Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar aklıma gelmişken yazayım benim şu doktor sonrası bağırsak dengeleyici ilaç çok iyi geldi.
Bir haftadır sıfır sıkıntı. Alışkanlık yapmıyormuş sadece sinirleri uyarıp tedavi ediyormuş.

Bu aralar kilo verme hızım durdu. Uzun süredir 64 lerdeyim. Neyi farklı yapıyorum diye düşündüm, dukan birasını bırakmama yorumladım. Kilo veremediğim şu ara verdiğim zamana göre tek fark bu çünkü. Düzenli içtiğim dönem her hafta 1 kg falan veriyordum. 2/3 haftadır içmiyorum gram gram gidiyor. Yarın onada başlayacağım bakalım yine hızlandıracak mı.

Anladım ben kime dediğini
Herkese dedim herkese
Felaket tatli istegi ile uyandim resmen.
Helva var evde

Su dinlenme günü bana gecerli degil. O yuzden cocuklari birakip paten surecegim. Sonra doktor randevum var.
Eve gelince 30 dk Fit Tk Sonrada 20dk bisiklet ile hiit yapacagim. Guzel bir video buldum.

Günaydın sevgili grubum bugün için bana yardımcı olup bilgilendirirseniz çok sevinirim
Gunaydin. Hosgeldiniz

Asagi takim kurallari ve katilim formunu ekliyorum
Okuyup kabul ederseniz, katilim formunu doldurmaniz gerekli
Sorun olursa burdayim ben

4. TAKIM KURALLARI:

1. Cuma zayıflama yarismalarinda gönüllülük esastır. Bu sebeple yarışmayı ciddiye alacak olan üyelere kapımız her zaman aciktir.

2. Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor) yapılacaktır. Mazeretsiz 3 gün menü paylaşımı yapmayan arkadaşlar ,menu tablosundan cikarilacak, eger deneme süresindelerse 2 hafta listeye girmeleri ertelenecek, eğer listede iseler listeden çıkarılacaklardir. (izinli yada diskalifiye olarak).

3. Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.

4. Yapılan kaçamaklara ve egzersiz yapmamis olan uyelere, telafi amaçlı,kaptan veya kaptan yardimcilari tarafindan kucuk egzersiz cezalari verilecektir. Es yarisinda ise es tarafindan bu cezalar verilmelidir.

5. Her yeni üyenin listeye alınması için en az 2 hafta deneme süremiz vardır. Bu süre içerisinde paylaşımlarınız dikkate alınacak ve paylaşımı yetersiz üyeler listeye alınmayacaktır.

6. Kilo bildirimleri cuma günü en gec 15:00'a kadar yapılmalıdır. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 2 kez kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.

7. Takıma katılım ve paylaşım amaçlı, butun üyeler her gun aktif olup, mesaj yazmalilardir.

8. Her cuma kilo bildirimi FOTOGRAFLI olarak şu şekilde yapılmalıdır; Kullanici ismi + tarih. Bildirim sonrasi gelecek hafta icin hedef belirlenmelidir.

Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:
Gelecek hafta için hedef kilo:

Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo

NOT: tartı fotoğrafı eklemekte sorun yaşayan üyeler mazeretlerini bildirmelidir.

9. Her gün mutlaka egzersiz yapilmalidir. (Bunu takım kuralı olduğu için değil, kendi sağlımız için yapmalıyız.)

10. Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca
2 kez izin alma hakkı vardır. Yeni üyeler listeye girdikten sonra 2 ay izin alamazlar.

11. Listede olan ya da listede olmayip liste disi yarisan tum uyeler takimin başarısından sorumludur.

12.Hafta sonu yapılan kaçamakların önüne geçebilmek için Pazartesi günü kilo bildirimi yapma zorunluluğu vardır.

13. Yeni katılan üyelerin alttaki formu doldurmaları gerekmektedir.

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Kinoa neden yasak peki içeriğinde sakıncalı bir şey mi var?
Eşimin hastalığında kullandığı tüm ilaçları bırlatırmak için şimdilik sert sıkı bir diyet sonra serbestler şeyler dhail olacak ama aralık ayından beri çok katı bir diyetteyiz

LAKTOZ KAZEİN VE GLUTEN HAKKINDA güzel bir video paylaştı beslenme uzmaanı fonksiyonel tıpçı birisi size instagram hesabı @suzi.tekin mutşaka izleyin vaktinizi ayırın kızlar

Kullanıcı Adı :Asi Matmazel
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:EV HANIMI
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :EVLİ
Çocuk Sayısı ve yaşları: 3 (12,10 VE 6 YAŞ)
Yaşadığınız şehir:İSTANBUL
Boyunuz : 1.62 cm
Kilonuz: 81kg
Hedef kilonuz :60 kg
Kilo alma hikayeniz :hamilelik sonrası yeme bozukluğu, stres, geç yemek yemek vb.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz : Sağlığımı etkilediğini düşünüyorum, görüntü olarakta malum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?: hayır ilk kez katılıyorum.

Hoşgeldiniz aramıza

Sismaniye bazı sıkıntılar yüzünden giremedim hiç buraya. Sana iyi bir eş olamadım ama paylaşımlarımı yapayım.

02 mart yediklerim ve spor

625 puan

03 mart yediklerim ve spor
Sabah 2 dilim kaşar 9 zeytin 2 yumurta 2 yk zeytinyağılı kapya
Öğle sucuk ve kaşar
Akşam salata
Gece 6 badem
Spor 6 bin adım yürüyüş 300p
60dk leslie 420p
Arrietty_ H3RA_ sedulu

H3RA_
O_sevincli_ki
Spor 7000 adım: 350 p
36 beden yeni bi pantolon aldım normalde girerdim ama sıkı olurdu , bedeni mi geniş ben mi inceldim bilmiyorum rahatca oldu bol bile sayılabilir
Aynısını yaşıyorum valla.
Tartıda sayılar değişmiyor ama her giydiğim Bi rahat, Bi yakıştırıyorum kendime

Hurma at ağzına hemen yada tarçınlı detoks suyu.
Canın istiyorsa vücut istiyordur demişti bir doktor tv de.

Bana da dinlenme yok bugün, ben dinlenmeleri cuma günleri yapıyorum. Gerçi cuma akşamı evi toparlayıp temizlemem lazım.
Hafta sonu kız kardeşim gelecek.
Bende akşam pilates sonrası tempolu ve uzun bir yüyüyüş yapmak istiyorum. Hoca beni bende bırakırsa tabi

Hoşgeldiniz, değişiminin ilk günü bugün.
Bende eve geç gittiğim için akşam yemeğini geç yiyorum.
Başarabilirseniz if deneyin derim. Akşamı da hafif geçirirseniz kilo vermeye başlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…