Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Adimin yogun is gunune gore gayet guzel.

Ya varsa su pandemi olmasa crossfit de endurance dersine gidiyordum. Harika birsey. Birgun gozum karardi bayilacaktim.

YouTube e bakayim. Spinning bisikleti degil ama bendeki

Örtmenim Alys bana sataşıyooo

Tamam hadi bi tane borek yedin, sonra?

Planini yap madem

Sabah 1 borek ye, yaninda zeytin peynir ye.
Ara ogun kuruyemis ye.

Belki yarim meyve (tam yeme borek yedin cunku )

Aksam da sebze yersin

Bak bi borek nelere maal oldu gordun mu simdi

H3RA_ saka bir yana ben pizza yedigimin ertesi gunu baya hafif cikiyorum, 2 kez yedim diyetteyken ikisinde de oyle oldu,

Esrarengiz bir sey oldu bu ya.

Sanki senin kan grubu icin hocan manti ye et yeme demisti ya.
Belki borek de seni cok kotu etkilemez. Saglikli yag kullanip evde yaptin neticede, bence bugun yarin olcum yap test etmis olalim.

Ay bilemiyorum ki bilimsel bir gerçek var sonuçta ama kek börek işin içine girdi mi direkt kilo alacakmışım gibi geliyor.
Yarın ki deneme iyi sonuç vermez çünkü pilates varya benim oda şişiriyor kasları. Derslerin perşembeye denk gelmesi kötü oldu benim için. Cumaları hep şiş kaslarla tartılıcam.

Olsun rutinin o olacak bir iki haftaya.
Super bence.

Tamam hadi bi tane borek yedin, sonra?

Planini yap madem

Sabah 1 borek ye, yaninda zeytin peynir ye.
Ara ogun kuruyemis ye.

Belki yarim meyve (tam yeme borek yedin cunku )

Aksam da sebze yersin

Bak bi borek nelere maal oldu gordun mu simdi
yok yemicem kesin
hatta yarın full sebze salata yerim
cumaya hazırlık olsun
zaten regl şişlerimde vardır
cuma kesin artı gelirim ben

yok yemicem kesin
hatta yarın full sebze salata yerim
cumaya hazırlık olsun
zaten regl şişlerimde vardır
cuma kesin artı gelirim ben

Ahahaha
Supersin

Yok olmaz sporun da varmis, aksam sebze salata dersen sabah muhakkak yumurta ye.

Hatta ben dusundum nasil ayarliyorum menumu. Once aksam yemegimi seciyorum. Yarin sebzeli balik ve salata var. Aksam protein oldugu icin sabah yumurta yemeyecegim. Ekmek uzerine birseyler surecegim biraz da belki yesillik olur. Arada da meyveli yogurt gibi bisi, cunku aksam yogurt ayran yok.

Bugun aksam sade sebzeydi menum, sabah 3 yumurta yedim. Spor da yaptim, gayet tuttu.

13000 adim: 650 puan
30 dakika tempolu yürüyüş: 300 puan
Toplam: 950 puan

Arrietty_ sedulu H3RA_ D -DOLUNAY-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…