Valla şahanesiniztabi herkes hedefini kendisine gore koymali.
hadi o zaman bu hedef icin cabalamaya devam.
Ne zaman kendini mutsuz ve dipte hissedersen o 75 kilolu haline el salla, senin icin yapiyorum bunlari guzel kadin de
Aynı fikirdeyimhaftada 1 kg den fazla hedef koyma bence, cunku olabilirligi azaliyor, bu da senin kendini basarisiz hissetmene yol acar, negatif etkisi olur.
ben haftada yarim kilo hedefliyorum, bazen ondan fazla da gidiyor, cok seviniyorum,
ama hafta 1 kg yi hedeflesem cogu hafta husran olur, kendimi bosu bosuna kotu hissederim.
İnşallah kiloların tıkır tıkır döküldüğünüde görürüm. Ödem atıcı çaylar işe yarar mı sence bu durumdaCanım bir süre kilo verirken hücredeki yağlar gidiyor, tartılar eksi gösteriyor. Vücut hücrelerin boyutunu korumak için içini suyla dolduruyor. Bu yüzden fazla bile çıkabiliriz. Bir süre daha diyete devam edince hooop sular da gidiyor. Gitsin yağlar gitsin kilolar. Yani ödem yapıyor vücut diyetteyken. O yüzden moral bozma.
Hoşgeldin canımZeytur
Kızlarr bugün 30 dk leslie üstüne 10 dk bacak plates çalıştım ve öldümm bittimmm ama spor yaptığımı şimdi hissettim diyebilirim iyi geldi böyle yapmak istiyorum nolur beni dürtükleyin yap yap diye bu konu da sana güveniyorumAlys aklına geldikçe bana sor olurmu gün içinde yaptın mı yap diye lütfeeenn
Haha şimdiden 12000tamam bugun adim sayini da kontrol edicem senin o zaman, onbin altinda olursasedulu dan once opucem
Yok yok amannn sakin ol anlıyorum seni bende öyle oluyom genelde sinir başıma vuruyo eşime çatıyom bi kavga gürültü sonra geçiyoE English_teacherrr sen de bana bir seyler yolla, reglim geldi,
milletin karni agrir, benim bas agrim tuttu,
pozitiftim sabah gayet,
simdi boyle birilerinin boynuna sarilasim ve vampirlesesim var
esime falan mi catsam, napsam
Hosgeldin canım nasıl geçti seyahat ? Ortam değişikliği iyi geliyor genelde
Hoşgeldin canım
Hoşbuldum kızlarHoşgeldin canım
Hiç yapmadım da yemedim de kapuskayı nası acaba bende mi yapsam bi araaksama kapuska var.
bu tarifle hazirlayacagim, icine kahverengi pirinc koyacagim:
O Bir Klasik: Kıymalı Kapuska - Yemek.com
Pratik yemek tariflerinden biri olan nefis mi nefis kıymalı kapuska tarifi ile karşınızdayız. Sebze ve etin enfes buluşması bu tarifte!yemek.com
Ben soğan ve çok pirinçle yapardım yoğurtla güzel olurHiç yapmadım da yemedim de kapuskayı nası acaba bende mi yapsam bi ara
valla seven seviyor, sevmeyen nefret ediyor.Hiç yapmadım da yemedim de kapuskayı nası acaba bende mi yapsam bi ara
Eşim severmiş yaparmış kayınvalidem ama hiç yapmadım bende deneyeceğim bi ara lahana alıp güzeldir diye düşünüyorumvalla seven seviyor, sevmeyen nefret ediyor.
ben cok severim,
aslinda ben etsiz halini severim ama evdeki beyler boyle yiyorlar ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?