Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hosgeldin canım nasıl geçti seyahat ? Ortam değişikliği iyi geliyor genelde

Aynı fikirdeyim
Hedefler gerçekçi olmalı aksi takdirde kilo verme sürecinden keyif alamaz insan
İşkence halini almış bir süreci kendimize yaşatmak hiç akıllıca değil onun ötesinde insafsızlık olur

İnşallah kiloların tıkır tıkır döküldüğünüde görürüm. Ödem atıcı çaylar işe yarar mı sence bu durumda

Hoşgeldin canım Zeytur
Kızlarr bugün 30 dk leslie üstüne 10 dk bacak plates çalıştım ve öldümm bittimmm ama spor yaptığımı şimdi hissettim diyebilirim iyi geldi böyle yapmak istiyorum nolur beni dürtükleyin yap yap diye bu konu da sana güveniyorum Alys aklına geldikçe bana sor olurmu gün içinde yaptın mı yap diye lütfeeenn

tamam bugun adim sayini da kontrol edicem senin o zaman, onbin altinda olursa sedulu dan once opucem

E English_teacherrr sen de bana bir seyler yolla, reglim geldi,
milletin karni agrir, benim bas agrim tuttu,
pozitiftim sabah gayet,
simdi boyle birilerinin boynuna sarilasim ve vampirlesesim var
esime falan mi catsam, napsam
Yok yok amannn sakin ol anlıyorum seni bende öyle oluyom genelde sinir başıma vuruyo eşime çatıyom bi kavga gürültü sonra geçiyo ama işte ondan sonra olan bana oluyo oturup ağlıyom o yüzden sende yapma.

valla seven seviyor, sevmeyen nefret ediyor.

ben cok severim,
aslinda ben etsiz halini severim ama evdeki beyler boyle yiyorlar ancak.
Eşim severmiş yaparmış kayınvalidem ama hiç yapmadım bende deneyeceğim bi ara lahana alıp güzeldir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…