Belim incelmeye başladı gibi geliyor bana ben kendime çok baktığım için göz yanılsaması olabilir
Sen çok tatlısın ama ya.Bunlar benim chloeden sonraki değişimlerim before afteer yazanlar 2 ay önceye ait diğerini en son bugün çekildim aynı kıyafeti giyince. Şubat ayında düzenli spor yapmadım maalesef
Ben ölçtüm geçen ayla bir cm fark var belde ama kilo olarak küçülme var bu defa. Bu ay sporu sıkı tutuyorum bakalım etkisini görürüm bir aya kadar. Bu defa bel ve göbek odaklı gidiyorumAz kaldi olculcez, ben de meraktayim.
Menün Çok iyi. Balıkla yoğurtlu bir şey yemeye hiç cesaret edemedim ben. Bir de bizim buraya 3 aylık balıklar geliyordur kesinİyi akşamlar kızlar
Çarşamba menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek ile kaşarlı tost, 2 ceviz, yeşilllik
Ara
3 kuru kayısı, 10 çiğ badem , sütlü kahve
Ara
Yoğurt + 1 tatlı kaşığı chia tohumu+ 2 mandalina
Akşam
Yarım kase yoğurtlu buğday çorba + fırında somon+ salata
Su: 3lt
Spor: 7000adım: 350puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ S sadece_ben
İncelme var. Ve göbeğin küçülmüş.Belim incelmeye başladı gibi geliyor bana ben kendime çok baktığım için göz yanılsaması olabilir
Hahah kendime de acımam canım bu diyet grubu beni fena gaza getirdi. Burası olmasa düzenli gidemezdim faydasını da görüyorum ki herkes görsün istiyorum. Gerçekten hem arkadaşlık yapıyoruz burada hem de diyet birbirimize destekSen çok tatlısın ama ya.
Böyle biri ağır ceza veremez
Chloe sağolsun onun programıyla gitti göbeğin büyük kısmı buraya baslamadan önceki fotomu koysam soka girersinizİncelme var. Ve göbeğin küçülmüş.
Bende takip edeyim seniBen ölçtüm geçen ayla bir cm fark var belde ama kilo olarak küçülme var bu defa. Bu ay sporu sıkı tutuyorum bakalım etkisini görürüm bir aya kadar. Bu defa bel ve göbek odaklı gidiyorum
Ben burada 10 kiloya yakın vermiştim. Ne günlerdi.Chloe sağolsun onun programıyla gitti göbeğin büyük kısmı buraya baslamadan önceki fotomu koysam soka girersiniz
Bisikletle hiit yapabilirsin.Bende takip edeyim seni
Bir arkadasim var. Hergun fit tk videosu ile okadar guzel inceldi ki.
Zorlayacagim kendimi hergun onun icin
Yurume bandi ve bisiklet icinde zorunlu hissediyorum kendimi. Esim aldin kullanmiyorsun demesin diye. Gecen ay bisiklete 2 defa bindim herhal.
Gecen soylendi
Hem fit tk hem donusumlu aletleri kullansam istedigim sonuca ulasacagima inaniyorum. Tatmin oldugum görüntüye
Özge mi kaptandi ozamanlar?Ben burada 10 kiloya yakın vermiştim. Ne günlerdi.
Yok tuzsuzruh kaptandı. Ondan önce biri vardı ama hatırlayamadımÖzge mi kaptandi ozamanlar?
Ben sadece videolarla gidiyorum şimdi göbek bölgesine odaklandım her gün chloe 10 dk karın videosu ve dans ip atlama gibi egzersizlerle devam edicem kendimce bir yol çizdim tecrübelerimden bakalım mart sonu ne olacakBende takip edeyim seni
Bir arkadasim var. Hergun fit tk videosu ile okadar guzel inceldi ki.
Zorlayacagim kendimi hergun onun icin
Yurume bandi ve bisiklet icinde zorunlu hissediyorum kendimi. Esim aldin kullanmiyorsun demesin diye. Gecen ay bisiklete 2 defa bindim herhal.
Gecen soylendi
Hem fit tk hem donusumlu aletleri kullansam istedigim sonuca ulasacagima inaniyorum. Tatmin oldugum görüntüye
Ben 10 kilo verdim zaten ama incelme de yasadim aynı zamanda eski taytlarıma giriyorum göbek bölgesini biraz inceltsem tamam olacak o işBen burada 10 kiloya yakın vermiştim. Ne günlerdi.
Nasil?Bisikletle hiit yapabilirsin.
Nasil?Crossfit de soyle yapiyordu hoca
1 dk 30 kalori yakacksin
2.dk da 32 kalori
3. Dk 35 kalori
Boyle Devam ediyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?