kahvaltıda yenen bir dilimden bir şey olmaz. Önemli olan akşam menüsüKızlar en az 2 saatim mutfakta geçti. Eşim bir kaç gündür börek diye tutturmuştu. Malzemeyide almış bozulup ziyan olmasın diye yaptım bu akşam.
Bu akşam yemedim ama yarın kahvaltıda ekmek niyetine küçük bir dilim yemek istiyorum. Çok güzel olmuş diye diye yiyorlar karşımda.
sedulu ceza keseceksen söyle yemicem
seviyorum seni güzel kadınKahvaltıda yenen bir dilimden bir şey olmaz. Önemli olan akşam menüsü
kız oraya yeni üyeler bile yazıyo ki. Hatta bıyıklılar bile var bence aralarındaKirmizi oluyorsun
Cinsellik bolumune yazabiliyorsun.
Benim bildiklerim de bunlar.
haha bana gün yeni başlıyo dahaHerkese iyi geceler Allah rahatlık versin canlar
Ayy sen ne sportıf kızsın yaaa
Ben seviyorum ya eğlenceli stres atmalik tamAyy sen ne sportıf kızsın yaaa60 dk zumba ne yaww 5. Dakkadan sonra nefes alamıyom ben sen uatune bıde 12 bın adım
Dunde 3 kare bitter vardi sanki? Ve bulgur. Cok fazla cok. Cunku Oda vardi dunMerhaba arkadaşlar ve ortağım sabah 1 yumurta 1 kk peynir 6 zeytin 1 dilim ekmek ara öğün 1 bardak şekersiz zencefil çay 3 kare bitter çikolata akşam 5 kaşık bulgur pilavı 1 kanat ve tavuk göğsü yarım saat zumba 1000 adım 500 puan iyi geceler
Merak ediyorum. Bu kadar yürüyen liste dışı biri fit olmalı48 olsam sahane. Boyum 156. Gerci dogum oncesi 50 kg halim iyiydi. Goruntume bagli. 2dk profil fotoya eklesem mi
Vucud yagim cok malesef. Onca spora istedigim sekile girmiyorMerak ediyorum. Bu kadar yürüyen liste dışı biri fit olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?