Onemli bilgiKirmizi oluyorsun
Cinsellik bolumune yazabiliyorsun.
Benim bildiklerim de bunlar.
Hayırlı olsun canım. Pro üyeler eskiden yazi rengi falan sabit belirliyordu ama şimdi o yok. Görünürlük ayarlayabiliyorsun. Konuyu okuyanlar kısmında adın gözükmeyebiliyor ayarlarsan.Kızlar ben de pro üye olmuşum.
Bir yiyecek hazırlama yarışmasında kullandığım oy sonucunda
Evet canım farkındayım bugün de bildirim yapmazsa listeden cikaricam. Ona göre bir şeyler ayarlarız sana konuşupMerhaba,
09:30 2 ceri domates, 1 yağda yumurta, 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 2 tk incir reçeli
16:00 1 su bardağı haşlanmış nohut, tarim avokado, 3 ceri domates ile salata, 5 kasik pazı yemeği
2 litre su, 700 ml yeşil çay
sedulu
Bu arada bir süredir eşim ortalarda yok.
İlerleyen saatlerde spor paylaşımı yapacağım.
Guzel bir gün olmusArrietty_ sedulu H3RA_ @Dilber Hala
2 litrr su
Sabah 1 omlet domates biber 1 dilim ekmek
Ara 1 bardak sut
Ogle haslanmis tavuk göğüsü salata
Aksam kuru fasulye sogan 1 dilim ekmek
10 bin adim 500 puan
Harikasn ortagimmmmAkşam ıspanak yedim 2 kaşık yoğurt ile
Birde kabaklı cacık
Spor 4700 adım = 235 puan
@arriettysedulu H3RA_ A Aylakkadin
Sagol zeynebım. Boyle devam edilecek liste yazdım kendıme buzdolabının üstüne astım bozmak yok. Ideal kılom 57 imiş dusene kadr durmak yok. Plates topunda yuvarlanıp durdum bugunGuzel olmus bu aksam
Boyle Devam et. Cuma fark gorursun bence azda olsa
Nasil gecti peki pilates topunda yuvarlanmakSagol zeynebım. Boyle devam edilecek liste yazdım kendıme buzdolabının üstüne astım bozmak yok. Ideal kılom 57 imiş dusene kadr durmak yok. Plates topunda yuvarlanıp durdum bugunmadem yoruluyorum bende esneme hareketlerı falan yapıyorum. Arada 10-20 squat saglık olsun napalım buna şükür
Bulgur var kaptanım pirinç yok denecek kadar yani bir koca tencereye 1 çay bardağı bulgur koyarak yapmıştım ve tabiki zeytin yağıylaKuru dolma icinde pirinc veya bulgur var mi?
Cokca su ne kadarne uyuzum
Kinoa neden yasak peki içeriğinde sakıncalı bir şey mi var?Kinoalı biber dolması tarifi var internete yazman yeterli tavsiye ederim mesela benim diyetimde bize piriç yasak ama biz ekşili kuru dolma ve biber dolması severiz iç harcına hiç pirinç koymuyorum normal baharatlı soğanlı kıymalı iç harcını koyarak yapıyorum güzel oluyor tavsiye ederim ama sende kinoa serbest ise pirinç ile yaptığın tüm tariflere ekleyebilirsin
Kaç kilo olmak istiyorsun
Yok canım olsun . öyle hakkaten işini layığıyla yapan bulmak zor bu devirde sen sakinleş dinlen canımİyi akşamlar kızlar
bugünkü menümü yazayım , Çok sinirliyim çok gerginim işini ahlakıyla yapan kalmadı herhalde bu devirde herkes dolandırıcı kimsede iş ahlakı kalmadı mı ya ....
eşim özür dilerim cezamı yapamadım yarın yapacağım bugün hem uykusuz hem gerginim şu saatte yatıyorum
sabah
bir haşlanmış yumurta
ara iki adet kuru kayısı
akşam
sebzeli kuşbaşı
1 kase yoğurt
Ara
1 kare bitter
su 1 litre yine dışarıdaydım
spor 3011adım- 151 puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu E English_teacherrr
Ne geldı aklına bakimmNasil gecti peki pilates topunda yuvarlanmak
. 10-20 squat deme, o bile faydali.
Yerde basit hareketler denemeyi dusunuyor musun? Aklima bir kac basit hareket geldi de
Bu sefer olacak
48 olsam sahane. Boyum 156. Gerci dogum oncesi 50 kg halim iyiydi. Goruntume bagli. 2dk profil fotoya eklesem miKaç kilo olmak istiyorsun
Su hareketmi Yan bacak acmaNe geldı aklına bakimmz aslında tam oluyordu demı zeynep 60.8 e düşmüştüm ne guzel neyse yıne yaparım yerde bacak acma esneme falan yapmaya çalıştım uc bes dk demeden. Yan bacak acma yaptım 40-50
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?