Haftasonu benim gözümden mi kactiGecen Cuma kilo : 72,6
Pazartesi kontrol kilo : 73,8
Cuma Hedef kilo :72,3
Allahım bu haftasonları beni öldürüyor, illa 1 kg fazla çıkıyorum, kaptnım bugün oruçluyum ipleri akşam atlarım inşallah bana iyi olmuş oh canıma değsin hakettim o cezayı ben
Eşim valla haftasonları sapıtıyorum bütün hafta emeklerimi çöpe atıyor gibi oluyorum, aile apartmanı olunca haftasonu illa bir toplanma oluyor, işte o gün dayanmak imkansız :)
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Serina08
Maşallah sana eşim mükemmelsin 29.000 adımı nasıl attın bütün şehri mi dolaştın bugün, yoksa koşu bandında mı yürüdün nasıl oldu?????Arrietty_ sedulu H3RA_ graphicdesigner
Sabah 2 yk musli 3 uk yogurt 2 kuru incir
Ara filtre kahve sütlü
Öğle tonbalikli salata
Aksam 3 yk sebzeli bulgur pilavi. 5 yk taze fasulye ve 1 kase cacik
Ve adiiimmm 29 bin
Daha da yuruyemem attim kendimi koltuga
Toplam 2900 puan
ah canım kaptanım yok yok üzülme sonra tuvalete gittim meğersem okadarda almamışımHaftasonu benim gözümden mi kacti
Cocuklari yatirinca pc e gecip tablo yapacagim. Tekrar bakayim.
Hani listeye girmek icin cabalayacaktin?
Yapma bunu kendine. Dayanmak zor ise su, cay ic. Veya bir süre cikma
Valla canim biraz leslie biraz çocuklarla dolastik hava guzeldi. Aksamda esimle çıktık çocukları anneme bırakıp. Allahtan yakin oturuyorlar. Oldu öyle
Ben ceza vermişim sana canım yediklerin dolayısı ile ceza yapıldı mi ?ah canım kaptanım yok yok üzülme sonra tuvalete gittim meğersem okadarda almamışım
Lavaş olmasaydı gerçekten iyi gitmişsin diyecektim ama lavaş olayı bozmuş. 1 tane lavaş 185 kalori yerken 5 dk yakarken 30 dk yüksek tempo isterHerkese merhaba
Sabah: 1 muz + sütlü kahve + 2 yaprak galeta
Öğlen: 1 kase yoğurt çorbası + 1 dilim tb ekmeği + salata
Akşam: Tek lavaş dürüm tantuni + ayran (dışarıdaydık)
7800 adım : 390 puan
120 basamak merdiven: 360 puan
Şimdilik 1,5 litre su içtim. Yatana kadar 2 yapıcam.
Yarın son günüm olduğu için bugün dışarı çıktık, o yüzden pek spor yapamadım.
Sevgili eşimnoram menün çok güzel, gayet dengeli ve yeterli. Sporda da iyi gidiyorsun, kutlarım. Ben beslenme de pek iyi değildim bugün ama kaçamak da yapmadım en azından, haftaya güzel bi başlangıç yapmış olduk :)
Herkese mutlu haftalar dilerim, tüm emekçi kadınların günü kutlu olsundaha eşit yarınlar diliyorum
noram
sedulu
H3RA_
Arrietty_
Olsun eşim. Misafirlikten dönünce Eminim daha güzel olur. Ayrıca menün gayet de dengeli lavaş hariç. Senin dönüşün muhteşem olacak biliyorum.Herkese merhaba
Sabah: 1 muz + sütlü kahve + 2 yaprak galeta
Öğlen: 1 kase yoğurt çorbası + 1 dilim tb ekmeği + salata
Akşam: Tek lavaş dürüm tantuni + ayran (dışarıdaydık)
7800 adım : 390 puan
120 basamak merdiven: 360 puan
Şimdilik 1,5 litre su içtim. Yatana kadar 2 yapıcam.
Yarın son günüm olduğu için bugün dışarı çıktık, o yüzden pek spor yapamadım.
Sevgili eşimnoram menün çok güzel, gayet dengeli ve yeterli. Sporda da iyi gidiyorsun, kutlarım. Ben beslenme de pek iyi değildim bugün ama kaçamak da yapmadım en azından, haftaya güzel bi başlangıç yapmış olduk :)
Herkese mutlu haftalar dilerim, tüm emekçi kadınların günü kutlu olsundaha eşit yarınlar diliyorum
noram
sedulu
H3RA_
Arrietty_
Arrietty_ sedulu H3RA_
Sabah
2 yumurta ile omlet
K.k peynir
Ara
1 greyfurt
1 avuç karışık kuruyemiş
Akşam
1 kase ezogelin çorba
1 kase salata
1 büyük bardak ayran
1 dilim ekmek
Su=2 litre
Spor
12000 adım =1200 puan
Yaa kızlar okullar açıldı spor yapamaz oldum oğlum bacağıma yapışıyor gün boyu peşimde nenne diye geziyor tuvalete rahat girmeyi özledimhavalar şanstan güzel gidiyor bebek arabasına koyup bol bol yürüdüm
Keşke benimkiler de erken yatsa. Hala uyutmaya uğraşıyorummArrietty_ gibi sabah 5de kalkip sporlari bitirsek ne guzel olur.
Ben de yuruyom yuruyom aksam yemeginden beri bitmiyorallahtan benim sipalar erken yatiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?