Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba,

09:30 2 ceri domates, 1 yağda yumurta, 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 2 tk incir reçeli
16:00 1 su bardağı haşlanmış nohut, tarim avokado, 3 ceri domates ile salata, 5 kasik pazı yemeği

2 litre su, 700 ml yeşil çay

sedulu

Bu arada bir süredir eşim ortalarda yok.

İlerleyen saatlerde spor paylaşımı yapacağım.

Ayşecim onu bilse bilse Arrietty_ kaptan bilir
Arrietty_ pro olunca ne oluyor aydınlatsana bizi

Benim bildiğim şu an topikte sen ve ben bir de 7 ziyaretçi var mesela bunu görebiliyorum

Kirmizi oluyorsun
Cinsellik bolumune yazabiliyorsun.

Benim bildiklerim de bunlar.

Kızlar ben de pro üye olmuşum.
Bir yiyecek hazırlama yarışmasında kullandığım oy sonucunda
Hayırlı olsun canım. Pro üyeler eskiden yazi rengi falan sabit belirliyordu ama şimdi o yok. Görünürlük ayarlayabiliyorsun. Konuyu okuyanlar kısmında adın gözükmeyebiliyor ayarlarsan.
Evet canım farkındayım bugün de bildirim yapmazsa listeden cikaricam. Ona göre bir şeyler ayarlarız sana konuşup

Guzel olmus bu aksam
Boyle Devam et. Cuma fark gorursun bence azda olsa
Sagol zeynebım. Boyle devam edilecek liste yazdım kendıme buzdolabının üstüne astım bozmak yok. Ideal kılom 57 imiş dusene kadr durmak yok. Plates topunda yuvarlanıp durdum bugun madem yoruluyorum bende esneme hareketlerı falan yapıyorum. Arada 10-20 squat saglık olsun napalım buna şükür

Nasil gecti peki pilates topunda yuvarlanmak
. 10-20 squat deme, o bile faydali.
Yerde basit hareketler denemeyi dusunuyor musun? Aklima bir kac basit hareket geldi de
Bu sefer olacak

Kuru dolma icinde pirinc veya bulgur var mi?
Cokca su ne kadar ne uyuzum
Bulgur var kaptanım pirinç yok denecek kadar yani bir koca tencereye 1 çay bardağı bulgur koyarak yapmıştım ve tabiki zeytin yağıyla
Su ben çok tüketiyorum kaptanım hergün 2 litre suya maydonoz tarçın yeşil çay limon atıp kaynatıyorum onu bitiriyorum onun dışında günde on bardak normal çay şekersiz içerim çok seviyorum çünkü ayrıca bide normal su en az 1.5 litre böylece baya oluyor yani

İyi akşamlar kızlar
bugünkü menümü yazayım , Çok sinirliyim çok gerginim işini ahlakıyla yapan kalmadı herhalde bu devirde herkes dolandırıcı kimsede iş ahlakı kalmadı mı ya ....
eşim özür dilerim cezamı yapamadım yarın yapacağım bugün hem uykusuz hem gerginim şu saatte yatıyorum

sabah
bir haşlanmış yumurta

ara iki adet kuru kayısı

akşam
sebzeli kuşbaşı
1 kase yoğurt

Ara
1 kare bitter

su 1 litre yine dışarıdaydım
spor 3011adım- 151 puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu E English_teacherrr

Eklentiler

• AE5151A0-FCD4-4746-A410-0A1910BE1652.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 15
Kinoa neden yasak peki içeriğinde sakıncalı bir şey mi var?

Kaç kilo olmak istiyorsun

Yok canım olsun . öyle hakkaten işini layığıyla yapan bulmak zor bu devirde sen sakinleş dinlen canım

Nasil gecti peki pilates topunda yuvarlanmak
. 10-20 squat deme, o bile faydali.
Yerde basit hareketler denemeyi dusunuyor musun? Aklima bir kac basit hareket geldi de
Bu sefer olacak
Ne geldı aklına bakimmz aslında tam oluyordu demı zeynep 60.8 e düşmüştüm ne guzel neyse yıne yaparım yerde bacak acma esneme falan yapmaya çalıştım uc bes dk demeden. Yan bacak acma yaptım 40-50

Ne geldı aklına bakimmz aslında tam oluyordu demı zeynep 60.8 e düşmüştüm ne guzel neyse yıne yaparım yerde bacak acma esneme falan yapmaya çalıştım uc bes dk demeden. Yan bacak acma yaptım 40-50
Su hareketmi Yan bacak acma
Cunku Dusundugum bu 1:45 dk da ki hareket

Ve kopru hareketi. Oda var Videoda
Bu video cok guzel

Yaparsin tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…