Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Şaka bir yana küçük oldukları için aşırı bir sarkma yaşamadım ama doğum öncesi hallerinde de değiller tabi. Bende düzenli plank yapacağım bu günden sonra. Sadece göğüs değil tüm vücut için çok faydalı sonuçta.
Dimi doğru söylüyorsun neredeyse bir aydır aynı kilolardayım ama azda olsa 8 cm incelme var.
Evdeki tartım yağ ve kas oranını ölçüyor. Akşam bir tartılıp eski kayıtlarla karşılaştırayım.

aynen oyle. eve hic almamak lazim ceviz fln yesem onlar da kalorili, korkuyorum.
spor icin bisiklet alicam. eve mi alsam, disarida her gun surmek icin normal bisiklet mi alsam? karar veremedim hala.

aynen oyle. eve hic almamak lazim ceviz fln yesem onlar da kalorili, korkuyorum.
spor icin bisiklet alicam. eve mi alsam, disarida her gun surmek icin normal bisiklet mi alsam? karar veremedim hala.
Dışarıda sürmelik her zaman yapılmıyor yok hava soğuk yok yağmur vs derken kalıyor çoğu gün. En güzeli eve almak evde bahane üretmesi zor koy gözünün önüne bir de tam olsun

Ay ben görmemiştim cezayı bugün hemen yapıyorum

ben eve bir sey almak konusunda cok kisitlayiciyim ya, benim filtremden gecmesi icin bir kac yil uzerine dusunmem lazim
cimri de diyebilirsin tabi.

ama disarida surmek icin bisikletin yoksa al derim. ben gidebilecegim her yere bisikletle giderim, gerci artik patenlerimle mi giderim desem ahaha

Evet bence çok güzel fikir, t-shirt giyme zamanı hedefi, günlerdir aklımda ben bu yazlık kiyafetleri nasil giyecegim diyorum ya. Simdi 2-3 tane eşofman altim var, onlari giyip duruyorum, güzelim kıyafetlerim zayıflamami bekliyor mayısa kadar her hafta 1 kilo niye gitmesin ki?

ben bayadir yeni kiyafet almiyorum, zayiflayinca alicam diye,
bir de ofise de gitmiyorum evden calisma devam
eskiler de iyice eskidi, tam gardrop yenileme zamanim, mecburum artik.

o yuzden kilo vermis olmam lazim yoksa 2 kez alisveris olacak, ne gerek var dimi, guzel guzel vereyim kilolarimi, alayim s bedenlerimi

ben haftada yarim kiloyu hedefliyorum, bana yeter .

Ben de ücretsiz izindeyim, siyah eşofman alti üniforma gibi oldu, su an 42-44 beden civariyim. Dolapta 38 bedenler beni bekliyor. Kilo verince siyah esofmanlarimi benden çok uzağa göndereceğim. Sıkıntı bastı artık.

iste ben ufak mesafeye bile arabayla gidiyorum. bisikletim olsa iyi olurdu.
pateni de evde denedim 20 dkdir terledim
ama disari asla cesaret edemem ya dusersem biterim

Dışarıda sürmelik her zaman yapılmıyor yok hava soğuk yok yağmur vs derken kalıyor çoğu gün. En güzeli eve almak evde bahane üretmesi zor koy gözünün önüne bir de tam olsun
evet yagmur soguk zaten bahane olursa yandik hep yagmur
evde de yer sorunu oluyor. arastirip duruyorum.minik gurultusuz biseyler bulurum.umarim

iste ben ufak mesafeye bile arabayla gidiyorum. bisikletim olsa iyi olurdu.
pateni de evde denedim 20 dkdir terledim
ama disari asla cesaret edemem ya dusersem biterim

ev daha tehlikeli aslinda, ben de evde denedim ama benim yerler tas ve cok kaygan, bir de asfaltta denedim, orada o kadar kolay kaymiyor, sokak daha guvenilir geldi o yuzden.

Kizlar Isteyim hemen hatirlatma yapip kacacagim

Bugun adim Challenge var.
Adim puani hesap yaparken 2 kat oldugunu unutmayin

AppLesma canim Tarih ve Kullanici ismi notu göremedim canim. Mesaji gorunce tekrar tarti fotosu bekliyorum
Gün içinde.attığımız adim sayısı mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…