Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba. Bugün sabah yulaf lapası ve cennet hurması kurusu yedim öğleyin khve soda ve 1 avuç kuru yemiş akşam bakla yemeği ve salata. Spor olarak 10000 adım 500 puan 70 mekik 140 puan 300 ip Atlama 150 puan (eşimin cezası olarak) top ilam 790 puan A arrietty sedulu Melegimkorusun

Bunlar benim chloeden sonraki değişimlerim before afteer yazanlar 2 ay önceye ait diğerini en son bugün çekildim aynı kıyafeti giyince. Şubat ayında düzenli spor yapmadım maalesef
Sen çok tatlısın ama ya.
Böyle biri ağır ceza veremez

Menün Çok iyi. Balıkla yoğurtlu bir şey yemeye hiç cesaret edemedim ben. Bir de bizim buraya 3 aylık balıklar geliyordur kesin

Sen çok tatlısın ama ya.
Böyle biri ağır ceza veremez
Hahah kendime de acımam canım bu diyet grubu beni fena gaza getirdi. Burası olmasa düzenli gidemezdim faydasını da görüyorum ki herkes görsün istiyorum. Gerçekten hem arkadaşlık yapıyoruz burada hem de diyet birbirimize destek

Ben ölçtüm geçen ayla bir cm fark var belde ama kilo olarak küçülme var bu defa. Bu ay sporu sıkı tutuyorum bakalım etkisini görürüm bir aya kadar. Bu defa bel ve göbek odaklı gidiyorum
Bende takip edeyim seni

Bir arkadasim var. Hergun fit tk videosu ile okadar guzel inceldi ki.
Zorlayacagim kendimi hergun onun icin
Yurume bandi ve bisiklet icinde zorunlu hissediyorum kendimi. Esim aldin kullanmiyorsun demesin diye. Gecen ay bisiklete 2 defa bindim herhal.
Gecen soylendi
Hem fit tk hem donusumlu aletleri kullansam istedigim sonuca ulasacagima inaniyorum. Tatmin oldugum görüntüye

Bisikletle hiit yapabilirsin.

Ben sadece videolarla gidiyorum şimdi göbek bölgesine odaklandım her gün chloe 10 dk karın videosu ve dans ip atlama gibi egzersizlerle devam edicem kendimce bir yol çizdim tecrübelerimden bakalım mart sonu ne olacak

Ben burada 10 kiloya yakın vermiştim. Ne günlerdi.
Ben 10 kilo verdim zaten ama incelme de yasadim aynı zamanda eski taytlarıma giriyorum göbek bölgesini biraz inceltsem tamam olacak o iş bi ay kendimi denek olarak kullanicam eğer yaptığım videolar etkisini gösterirse sizinle de paylaşırım

Selam kızlar gün boyu çok yogundum bir sürü dersim vardı sonra da çocuktan spora fırsat bulamadım tam çocuğu uyuttum niyet ettim 1 saat zumba yapmaya ama sonra yüksek lisans ödevim olduğunu ve 1 saat içinde sisteme yüklemem gerektiğini farkettim oturdum ödevin başına yeni bitti ama ben de bittim sabaha da okul var o yüzden bı duş alıp yaticam o kadar da hevesliydim zumba Challenge hakkını vermeye ama nasip değilmiş ceza verirseniz razıyım bugün sadece 8000 adım 400 puan maalesef en sevdiğim sporun Challenge ını kaçırdım ona yanıyorum
Arrietty_ sedulu H3RA_ rockandroll
Eşim de yok bugün nerelerdesin rockandroll

Nasil? Crossfit de soyle yapiyordu hoca
1 dk 30 kalori yakacksin
2.dk da 32 kalori
3. Dk 35 kalori

Boyle Devam ediyordu

Yanlis bilgi vermeyeyim, benim anladigim su sekil:

Iste nabzini 120 civarina cikaracaksin once normal tempo,
Sonra senin artik performansina gore 30 sn en zor yapabilecegin seviyeye cekeceksin (30 sn de burada yine goreceli sana bagli)
Sonra normal tempoya geri doneceksin (bu arada nabzin da 140 civari olacak)

Boyle boyle 7 8 tekrar yapacaksin, nabzin bitirdiginde 180leri bulabilir.
Normal tempoya donup nabzi dusurup birakacaksin.
Ancak bu cok zorlayan bir egzersiz, muhakkak en az bir gun dinlenme vermen gerek.

Sen yine de arastir spinning ile hiit. Sorumluluk kabul etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…