Benim gibi manyak olmayin. Sonra erkenden piliniz biterArrietty_ gibi sabah 5de kalkip sporlari bitirsek ne guzel olur.
Ben de yuruyom yuruyom aksam yemeginden beri bitmiyorallahtan benim sipalar erken yatiyorlar.
5 de mi imkansız kalkamamArrietty_ gibi sabah 5de kalkip sporlari bitirsek ne guzel olur.
Ben de yuruyom yuruyom aksam yemeginden beri bitmiyorallahtan benim sipalar erken yatiyorlar.
Yok seni ayakta alkışlıyorum ama o kadar manyak olamamBenim gibi manyak olmayin. Sonra erkenden piliniz biter
Bende simdi yatiracagim. Oglum evde ama. Test oldu sonuc bekliyoruz. Okula gitmeyecek diye istedigim saat de yatayim diye pazarlik yapiyor
Yok seni ayakta alkışlıyorum ama o kadar manyak olamam
Eşim bugün adımlar iki katı hesaplanıyo yani 10000 adım 1000 puanSsSiMqE
Ortagim merhaba
Sabah haslanmis yumurta
Ogle mantar kavurmasi
Simdi yesil.cay havuc
2lt su
10000 adim 500 puan
Yapma kuzum. Kiyma kendine5.30da kalkmisligim var en erkengene yapabilir miyim acaba
Yapma kuzum. Kiyma kendine
Spor için mi5.30da kalkmisligim var en erkengene yapabilir miyim acaba
Bende hani boyle insta da fotograf cikiyor ya karsina. Saglikli yasam icin sunlari yapin diye.Bir makale okudum.
Kadin sabah 5 de kalkiyormus,
Ilk is meditasyon,
Sonra hiit,
Sonra da once sicak, onra soguk dus (veya yakinda kanal gol falan varsa bir dalip cikacakmissin)
Sabah siz de bunlari yapin gununuz iyi gecsin diyor.
Soguk dusa kadar oluru var diyordum
Spor için mi
Yok canım ben almayım o kadar da sporcu olmayı kaldıramaz bünyemBir makale okudum.
Ilk is meditasyon,
Sonra hiit,
Sonra da once sicak, onra soguk dus (veya yakinda kanal gol falan varsa bir dalip cikacakmissin)
Ben her spor sonrası terimi soğutmadan hemen ılık duş en sonda buz gibi suyu açar yıkanırım. Durulama suyu gibi 1 dk bile olsa vücuda aşırı iyi geliyor bütün yorgunluğumu alıyorBir makale okudum.
Ilk is meditasyon,
Sonra hiit,
Oo @arri 1000 puanEşim bugün adımlar iki katı hesaplanıyo yani 10000 adım 1000 puan
Ben de şimdi spora geçiyorum çocuk hala uyumadi babasına pasladim birazdan sporumu ve puanımı paylaşırım
O neydi giiizYok staja gitmek icinilk gun istifa ettim sonra zaten.
O neydi giiiz
Ogrenci iken baska sehire gidiyordum tren ile. Yurt da Oda bekliyordum. Son anda o okula baslayinca mecbur Git gel yaptim. 2 ay saat 4 de kalkip 5de trene binip 8de okuldaydimaksam 19da evde olurdum. 2 ay iyi dayanmissim
Bende uyku severim. Ama konu sorumluluk filan olunca cin gibi oluyorumBen uykusuzluga hic dayanamam.
Bi ara gece çalışıyordum, uyuyordum mesaide, patrona yakalaninca kovuldum
Tabi çocuk isciydim bu oldugunda.
Artik profesyonelim
Ben her spor sonrası terimi soğutmadan hemen ılık duş en sonda buz gibi suyu açar yıkanırım. Durulama suyu gibi 1 dk bile olsa vücuda aşırı iyi geliyor bütün yorgunluğumu alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?