Yok yok amannn sakin ol anlıyorum seni bende öyle oluyom genelde sinir başıma vuruyo eşime çatıyom bi kavga gürültü sonra geçiyoama işte ondan sonra olan bana oluyo oturup ağlıyom o yüzden sende yapma.
Eşim severmiş yaparmış kayınvalidem ama hiç yapmadım bende deneyeceğim bi ara lahana alıp güzeldir diye düşünüyorum
Regl iken ne yapsalar sucben aglamam
adama oturuyor diye kilim su anda,
allahim akil fikir ver bana
Zannetmiyorum çünkü bunu vücut savunma olarak yapıyor ve zaten atıyor kendisi o suyu. Bol su içip, diyete devam etmek yeterli bence.İnşallah kiloların tıkır tıkır döküldüğünüde görürüm. Ödem atıcı çaylar işe yarar mı sence bu durumda
Ben soğan ve çok pirinçle yapardım yoğurtla güzel olur
Bu yıl hiç yapmadım
Kapuskaya bayilirim
Kiymasiz, pirincsiz yapiyorum.
Lahana, sogan ve salca
Birde yeni version buldum. Oda guzel oluyor
Sogan, Kuru nane ve 1 dis sarimsak birlikte kavurup sonra lahana ekliyorum. O yumusayinca haslanmis yesilmercimek katiyorum. En sona salca.
Böylede cok guzel oluyor
Evet yogurt oluyor yaninda.himm sonraki sefer de bunu deneyeyim,
yine yogurtlu mu yiyorsun ?
Ben öyle durumlarda müzik açıyorum kulaklık takıp uzaklaşıyorum dünyadan@Ayse_M sen de bana bir seyler yolla, reglim geldi,
milletin karni agrir, benim bas agrim tuttu,
pozitiftim sabah gayet,
simdi boyle birilerinin boynuna sarilasim ve vampirlesesim var
esime falan mi catsam, napsam
Lahana kokusu sevilmezmi ya. Gecen lahana suyu bile ictimbir de bunun firinda yapilani var, hic yaptin mi oyle ?
lahana kokmasin ev diyeymis.
ben kokusunu da seviyorum halbuki
Ben öyle durumlarda müzik açıyorum kulaklık takıp uzaklaşıyorum dünyadan
Ben de esim oturuyorsa, hele uyukluyorsa çileden çıkıyorum bazen, ama bazenben aglamam
adama oturuyor diye kilim su anda,
allahim akil fikir ver bana
Nota Kisaca uyari. Ortalama baya düsük diye.nota ne demek oluyor?
Lahana kokusunu severim, her tur lahanayi yerim ama yiyemiyorum simdi, gaz sancısı yapıyor bende.Lahana kokusu sevilmezmi ya. Gecen lahana suyu bile ictim
Nota Kisaca uyari. Ortalama baya düsük diye.
1 nota daha gelirse ceza aliyoruz. Ama olan kaptana oluyor1 tur sobuc listeleri hazirlama cezasi her cuma 7hafta boyuncaydi galiba
Benide oyle etkiliyor ama yerim yinedeLahana kokusunu severim, her tur lahanayi yerim ama yiyemiyorum simdi, gaz sancısı yapıyor bende.
Sismaniye
Evin önünde 10dk surerek basla bence patene. Cok seveceksin.
Bisiklete gelinde. Disarida surmek icinde olmali bence. Ben alisveris günü olmadigi surece cogu yere yürürüm. Bana kalsa arabayada gerek yoktu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?