- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Şaka bir yana küçük oldukları için aşırı bir sarkma yaşamadım ama doğum öncesi hallerinde de değiller tabi. Bende düzenli plank yapacağım bu günden sonra. Sadece göğüs değil tüm vücut için çok faydalı sonuçta.aslinda bir seyleri duzenli her gun yapsak, illa bisey olacak diye anliyorum ben.
neyse ben duzenli yuruyorum diyeyim bari, her gun on bin adimi hedefliyorum.
Yanindakiler de extrasi olsun.
ben spor salonuna giderken gogus hareketlerini az agirlikla yaptirirdi hocam, sende hic gogus kasi yok, cok zorlama derdi
Dimi doğru söylüyorsun neredeyse bir aydır aynı kilolardayım ama azda olsa 8 cm incelme var.evet dogru, zaten ayni kiloda olup incelmen de bunun kaniti.
acaba gittigin yerde su kas oranini da olcen tartilardan var mi?
o sekilde de gelismeni takip edebilirsin.
bir de kaslarin kendini yenilerken odem tutma durumu var. o da bir iki gune etkili oluyor.
aynen oyle. eve hic almamak lazim ceviz fln yesem onlar da kalorili, korkuyorum.canim o 1 yulafli biskuviden sana ne enerji gelir ne acligini bastirir, hic bir ise yaramaz.
Bence boyle aralar icin daha iyi alternatiflere gecmelisin.
Normalde senin sporun falan da cok guzel oluyor, hep boyle ufak tefek atistirmaliklardan zarara ugruyorsun.
Dışarıda sürmelik her zaman yapılmıyor yok hava soğuk yok yağmur vs derken kalıyor çoğu gün. En güzeli eve almak evde bahane üretmesi zor koy gözünün önüne bir de tam olsunaynen oyle. eve hic almamak lazim ceviz fln yesem onlar da kalorili, korkuyorum.
spor icin bisiklet alicam. eve mi alsam, disarida her gun surmek icin normal bisiklet mi alsam? karar veremedim hala.
Ay ben görmemiştim cezayı bugün hemen yapıyorumTUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Arrietty_ @ozrengin ÖDÜL H3RA_ @Serina08 ÖDÜL @istanbulin O_sevincli_ki sedulu Alys ÖDÜL @Zeytur MUAF MUAF MUAF @Emeeelll @bnnu ÖDÜL @Ceyhans ÖDÜL @Ayse_M A Aylakkadin @Cikocev ÖDÜL @rockandroll @graphicdesigner 20 dk IA Ozzybal ÖDÜL @Dilber Hala SsSiMqE 150 JJ @klbk33 ÖDÜL @Oaktree @Mathteacher27 Melegimkorusun @sadece_ben ÖDÜL @esmeriiim ÖDÜL Sismaniye @Aomine Daiki 100 HK @Asi Matmazel @MonicaGeller @noram AppLesma
3 gün üst üste menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!
SsSiMqE 150 adet JJ. Bugün yapıldığına dair bildirim yok.
@Aomine Daiki 100 adet high knee ceza ( ödül sadece bir adet ile sınırlı abartmamak kaydıyla )
@graphicdesigner 20 Dk ip atlama ( ödül olarak bir adet ekledim ama karbonhidrat çok fazla maalesef o yüzden hepsini kabul edemem ödül diye ). Ceza yapıldı diye bildirim göremedim bugün.
aynen oyle. eve hic almamak lazim ceviz fln yesem onlar da kalorili, korkuyorum.
spor icin bisiklet alicam. eve mi alsam, disarida her gun surmek icin normal bisiklet mi alsam? karar veremedim hala.
Evet bence çok güzel fikir, t-shirt giyme zamanı hedefi, günlerdir aklımda ben bu yazlık kiyafetleri nasil giyecegim diyorum ya. Simdi 2-3 tane eşofman altim var, onlari giyip duruyorum, güzelim kıyafetlerim zayıflamami bekliyorkizlar asil hedeflerimiz yaninda bir de tisort giyme zamani hedeflerimiz de mi olsa
Nisanin ortasinda yazliklari cikartmaya baslasak desek 1 aydan fazla zamanimiz var.
ben 60i ucundan gormek istiyorum ama cok mu buyuk bir hedef acaba
temmuzda da tatilim olacak, o zaman da kismetse gelsin s bedenler gitsin l bedenler
Evet bence çok güzel fikir, t-shirt giyme zamanı hedefi, günlerdir aklımda ben bu yazlık kiyafetleri nasil giyecegim diyorum ya. Simdi 2-3 tane eşofman altim var, onlari giyip duruyorum, güzelim kıyafetlerim zayıflamami bekliyormayısa kadar her hafta 1 kilo niye gitmesin ki?
Ben de ücretsiz izindeyim, siyah eşofman alti üniforma gibi oldu, su an 42-44 beden civariyim. Dolapta 38 bedenler beni bekliyor. Kilo verince siyah esofmanlarimi benden çok uzağa göndereceğim. Sıkıntı bastı artık.ben bayadir yeni kiyafet almiyorum, zayiflayinca alicam diye,
bir de ofise de gitmiyorum evden calisma devam
eskiler de iyice eskidi, tam gardrop yenileme zamanim, mecburum artik.
o yuzden kilo vermis olmam lazim yoksa 2 kez alisveris olacak, ne gerek var dimi, guzel guzel vereyim kilolarimi, alayim s bedenlerimi
ben haftada yarim kiloyu hedefliyorum, bana yeter.
iste ben ufak mesafeye bile arabayla gidiyorum. bisikletim olsa iyi olurdu.ben eve bir sey almak konusunda cok kisitlayiciyim ya, benim filtremden gecmesi icin bir kac yil uzerine dusunmem lazim
cimri de diyebilirsin tabi.
ama disarida surmek icin bisikletin yoksa al derim. ben gidebilecegim her yere bisikletle giderim, gerci artik patenlerimle mi giderim desem ahaha
evet yagmur soguk zaten bahane olursa yandikDışarıda sürmelik her zaman yapılmıyor yok hava soğuk yok yağmur vs derken kalıyor çoğu gün. En güzeli eve almak evde bahane üretmesi zor koy gözünün önüne bir de tam olsun
iste ben ufak mesafeye bile arabayla gidiyorum. bisikletim olsa iyi olurdu.
pateni de evde denedim 20 dkdir terledim
ama disari asla cesaret edemem ya dusersem biterim
laminant ya dussem de bisi olmazev daha tehlikeli aslinda, ben de evde denedim ama benim yerler tas ve cok kaygan, bir de asfaltta denedim, orada o kadar kolay kaymiyor, sokak daha guvenilir geldi o yuzden.
Gün içinde.attığımız adim sayısı mi acabaKizlar Isteyim hemen hatirlatma yapip kacacagim
Bugun adim Challenge var.
Adim puani hesap yaparken 2 kat oldugunu unutmayin
AppLesma canim Tarih ve Kullanici ismi notu göremedim canim. Mesaji gorunce tekrar tarti fotosu bekliyorum
Evet canim gun icinde. Ama daha aktif olalim diye Challenge dedik. 10bin adim atarsan bin puan oluyor 500 yerineGün içinde.attığımız adim sayısı mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?