- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Herkese günaydın hanımlaryeni katıldığım için cuma tartı resmi atmamışım ama tartıldığım kilomu yazdım bu hafta.
Geçen Cuma kilom:80.50
Pazartesi kontrol kilom:79.80
Cuma günü hedefim:78.50 ve altı@arrietty
iyi geceler kizlar. pazar banyosu kurutma tarama uyutma derken ben de uyumadan yazayim menumu.
daha mutfak beni bekliyor
sabah
zalım esimin hazirladigi kahvalti
4-5 catal patates kizartmasi
soganli yumurta
1.5 dlm.tb ekmegi
ara
sutlu kahve
1 yulafli biskuvi
ogle
2 kofte
marul domates sogan
1 dlm.tb ekmegi
ara
portakal
aksam
1 tabak ispanak(pirincli)
su 2.5 lt
10 dk eliptik 70
30 kurek 15
30 kol 15
10 mekik20
5000 adim 250
toplam 370 puan
Arada yapıyorum ama 20 saniyeden sonra ağlayacak gibi oluyorum. Geçen bir arkadaş plank sayesinde göğüslerindeki değişimden bahsetmişti.
Benimkiler iki çocuktan sonra aşağı bakıyor artık, küçük oldukları için kurtarıyorum birazseninkiler nasıl fark oldu mu?
Cuma 64.45
Bugün 64,85
Hedef 64
Ben verdiklerimi geri alıyorum sanırım. Günlerdir eksi rakam göremedim
Buradan biri yazdı diye aklımda kalmış aklımda. Hatta her gün düzenli plank yapıyorum demişti sanki.ne olmus arkadasinda ya, nasil bir degisim
benimkiler de kucuk, bir de gitmis oradan incelmisim, tey allahim
Buradan biri yazdı diye aklımda kalmış aklımda. Hatta her gün düzenli plank yapıyorum demişti sanki.
Hocayla çalıştığımız günler yürüyemeyecek kadar ağrım oluyor. Ama ertesi gün geçiyor, ağrı değilde hassasiyet oluyor diyebilirim.hep cok spordan
kaslarinda cok agri varsa ciddiyim ondan odem topluyor olabilirsin.
Hocayla çalıştığımız günler yürüyemeyecek kadar ağrım oluyor. Ama ertesi gün geçiyor, ağrı değilde hassasiyet oluyor diyebilirim.
Şimdi nette araştırdım biraz yağlar kasa dönerken kilo artı çıkarmış. Kas yağdan daha ağır olduğu için falan diyor.
Duraklama da yaşıyor olabilirim bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?