- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Hedef güzel gerçektenkizlar asil hedeflerimiz yaninda bir de tisort giyme zamani hedeflerimiz de mi olsa
Nisanin ortasinda yazliklari cikartmaya baslasak desek 1 aydan fazla zamanimiz var.
ben 60i ucundan gormek istiyorum ama cok mu buyuk bir hedef acaba
temmuzda da tatilim olacak, o zaman da kismetse gelsin s bedenler gitsin l bedenler
Hedef güzel gerçektenama zor gibi en azından benim için bende Nisan ortasına kadar 70 olsam ne güzel olur
Tahmin ettim bu hafta nota geleceğini. Çok dikkatli olmalıyız. Menülerden az çok belli oluyor cuma günü çıkacak sonuçlarSelam kizlar
Eve yeni geldim
Gece hic uyumadigim icin bir ugrayip dinlenmeye gececegim.
Lütfen karbonhidrat i abartmayin. Aksami karbonhidratsiz gecirin. Su miktari 2 L altinda olmasin.
Bu hafta nurtopu gibi notamiz oldu.
4. TAKIM
716.Etap=>%0,109=>1.NOTA
Bu etap da silmeliyiz bunu
Tahmin ettim bu hafta nota geleceğini. Çok dikkatli olmalıyız. Menülerden az çok belli oluyor cuma günü çıkacak sonuçlar
Şu pateni bende çok merak ediyorumiste ben ufak mesafeye bile arabayla gidiyorum. bisikletim olsa iyi olurdu.
pateni de evde denedim 20 dkdir terledim
ama disari asla cesaret edemem ya dusersem biterim
s://www.kadinlarkulubu.com/konu/performansnota ne demek oluyor?
Evet haklısınız Önceki denemelerim hep bu sebepten hüsrandı. Ama şu 1.5 aylık zamanda çok motiveyim sanırım bu sefer oluyor gibihaftada 1 kg den fazla hedef koyma bence, cunku olabilirligi azaliyor, bu da senin kendini basarisiz hissetmene yol acar, negatif etkisi olur.
ben haftada yarim kilo hedefliyorum, bazen ondan fazla da gidiyor, cok seviniyorum,
ama hafta 1 kg yi hedeflesem cogu hafta husran olur, kendimi bosu bosuna kotu hissederim.
Evet haklısınız Önceki denemelerim hep bu sebepten hüsrandı. Ama şu 1.5 aylık zamanda çok motiveyim sanırım bu sefer oluyor gibioyüzden çok büyük hedeflerim yok aslında. 70 olsa fena olmaz ama şuan ki hedefim 75 kg. bakalım
Okuldaki son ara öğünKahvaltı öncesi
3 kuru kayısı +500 ml su
Kahvaltı
1 yumurta
1 domates +1 tk zeytinyağı
7 zeytin
1 kk peynir
15 kaju
1 tk tahin pekmez
1 dilim tb ekmeği
250 ml şekersiz çay
Okuldayım
Ara öğün
350 ml kuşburnu çayı+ 4adet altınbaşak yulaflı kepekli bisküvi
1 hurma +5 fındık
1 maden suyu
Kısacası takımın iyiliği için bu hafta ilk 3 e girmemiz gerekiyor ki notamız silinsin.
Canım bir süre kilo verirken hücredeki yağlar gidiyor, tartılar eksi gösteriyor. Vücut hücrelerin boyutunu korumak için içini suyla dolduruyor. Bu yüzden fazla bile çıkabiliriz. Bir süre daha diyete devam edince hooop sular da gidiyor. Gitsin yağlar gitsin kilolar. Yani ödem yapıyor vücut diyetteyken. O yüzden moral bozma.Cuma 64.45
Bugün 64,85
Hedef 64
Ben verdiklerimi geri alıyorum sanırım. Günlerdir eksi rakam göremedim
Evet canım artı çıkmaması lazım kimsenin. Öyle olursa notamız hemen silinir. Bu hafta kaçamaksiz menülerle gidersek ve akşam yemeklerinde mümkün olduğu kadar karbonhidrat kısarsak artı gelmez kimseilk 3 mu, vaaay,
kimsenin arti gelmemesi lazim diyebiliriz o zaman.
gecen haftalarda bir kez oyle oldugunda derece almistik sanirim.
evet saat sayıyor adımlarımı ama saymamış bütün gün koşturdum evde çünki ama bilemedim kayda geçeni yazdım ben de :)Ilk gun icin cok iyi. Boyle devam edersen gider kilolar tikir tikir :)
Kuzum puan hesabini unutma. Es yarisindasin,esine haksizlik olmasin
Bugun regl dende olsa cikolata olmasin . Eski tarti fotolarini karistiriyordum 60.9 gozume carpti bi ara . 2 ay oncesiydi .Ona gore :))
Yatili olunca zor oluyor . Sporlar guzel sadece adim hesabi yanlis. Adim sayisi 0,05 ile carpman yeterlidirdüzelttim ben onu listeye gecirirken
Camim 4hurma ile limitlemen guzel olmus. Sende puan hesabini unutma. Es yarisindasin ,haksizlik olmasin esine
Menunu cok begendim
Herzamanki gibi cok guzel menuSizde adim sayinizi veya baska spor eklerseniz hesap yapmayi unutmayin
Senin diyetisyen ne guzel liste vermis sana. Diyeyim diyorum hep kaliyor. Cok da güzel kilo vermeni sagladi kisa sürede
Sporlar güzel. Son ogun karbonhidrati cok olmus . Neysekisedulu ile essin :))
Zumbayi bölmek en mantiklisi iyi yapmissin.
Menu guzel ama her ögünde ekmek olmasaymis daha iyi olurmus
Harikasin. Okadar spora az yemissin ama kaptanim
Harika bir menu .
Cocuklar sporu sabote etmeye bayilir zaten. Ayni durumu yasiyorum. Bisiklete bindim 10dk sonra geldi kiz.Bittimi sporun diye. Aksam yurume bandinda gectim,bende yuruyecegim dedi
Cok guzel birgun olmus :)
Saat mi telefon mu ?Benim de bazen saymiyor saat
Gecmis olsun canim. Asidan olma ihtimalide yuksek reglden de.
Umarim daha iyisindir
Örnek bir menuSporlarda cok iyi
Spor ve menuSu ne kadar oldu?
Sadece pizza var karb olarak. Kotu degil menu
Tek tek yazarsan daha kolay olur yorumlamak
Mesela gecen lillebror ostehaps vardi . Ben kasar oldugunu biliyorum ama menuyu inceleyen esin vesedulu bilemez kasar oldugunu :)
Ben buna cesaret edemiyroum :)) Inliners olan suruyorum. Dizlik filan tak cik disari . Cok guzel oluyor acik havada surmek.
hadi inşallah :), senin de çok bi kilon yok boyun kaçtı canım,Yok canım ben Afyonlu değilimama afyona kaplıcaya geldik ondan bu nimetler ..
Tabikide inşallah ayın 19 unda kızımın doğum günü var.. 60 ın altını görmek istiyorum o güne.. maşallah menün çok güzel.. böyle devam edersen cuma seni çok güzel bir eksi bekliyorum eşimcim
kahvaltı yok mu eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?