Bende uyku severim. Ama konu sorumluluk filan olunca cin gibi oluyorum
Kotu olmus yakalanmanuyumaman gereken bir is miydi?
Ben senede 2 defa gece mesaisinde olurum. Uyumak var ama Imkani yok uyuyamam
Ben daha babami sikayet edecek kadar pro olmadimYok 17 yasinda falanim bu oldugunda, kendimce cok sorumluluk sahibiyim tabi desimdi olsa dava ederim babiskomu da patronu da hahaha, bak ne kadar profesyonel olmusum.
Afiyet olsun kaptanım. Menü sahane. Hatta bugun daha dolu dolu geldi. Ne guzel. Side plank ve plank ha. Vaayİyi akşamlar kızlar
Kahvaltı; 2 çırpılmış yumurta 40 gr örgü peyniri 4 minik sosis ( serçe parmağının yarısı kadar ) 1 tk tahin pekmez
Akşam 200 gr ızgara tavuk 2 yk dünden kalan nohut yemeği 200 ml ayran salata
Su 2.5 lt
60 dk cardio dans 420 puan
1 dk plank 10 puan
2 dk side plank 20 puan
17500 adım 1750 puan
Toplam 2200 puan
Arrietty_ H3RA_ Cikocev
Yaa ben soğuk suyu bir kere denedim banyoda nefesim kesildi çok kötü oldum bir daha da tövbe ettimBen her spor sonrası terimi soğutmadan hemen ılık duş en sonda buz gibi suyu açar yıkanırım. Durulama suyu gibi 1 dk bile olsa vücuda aşırı iyi geliyor bütün yorgunluğumu alıyor
Oyy vallahi okuyunca bile kötü oldumYaa ben soğuk suyu bir kere denedim banyoda nefesim kesildi çok kötü oldum bir daha da tövbe ettim
Yazın falan da yapmaz misin ki çok sıcaklarda?Biliyorum bilmesine de cesaretim yok.
Supersin
Saat var canım yoksa bende asla bilmem kaç adım oluyorKızlar siz bu adımları bu kadar çok nasıl yapıyorsunuz? Saat mi var kolunuzda? Benim telefonda sayaç var. Dışarı çıkarken bile almıyorum bazen. Benim gün içinde hem bu kadar adım atıp hem de spor yapmaya cidden vaktim kalmıyor. Oğlum tüm gün Benimle. O uyurken yapıyorum sporu. Yürüyüşü de uyandıktan sonra ama uzun uzun vakit kalmıyor. Nasıl ayarlıyordunuz hele bi anlatıverin.
Gerçekten çok kötü ürkütücü böyle titretiyor insanıOyy vallahi okuyunca bile kötü oldum
Ben daha babami sikayet edecek kadar pro olmadim
Cocuk iscilik zorsende mi yurtdisinda dogdun?
Yazın falan da yapmaz misin ki çok sıcaklarda?
Kış günü 1 dk soğuk su altında kalsam hipotermi geçiririm kesin. Duş sonrası ayağa soğuk su tutmak iyidir diye biliyorum onu bile gösterir çekerim hemenBen her spor sonrası terimi soğutmadan hemen ılık duş en sonda buz gibi suyu açar yıkanırım. Durulama suyu gibi 1 dk bile olsa vücuda aşırı iyi geliyor bütün yorgunluğumu alıyor
Anladım canım çok sağol.Saat var canım yoksa bende asla bilmem kaç adım oluyor
Saat var canım. Benimde 2 yaşında oğlan var sabah genelde kendi kendine oyalanırken ben spor yapıyorum. Dans açıp beraber dans ediyoruz. O uyurken yine bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Çocukla olduğu kadar spor. Telefondan adım takip zor oluyor en güzeli saat kullanmak.Kızlar siz bu adımları bu kadar çok nasıl yapıyorsunuz? Saat mi var kolunuzda? Benim telefonda sayaç var. Dışarı çıkarken bile almıyorum bazen. Benim gün içinde hem bu kadar adım atıp hem de spor yapmaya cidden vaktim kalmıyor. Oğlum tüm gün Benimle. O uyurken yapıyorum sporu. Yürüyüşü de uyandıktan sonra ama uzun uzun vakit kalmıyor. Nasıl ayarlıyordunuz hele bi anlatıverin.
Inşallah canım. Benim için de şahane olur 64 kg. Hadi inşallah başaracağızInşallah canim gecen mayis ayında 64 'le mezun oldum bu yilda aynı kiloyla mezun olucam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?