Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende uyku severim. Ama konu sorumluluk filan olunca cin gibi oluyorum

Kotu olmus yakalanman uyumaman gereken bir is miydi?
Ben senede 2 defa gece mesaisinde olurum. Uyumak var ama Imkani yok uyuyamam

Yok 17 yasinda falanim bu oldugunda, kendimce cok sorumluluk sahibiyim tabi de simdi olsa dava ederim babiskomu da patronu da hahaha, bak ne kadar profesyonel olmusum.

Afiyet olsun kaptanım. Menü sahane. Hatta bugun daha dolu dolu geldi. Ne guzel. Side plank ve plank ha. Vaay

Ben her spor sonrası terimi soğutmadan hemen ılık duş en sonda buz gibi suyu açar yıkanırım. Durulama suyu gibi 1 dk bile olsa vücuda aşırı iyi geliyor bütün yorgunluğumu alıyor
Yaa ben soğuk suyu bir kere denedim banyoda nefesim kesildi çok kötü oldum bir daha da tövbe ettim

Kızlar siz bu adımları bu kadar çok nasıl yapıyorsunuz? Saat mi var kolunuzda? Benim telefonda sayaç var. Dışarı çıkarken bile almıyorum bazen. Benim gün içinde hem bu kadar adım atıp hem de spor yapmaya cidden vaktim kalmıyor. Oğlum tüm gün Benimle. O uyurken yapıyorum sporu. Yürüyüşü de uyandıktan sonra ama uzun uzun vakit kalmıyor. Nasıl ayarlıyordunuz hele bi anlatıverin.

Saat var canım yoksa bende asla bilmem kaç adım oluyor

Ben her spor sonrası terimi soğutmadan hemen ılık duş en sonda buz gibi suyu açar yıkanırım. Durulama suyu gibi 1 dk bile olsa vücuda aşırı iyi geliyor bütün yorgunluğumu alıyor
Kış günü 1 dk soğuk su altında kalsam hipotermi geçiririm kesin. Duş sonrası ayağa soğuk su tutmak iyidir diye biliyorum onu bile gösterir çekerim hemen

Saat var canım. Benimde 2 yaşında oğlan var sabah genelde kendi kendine oyalanırken ben spor yapıyorum. Dans açıp beraber dans ediyoruz. O uyurken yine bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Çocukla olduğu kadar spor. Telefondan adım takip zor oluyor en güzeli saat kullanmak.

Inşallah canim gecen mayis ayında 64 'le mezun oldum bu yilda aynı kiloyla mezun olucam insallah
Inşallah canım. Benim için de şahane olur 64 kg. Hadi inşallah başaracağız

Cookk güzel bir gün olmuş canım Cuma günü baya güzel bir eksi gelecek senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…