Bugün 6000 adımhaha bana gün yeni başlıyo daha
işleri bitirdim spora geçiyorum
Anladım ben kime dediğiniBBugun menüler hafif olsun, yarin tarti sonu ödül var, azcik tutalim bogazimizi
Herkese dedim herkeseAnladım ben kime dediğini
Gunaydin. HosgeldinizGünaydın sevgili grubumbugün için bana yardımcı olup bilgilendirirseniz çok sevinirim
Eşimin hastalığında kullandığı tüm ilaçları bırlatırmak için şimdilik sert sıkı bir diyet sonra serbestler şeyler dhail olacak ama aralık ayından beri çok katı bir diyetteyizKinoa neden yasak peki içeriğinde sakıncalı bir şey mi var?
AminnnGünaydınnnn. Her gunumuz bir oncekınden daha eksili olsun
Gunaydin. Hosgeldiniz
Asagi takim kurallari ve katilim formunu ekliyorum
Okuyup kabul ederseniz, katilim formunu doldurmaniz gerekli
Sorun olursa burdayim ben
4. TAKIM KURALLARI:
1. Cuma zayıflama yarismalarinda gönüllülük esastır. Bu sebeple yarışmayı ciddiye alacak olan üyelere kapımız her zaman aciktir.
2. Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor) yapılacaktır. Mazeretsiz 3 gün menü paylaşımı yapmayan arkadaşlar ,menu tablosundan cikarilacak, eger deneme süresindelerse 2 hafta listeye girmeleri ertelenecek, eğer listede iseler listeden çıkarılacaklardir. (izinli yada diskalifiye olarak).
3. Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.
4. Yapılan kaçamaklara ve egzersiz yapmamis olan uyelere, telafi amaçlı,kaptan veya kaptan yardimcilari tarafindan kucuk egzersiz cezalari verilecektir. Es yarisinda ise es tarafindan bu cezalar verilmelidir.
5. Her yeni üyenin listeye alınması için en az 2 hafta deneme süremiz vardır. Bu süre içerisinde paylaşımlarınız dikkate alınacak ve paylaşımı yetersiz üyeler listeye alınmayacaktır.
6. Kilo bildirimleri cuma günü en gec 15:00'a kadar yapılmalıdır. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 2 kez kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
7. Takıma katılım ve paylaşım amaçlı, butun üyeler her gun aktif olup, mesaj yazmalilardir.
8. Her cuma kilo bildirimi FOTOGRAFLI olarak şu şekilde yapılmalıdır; Kullanici ismi + tarih. Bildirim sonrasi gelecek hafta icin hedef belirlenmelidir.
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:
Gelecek hafta için hedef kilo:
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo
NOT: tartı fotoğrafı eklemekte sorun yaşayan üyeler mazeretlerini bildirmelidir.
9. Her gün mutlaka egzersiz yapilmalidir. (Bunu takım kuralı olduğu için değil, kendi sağlımız için yapmalıyız.)
10. Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca 2 kez izin alma hakkı vardır. Yeni üyeler listeye girdikten sonra 2 ay izin alamazlar.
11. Listede olan ya da listede olmayip liste disi yarisan tum uyeler takimin başarısından sorumludur.
12.Hafta sonu yapılan kaçamakların önüne geçebilmek için Pazartesi günü kilo bildirimi yapma zorunluluğu vardır.
13. Yeni katılan üyelerin alttaki formu doldurmaları gerekmektedir.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Hoşgeldiniz aramızaKullanıcı Adı :Asi Matmazel
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:EV HANIMI
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :EVLİ
Çocuk Sayısı ve yaşları: 3 (12,10 VE 6 YAŞ)
Yaşadığınız şehir:İSTANBUL
Boyunuz : 1.62 cm
Kilonuz: 81kg
Hedef kilonuz :60 kg
Kilo alma hikayeniz :hamilelik sonrası yeme bozukluğu, stres, geç yemek yemek vb.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz : Sağlığımı etkilediğini düşünüyorum, görüntü olarakta malum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?: hayır ilk kez katılıyorum.
Aynısını yaşıyorum valla.H3RA_
O_sevincli_ki
Spor 7000 adım: 350 p
36 beden yeni bi pantolon aldım normalde girerdim ama sıkı olurdu , bedeni mi geniş ben mi inceldim bilmiyorum rahatca oldu bol bile sayılabilir
Hurma at ağzına hemen yada tarçınlı detoks suyu.Herkese dedim herkese
Felaket tatli istegi ile uyandim resmen.
Helva var evde
Su dinlenme günü bana gecerli degil. O yuzden cocuklari birakip paten surecegim. Sonra doktor randevum var.
Eve gelince 30 dk Fit Tk Sonrada 20dk bisiklet ile hiit yapacagim. Guzel bir video buldum.
Normalden fazla mı yiyeceksin?Herkese günaydın, bugun vücudumu sasirtma günü, bakalım neler olacakayrıntıları yazacağım.
Geçmiş olsun, hayırlı haberler inşallah.Günaydın kızlar gece oğlum biraz atesliydi sabah sağlık ocağına gittik şimdi idrar yapsın diye bekliyorum enfeksiyon var mi diye bakacaklar. Tabloyu öğlen hazır ederim oğlan uyursa.
Hoşgeldiniz, değişiminin ilk günü bugün.Kullanıcı Adı :Asi Matmazel
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:EV HANIMI
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :EVLİ
Çocuk Sayısı ve yaşları: 3 (12,10 VE 6 YAŞ)
Yaşadığınız şehir:İSTANBUL
Boyunuz : 1.62 cm
Kilonuz: 81kg
Hedef kilonuz :60 kg
Kilo alma hikayeniz :hamilelik sonrası yeme bozukluğu, stres, geç yemek yemek vb.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz : Sağlığımı etkilediğini düşünüyorum, görüntü olarakta malum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?: hayır ilk kez katılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?