Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hedef güzel gerçekten ama zor gibi en azından benim için bende Nisan ortasına kadar 70 olsam ne güzel olur

Hedef güzel gerçekten ama zor gibi en azından benim için bende Nisan ortasına kadar 70 olsam ne güzel olur

haftada 1 kg den fazla hedef koyma bence, cunku olabilirligi azaliyor, bu da senin kendini basarisiz hissetmene yol acar, negatif etkisi olur.
ben haftada yarim kilo hedefliyorum, bazen ondan fazla da gidiyor, cok seviniyorum,
ama hafta 1 kg yi hedeflesem cogu hafta husran olur, kendimi bosu bosuna kotu hissederim.

Tahmin ettim bu hafta nota geleceğini. Çok dikkatli olmalıyız. Menülerden az çok belli oluyor cuma günü çıkacak sonuçlar

Kızlae ben bugün 34 beden üst kıyafet giyebildim.
Ve 34 beden pantolon denedim. İçine gşriyorum ama 36 beden daha rahat diye 36 beden aldım
Ay ben hakikaten incelmişim. Giyince anladım.

Bu arada kilom aynı.
Cuma 52.9
Bugün 52.8

Yakında kalmayacağım ben
Ama şu göbek yokmu
Kurtulacağım ondanda. Heryer inceliyor. Orası duruyor.

Arrietty_
sedulu
H3RA_
Oaktree

Evet haklısınız Önceki denemelerim hep bu sebepten hüsrandı. Ama şu 1.5 aylık zamanda çok motiveyim sanırım bu sefer oluyor gibi oyüzden çok büyük hedeflerim yok aslında. 70 olsa fena olmaz ama şuan ki hedefim 75 kg. bakalım

tabi herkes hedefini kendisine gore koymali.

hadi o zaman bu hedef icin cabalamaya devam.
Ne zaman kendini mutsuz ve dipte hissedersen o 75 kilolu haline el salla, senin icin yapiyorum bunlari guzel kadin de

Okuldaki son ara öğün

250 ml şekersiz yeşilçay

Eve gelince öğle yemeği yedim akşama karnım acıkırsa sebze çorbası var onu yerim

Öğle yemeği

1 yumurta
2 domates +2 tk zeytinyağı
1 kk peynir
5 zeytin
2 tk tahin pekmez
2 dilim tb ekmeği ( toplamı 50 gr civarıdır)
250 ml keçiboynuzu tozlu şekersiz süt

Cuma 64.45
Bugün 64,85
Hedef 64

Ben verdiklerimi geri alıyorum sanırım. Günlerdir eksi rakam göremedim
Canım bir süre kilo verirken hücredeki yağlar gidiyor, tartılar eksi gösteriyor. Vücut hücrelerin boyutunu korumak için içini suyla dolduruyor. Bu yüzden fazla bile çıkabiliriz. Bir süre daha diyete devam edince hooop sular da gidiyor. Gitsin yağlar gitsin kilolar. Yani ödem yapıyor vücut diyetteyken. O yüzden moral bozma.

ilk 3 mu, vaaay,

kimsenin arti gelmemesi lazim diyebiliriz o zaman.

gecen haftalarda bir kez oyle oldugunda derece almistik sanirim.
Evet canım artı çıkmaması lazım kimsenin. Öyle olursa notamız hemen silinir. Bu hafta kaçamaksiz menülerle gidersek ve akşam yemeklerinde mümkün olduğu kadar karbonhidrat kısarsak artı gelmez kimse

evet saat sayıyor adımlarımı ama saymamış bütün gün koşturdum evde çünki ama bilemedim kayda geçeni yazdım ben de :)
hadi inşallah :), senin de çok bi kilon yok boyun kaçtı canım,
10 gün var hadi bu hafta güzel bi sayı gelsin senden :)
kahvaltı yok mu eşim

kontrol bildirimi de yapayım ama sabitim 61,3 kg
Arrietty_ @_Vera_ sedulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…