Sen bi tablo yapınca heyecanlanıyorumTUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Arrietty_ Varyemez ÖDÜL @_Vera_ MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF H3RA_ ÖDÜL @Serina08 istanbulin @Osev sedulu Alys @Zeytur MUAF MUAF MUAF MUAF @Emeeelll bnnu 150 IA @Ceyhans ÖDÜL E English_teacherrr @Aylakkadin Cikocev @rockandroll 40 D @graphicdesigner @Ozzybal @Dilber Hala @SsSiMqE ÖDÜL K klbk33 Oaktree @-DOLUNAY- @Mathteacher27 60 IA @Melegimkorusun @sadece_ben ÖDÜL esmeriiim 30 D Sismaniye
3 gün üst üste menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!
@rockandroll cezanı yaptığına dair bildirim göremedim. Bugün bekliyorum.
@Mathteacher27 cezanı yaptığına dair bildirim yok. Lütfen menü takip tablosunu okuyun.
esmeriiim cezana dair bildirim göremedim.
@-DOLUNAY- 3 gün üst üste bildirim yapmadın bu hafta eş listesinde ve menü takip tablosunda olmayacaksın.
1 saate yapıyorum kaptan30 dk dans
Onlara bir sürü tatlı yap yedir ben öyle öcümu alıyorum ben yemiyorum yediriyorumHerkes bana sen zayıfsın kilo verme diyet yapma diyip duruyor yaw
Yapma glutenin vücuttan atilmasi 3 ay sakın
O kadar zor mu yaYapma glutenin vücuttan atilmasi 3 ay sakın
Bugün biri tutturmuş bugün diyeti bozduracak bana. Pazartesi beraber başlarmışız. Yiyelimmiş. Hiç canım istemiyor dedim. Bu hafta kilo veremrdim. Moralim bozuk valla. O kadar da yürüdüm. Sabah işe gidince biraz yürüyüp daireye giriyorum. Öğlen yemeğe çıkınca yürüyüp yemeğe gidiyorum. Akşamda eve varınca birkaç tur atıp eve giriyorum. Vermem lazımOnlara bir sürü tatlı yap yedir ben öyle öcümu alıyorum ben yemiyorum yediriyorum
Ben bi kilo verdim kimse görmüyorDün yaptığım kekten yemedim
Komşuma ve anneme götürdüm bir de oğlanlar yediler
Dün komşumun kayınvalidesi bugün de okuldaki öğretmen arkadaşın biri kilo verdiğimi dile getirdiler çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?