Yürümek guzeldir7 hafta mi, kiyamayiz sana, olmaz oyle sey.
takim kalk ayaga yuru bakayim
Yürümek guzeldir
En guzeli bogazimizi tutmak
Dun dusmussun paten dedusmeden de olmuyor basta.
Aynen oyle. Benim is yeri yuruyerek 25dk. Oglumun okuluda is yerimin yaninda. Arada yuruyoruz veya esim cocuklari birakir ben ise yürürüm.arabasiz oldugumuz donem hayatimin en aktif donemiydi.
cocuklar varken araba sart diyoruz ama gercekten de insani tembellestiriyor, normalde yuruyecegi yere de arabayla gitmeye basliyor.
Okadar da kotu degil dimi dusmekdustugum iyi oldu,
cok korkuyordum dusmekten, dustum rahatladim
Eki Görüntüle 2797600
Kahvaltim hazirtavuklu lorlu sandvicim ve icine sigmayanlar.
Yanina da tavsan kani cay
Alys bitter miydi cikolata :)
Benim gozle menüleri Okuyunca direk kac karb kac protein ve kac yag iceriyor bu menu diye goruyor
Yapmadımbir de bunun firinda yapilani var, hic yaptin mi oyle ?
lahana kokmasin ev diyeymis.
ben kokusunu da seviyorum halbuki
Sanki bana beni anlattınarabasiz oldugumuz donem hayatimin en aktif donemiydi.
cocuklar varken araba sart diyoruz ama gercekten de insani tembellestiriyor, normalde yuruyecegi yere de arabayla gitmeye basliyor.
Ah cok guzeldir o. En sevdigim 2 karisim cunkuhayir, deniz tuzlu-karamelli bisi.
tahmini 200 kcal. 20 gr kadar karbonhidrat etiketine bakarsam.
hayir, deniz tuzlu-karamelli bisi.
tahmini 200 kcal. 20 gr kadar karbonhidrat etiketine bakarsam.
ahaha nasil 20 gr karbonhidrat olacak, kendisi o kadar zaten10 gr mis.
Kendimi kilo verecek gibi hissediyorum sanki karnım içime çekilmiş gibi
Yarı açım ama canım yemek yemek istemiyor
Kaptan ben dün beyin salatası ve azıcık bir tabak bile etmeyen kelle paça çorbası yedimAh cok guzeldir o. En sevdigim 2 karisim cunku
sedulu eli masalim guzel bir ceza ile gelecektir. Bitter olsa gormezdim bile Hatta regl Ilk günü diye de. Genisim bence ben bu konuda
Menun guzel ama.
Aci yiyenlere hayranim.E English_teacherrr bak kapuska ile ilgili en onemli seyi yazmamisim,
kapuska dedigin aci biberle yenir,
hele su kucuk toparlark olanlar var ya, kurutulmusu da tazesi de olur, babaannem onu ortasindan keser atardi icine, en sevdigim,
rahmetli babaannemi de anayim, eli cok lezzetliydi, az malzeme ile lezzetli yemekler yapan yetenekli kadinlardandi.
Kaptancım ben acı bibere bayılıyorum şöyle kulaklarımın içinden çıkan acıya....Aci yiyenlere hayranim.
Galiba alerjim var benim. 1 defa yiyeyim dedim tahris olmus, bogazim sismis gibiydi. Ucundan tatmak ile sadece.
Allah rahmet eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?