Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar asil hedeflerimiz yaninda bir de tisort giyme zamani hedeflerimiz de mi olsa

Nisanin ortasinda yazliklari cikartmaya baslasak desek 1 aydan fazla zamanimiz var.

ben 60i ucundan gormek istiyorum ama cok mu buyuk bir hedef acaba

temmuzda da tatilim olacak, o zaman da kismetse gelsin s bedenler gitsin l bedenler

canim o 1 yulafli biskuviden sana ne enerji gelir ne acligini bastirir, hic bir ise yaramaz.
Bence boyle aralar icin daha iyi alternatiflere gecmelisin.
Normalde senin sporun falan da cok guzel oluyor, hep boyle ufak tefek atistirmaliklardan zarara ugruyorsun.

ne olmus arkadasinda ya, nasil bir degisim

benimkiler de kucuk, bir de gitmis oradan incelmisim, tey allahim

Buradan biri yazdı diye aklımda kalmış aklımda. Hatta her gün düzenli plank yapıyorum demişti sanki.

aslinda bir seyleri duzenli her gun yapsak, illa bisey olacak diye anliyorum ben.

neyse ben duzenli yuruyorum diyeyim bari, her gun on bin adimi hedefliyorum.
Yanindakiler de extrasi olsun.

ben spor salonuna giderken gogus hareketlerini az agirlikla yaptirirdi hocam, sende hic gogus kasi yok, cok zorlama derdi

hep cok spordan

kaslarinda cok agri varsa ciddiyim ondan odem topluyor olabilirsin.
Hocayla çalıştığımız günler yürüyemeyecek kadar ağrım oluyor. Ama ertesi gün geçiyor, ağrı değilde hassasiyet oluyor diyebilirim.

Şimdi nette araştırdım biraz yağlar kasa dönerken kilo artı çıkarmış. Kas yağdan daha ağır olduğu için falan diyor.
Duraklama da yaşıyor olabilirim bilemedim.

evet dogru, zaten ayni kiloda olup incelmen de bunun kaniti.

acaba gittigin yerde su kas oranini da olcen tartilardan var mi?
o sekilde de gelismeni takip edebilirsin.

bir de kaslarin kendini yenilerken odem tutma durumu var. o da bir iki gune etkili oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…