Selam kızlar gün boyu çok yogundum bir sürü dersim vardı sonra da çocuktan spora fırsat bulamadım tam çocuğu uyuttum niyet ettim 1 saat zumba yapmaya ama sonra yüksek lisans ödevim olduğunu ve 1 saat içinde sisteme yüklemem gerektiğini farkettim oturdum ödevin başına yeni bitti ama ben de bittim sabaha da okul var o yüzden bı duş alıp yaticam o kadar da hevesliydim zumba Challenge hakkını vermeye ama nasip değilmiş ceza verirseniz razıyım bugün sadece 8000 adım 400 puan maalesef en sevdiğim sporun Challenge ını kaçırdım ona yanıyorum
Arrietty_ sedulu H3RA_ @rockandroll
Eşim de yok bugün nerelerdesin @rockandroll
Ya varsa su pandemi olmasa crossfit de endurance dersine gidiyordum. Harika birsey. Birgun gozum karardi bayilacaktim.Yanlis bilgi vermeyeyim, benim anladigim su sekil:
Iste nabzini 120 civarina cikaracaksin once normal tempo,
Sonra senin artik performansina gore 30 sn en zor yapabilecegin seviyeye cekeceksin (30 sn de burada yine goreceli sana bagli)
Sonra normal tempoya geri doneceksin (bu arada nabzin da 140 civari olacak)
Boyle boyle 7 8 tekrar yapacaksin, nabzin bitirdiginde 180leri bulabilir.
Normal tempoya donup nabzi dusurup birakacaksin.
Ancak bu cok zorlayan bir egzersiz, muhakkak en az bir gun dinlenme vermen gerek.
Sen yine de arastir spinning ile hiit. Sorumluluk kabul etmem
Ya varsa su pandemi olmasa crossfit de endurance dersine gidiyordum. Harika birsey. Birgun gozum karardi bayilacaktim.
YouTube e bakayim. Spinning bisikleti degil ama bendeki
Bir ar spor salonuna giderken spining yapanlara denk gelmiştim. Deli bir şey o ya. Benim bacaklar sorunlu olduğu için hep özendim ama yapmaya cesaret edemedim hiç.
Ay bilemiyorum ki bilimsel bir gerçek var sonuçta ama kek börek işin içine girdi mi direkt kilo alacakmışım gibi geliyor.H3RA_ saka bir yana ben pizza yedigimin ertesi gunu baya hafif cikiyorum, 2 kez yedim diyetteyken ikisinde de oyle oldu,
Esrarengiz bir sey oldu bu ya.
Sanki senin kan grubu icin hocan manti ye et yeme demisti ya.
Belki borek de seni cok kotu etkilemez. Saglikli yag kullanip evde yaptin neticede, bence bugun yarin olcum yap test etmis olalim.
Ay bilemiyorum ki bilimsel bir gerçek var sonuçta ama kek börek işin içine girdi mi direkt kilo alacakmışım gibi geliyor.
Yarın ki deneme iyi sonuç vermez çünkü pilates varya benim oda şişiriyor kasları. Derslerin perşembeye denk gelmesi kötü oldu benim için. Cumaları hep şiş kaslarla tartılıcam.
yok yemicem kesinTamam hadi bi tane borek yedin, sonra?
Planini yap madem
Sabah 1 borek ye, yaninda zeytin peynir ye.
Ara ogun kuruyemis ye.
Belki yarim meyve (tam yeme borek yedin cunku)
Aksam da sebze yersin
Bak bi borek nelere maal oldu gordun mu simdi
yok yemicem kesin
hatta yarın full sebze salata yerim
cumaya hazırlık olsun
zaten regl şişlerimde vardır
cuma kesin artı gelirim ben
13000 adim: 650 puanMerhaba,
09:30 2 ceri domates, 1 yağda yumurta, 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 2 tk incir reçeli
16:00 1 su bardağı haşlanmış nohut, tarim avokado, 3 ceri domates ile salata, 5 kasik pazı yemeği
2 litre su, 700 ml yeşil çay
sedulu
Bu arada bir süredir eşim ortalarda yok.
İlerleyen saatlerde spor paylaşımı yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?